Нешто што најмалку сум сакала и не сум го замислувала ни во најцрните сценарија е загубата на моето бебе и продолжување на животот со тоа сознание и неспособност да се прифати.
Мислев дека завршив со мајстори и правење куќи пропратено со куп кафиња и ручеци уште во средно јер не можев веќе од тоа лупање, бушење, тресење прашина сегде за да сеа на крај дечко ми фати да лупа да бута да крши да праи се ново. Значи од мајстори спас немам.
Еднаш со другарка седеме кај неа на компјутер, јас немав тогаш и кога и да беше таа сама дома веднаш се нацртував таму Таа беше уклучена на фб и ѝ зазвони некој што ниту го знае, ниту го познава. Оваа веднаш пак се јави, вика да видам што сака, мајтап ќе тера божем И само што уклучи имаше што да видиме.. Си седнал тој и мастурбира, се погледнавме само и одма исклучи, го блокна. Ама ептееен непријатно беше, ние по 14год... Не знам ни како се јави тогаш, како ѓаволот да а натера Кога имав 15год. еден тип ме свиѓаше долго време. Постојано пораки, кога и да ме видеше упорен за шанса, беше братучед на снаа ми па не сакав да бидам некултурна, туку отворено кажував дека не го сакам. Имаше мислам 27год тој и еднаш додека стоиме муабетиме ме бакна наеднаш и за гради ме фати... Еден убав шамар за да се освести и толку, после тоа еднаш на разминување се сретнавме тој глава во земја и крај не сме се виделе повеќе. Како може вакви психопати да постојат?
Да,и мене така ми се има случено.Да не пропуштат да те бакнат и за града да фатат нешто,за бесење се,јавно ќотек и бесилка на јаже.