1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нешта што ви предизвикуваат солзи во очи...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Lolipop23, 31 март 2010.

1. N.E.87

N.E.87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    12
  2. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.920
    Допаѓања:
    26.144
    Па кога размислувам на мојот живот и колку имам изгубено во рок од 5 години.. Сеуште се чудам како сум со здрава свест после се. И да, на никој не му посакувам нешто слично.

3. Minniex3

Minniex3 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2010
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    12
    Многу работи ме расплакуваат. Може да биде книга (дефинитивно најмногу плачам кога читам), и да не е тажна, да е убав делот само може да ме расплаче. Потоа некоја емотивна сцена од филм. Некоја добра песна со добри зборови. Туѓата несреќа исто така .. Многу работи ме расплакуваат :(

4. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    mnogu golem emotivec sum plakam mnogu cesto.Den pred operacija vo bolnickata soba placev mnogu cela nok ne zaspav samo crni misli mi se redea vo glava stravot vladeese vo mene a zolzi kolku sakas.grozno.plakam na knigi na filmovi a najmnogu na pesni se sozivuvam.Plakam na tuga nesreka ama znam da placam i za tuga sreka i so solzi da ja delam so drug.Mnogu cesto se prasuvam da ne mi se nervite popusteni pa cesto placam ili e do karakterot.

5. Unnaa

Unnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    40
    Мн нешта прават да се расплачам.. Но ништо не ме прави повеќе тажна од тоа кога ке видам некое маченце или кутре или било каква животинка што е препуштена сама на себе, живее на улица или пак некој се изживува врз нив. Тие ни барале да се родат ниту пак се способни да се грижат самите за себе.. Мора да бидеме похумани и да им помагаме колку што можеме на животните бидејќи тие се способни да ни даваат само љубов и позитивна енергија.. Душички :hug:

На citiesinflames и MarchelineAmaru им се допаѓа ова.
  6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.903
    Допаѓања:
    81.169
    Премногу сум емотивна, плачам и на глупости.. на песни, филмови, обични слики од секојдневието..тоа е :)

7. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Денес нешто што ме натера да ми течат солзи е онаа темa:Дали да го родам,и гледам со друг маж ;(
    :sweat: ;(

8. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xGh6QZJFUrg?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xGh6QZJFUrg?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

;(

9. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    После се што поминав за овие мои години само од едно нешто сеуште ми доаѓаат солзи на очи :( , а тоа е кога ќерка ми ќе ме праша: Мамо каде е тато, зошто не остави? ;( ;( ;( Е тогаш сум мнооогууу тажна и без коментар.....

10. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Нешта што ви тераат солзи во очи...

нешта кои ме тераат да плачам е кога и други пред мене плачат,луѓе кои страдаат,болни,јадни,гладни,сиромшни а неможам да не се расплачам на деца бездомници како филмот august rush и за сите такви деца секогаш плачам.......едноставно очите сами ми се полнат... |-) |-)

11. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225

во последно време турските филмови!

12. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105

Еве, се расплакав скоро на сите видеа постирани во темава..
    Плачам на филмови, книги, песни.
    Плачам кога ќе ми се собере се на куп.
    Плачам кога ме понижуваат, навредуваат.

Во принцип многу сум емотивна, плачам на ситници, но само кога никој не ме гледа :tmi:

13. LaLy

LaLy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    40

Голема плачка сум,за се плачам.Ама највеќе се разнежнувам на филмови.На книги воопшто,јас сум повеќе по седмата уметност ;)

14. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    103

Ретко плачам, а ако плачам тогаш обично е за нешто мене шо ми се има случено, ме боли и кога гледам некој што го сакам да плачи, или пак кога ќе се разболи... Мразам да гледам тажен лик на оние кои ги сакам од било која причина и да е! Плачам и на неправди и на збогувања!

15. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652

Јас многу плакам. Така да било што може да ме расплака.

16. vesna23

vesna23 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    81

Плачам на филмови дефинитивно , книгите толку не ме погодуваат.Секогаш плачам кога ја слушам песната Игри без граници од Тоше ме потсетува дека го нема него и на денот кога загина :'( :'( :'(
    Плачам кога се потсетувам на некои мои случки , но сепак песните многу ме погодуваат посебно ако песната ме потсетува на некој

17. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    932

Spotot na pesnata When you`re gone- Avril Lavigne.... nisto ne me pogodi kolku starecot na krajot... Placev na krajot od knigata Vestica od Venko Andonovski... ;(

http://www.youtube.com/watch?v=0G3_kG5FFfQ&ob=av2e

На MarchelineAmaru, sugar.nn и Trendafilka им се допаѓа ова.
  18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461

Многу голема плачка сум.
    Плачам кога ке се скарам со некој, плачам кога ми недостига некој, плачам кога некој ме понижува и навредува некој, плачам на песни, филмови, тажни видеа.

http://www.youtube.com/watch?v=VvOVtubE ... re=related

Плачам секогаш кога ке ја слушнам песнава.

Потребно ми е барем 2-3 минути еднаш во месецот да се исплачам да заборавам на сè, се што се насобрало во мене да исчезне.

Плачев, вчера и мило ми беше зашто се чуствував многу добро и испразнето.

Плачев кога ме понижуваа и ширеа невистини за мене.

Потребно ми е да се исплачам.

19. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169

Секогаш кога го лупам кромидот ми идат солзи :lol: Ај нареден пат ќе ја викнам комшикава таа нека плече доста беше солзи без потреба :) А бе видете плачев сега скоро на еден фил со тажен крај па ми се смееа дома сум била плачка... затоа што тоа не било вистина :) Ама јас се соживеав со глумецот па му ја криснав :)

20. ecen4e

ecen4e Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    27

Од ко знам за мене сум плачка.Плачам за се...Кога гледам филм слушам песна.....Кога ке видам деца без домници или кога ке слушнам за абортус....Плачам за разделби ама кога сум сама дури плачам кога братми ке оди на факс иако знам дека за неколку недели пак ке дојди и секој ден ке ми се јавува...Многу сум емотивна дури премногу мислам а наставничката по македноски секогаш ми дава да читам тажни песни или раскази и секогаш плачи на мојте раскази кои ги пишам....