1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нешта што ви предизвикуваат солзи во очи...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Lolipop23, 31 март 2010.

1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.123
    Допаѓања:
    156.047
    Хахахаха Бандини и да сакаш не можеш да не плачеш,како зборуваат...хахахаха...како овчичката на Пинк Пантер...
    Кога некој е болен,кога ќе видам стари и изнемоштени луѓе,кога моите не се добри,кога се расправаме за глупости,кога сум обесправена,кога некој ме навредува вака или така,а јас од култура не смеам да вратам,а ако вратам ќе биде бојно поле,како на пример сега...кога ќе видам оставена мала животинка,па уште ако е повредена...кога очекуваниот успех доцни и така...слични глупости.

2. womaninwhite

womaninwhite Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    13
    Последен пат се расплакав на ова.. :|

"My older sister died when she was 13 of cancer.
    The other week I heard someone singing Happy Birthday, and peeked into a room to find my dad singing to a photo of her.
    It was her birthday. She would have been 28.
    Love that lasts through space and time GMH."

На citiesinflames и MarchelineAmaru им се допаѓа ова.
  3. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    По природа не сум плачка,имам цврст карактер.Колку и да ми се плачи се обидувам да се воздржам но некогас знам и да потклекнам.Плачам од нервоза и се дерам како улава да.....
    Инаку кога ја читав порака во шише една другарка ми рече ќе плачиш на оваа книга.Додека ја читав си мислев што има толку за плачање,но кога го прочитав последното писмо и тоа како плачев.липав на глас.
    И многу плачам на недеља од џеј бидејќи ме потсеќа на татко ми кој во тој период бесе на работа во странство......

4. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.611
    Допаѓања:
    8.463

Леле.. ;(

Кутричко бебенце...леле што се не постои ;(

5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Бебе што се смее. :D
    Тажни песни, книги, спотчиња, филмови.

Плачам кога моите најблиски ги боли нешто, а не можам да им помогнам. :(
    Кога сум на дното. Кога сум на врвот во животот.

ПМС. Не секогаш, ама има некои периоди, се истурам од плачење.
    Плачка сум. Ама гледам да сум сама, по дома. ;)

6. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    јас плачам кога ќе видам дека некој друг плаче,или кога подолго време трпам во себе и после ко ќе си ја ѕивнам да плачам....ехехеее

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    :( :( :(

8. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Кутричко бебенце...леле што се не постои ;([/quote]
    Осатанав без коментар. Ма како можи на толку мало невино бебеувче да се изживува. Будала ;(

9. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68
    Осатанав без коментар. Ма како можи на толку мало невино бебеувче да се изживува. Будала ;([/quote]

Леле види ѕвер!!! Како може да му направи вакво нешто на едно мало невино детенце????
    Е ваквите луѓе не затвор, смртна казна заслужуваат!!!!

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сношти гледав реприза од Све за љубав... и се расплакав.
    Девојкава (веќе возрасна и мажена) се сретна со баба (на татко и мајка).

11. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    Уфф мн нешта ме тераат да се насолзам целата.Сентименталка сум :x Филмови со тажен крај, неправда, емисии за насилство било да е семејно или друго насилство, вистинити приказни од стилот на све за љубав, солзи ми се прават од љубениот кога сме си лути или оддалечеми, солзи ми прави мајка ми која се труди се да имаме а јас сум понекогаш неверојатен идиот спрема неа...итн итн :tmi:

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Море ептен голема плачка сум станата...
    Гледав тинејџерски филм и девојките беа многу феминистични настроени... и се расплакав.
    Дееееее!!!!!!

13. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.421
    Допаѓања:
    91.477
    Плачев денес, внук ми имаше напад и страшно беше ;(

14. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Oд што бев среќна дури и ќе се расплачев. А и едно време ми се лошеше па имаше и солзички

15. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    461
    denes ne prestanav da placam a sekogas ke placam koga ke se setam :sweat: pred 10 god na ovoj den pocina tatko mi :sweat: :sweat: :sweat:

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.611
    Допаѓања:
    8.463
    Сега плачам додека седам на форумов..едноставно не знам што да правам.Бев решена во едно..минувам покрај кафич со жива музика и женската пее : Listen to your heart before you say him goodbye... Е ај сеа...нели е ова некој знак.Плачаааааааааааам ;(

17. kalinaka

kalinaka Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    2.044
    Дури ја читав книгата "Крај реката Педра седев и плачев" од Пауло Коелјо, делов многу ме растажи и расплака...
    Епа еве го...
    "Ако болката мора да дојде нека дојде брзо, ја молев. Бидејки животот е пред мене и јас требам да го живеам колку можам подобро. Ако треба тој да избира нека го стори тоа веднаш. Тогаш ке го чекам или ке го заборавам.
    Чекањето создава болка. Заборавот создава болка. Сепак најстаршно од сите страдања е она кога не се знае што се прави..."

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  18. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    73
    и јас ја имам прочитано книгава и колку сум плачела немате појма :lol: книгава ја препорачувам на секој да ја прочита бидејќи е преубава :*

19. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Денес нешто пребарував по дома и најдов една слика која ме врати назад едно 5 год.
    Тогаш доживеав едно нешто што никому не го посакувам .Едно утро во Маврово ...зима јас ,мојот сопруг ,моите деца,решивме да излеземе да се скијаме , ја зедовме опремата и се упативме кон стазата горе .По неколку саати поминати решивме дека е доста и треба да се вратиме во викендицата.Ете во истиот миг додека јас и мојот сопруг слагавме надоле се слушна беегај,пази И се најдов неколку метри отфрлена од нивната санка.И се што знам понатака беше тоа дека над мене плачеше непознато ,момче ме тресеше и молеше врати се,вретисе.Како низ магла ги гледав мојот сопруг облеан во солзи, моите деца исто така. Набргу се собраа луѓе ,дојде по некое време и брза помош од градот Гостивар и ме однесоа во болница во полусвесна состојба додека јас пуштав солзи од болка ,мојот сопруг од страв и тага , а детето кое ми го направи тоа беше нај гласно неговиот плач беше поголем и од мојата болка . Откако установија дека нема скршеници дека имам изместени пршлени и потфатена рскавица и од тоа е таа голема болка ме слегоа во оделение и ме уклчија на инфуз . Тогаш смогнав сила и му ја стегнав раката на момчето кое не се ни помрдна од нас и цело време плачеше и се тресеше и не дозволи да го извадат од таму.. но и тоа не беше криво беше дојдено со својата девојка да помине убав викенд а истиот му стана претрпена траума и плач ,плач по еден човек кој прв пат го гледа а го облеа со солзи .Но се добро се заврши фала му на бога без последици но со претрпена голема болка.

На ane.bella му/ѝ се допаѓа ова.
  20. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    јаооо многу е жално ова ;( ;( ;( ;( ;(