не ме пуштаат да излегувам..помош! и што стори се смени ли малку ситуацијата,се обиде ли нешто да направиш??
Кај мене е иста приказна, но јас ги сваќам дека им е страв и дека несакат нешто лошо да ми се случи!Го почитувам нивното мислење затоа што и мене ми е страв навечер да излегувам сама има секакви манијаци. Порано беше уште полошо и седнав и зборував (особено со татко ми ) го прашав во што е проблемот зошто не ми верува и дали некој нешто му кажувал за мене.Му реков дека сум голема доволно да можам да разликувам добро од лошо и дека не сакам да го усрамам.И уште многу други такви работи .Зборувавме некогаш со повишан тон па пак се смируваше и сега ми верува и смеам да останам до кога сакам . Ти што направи ??
Ве молам помогнете ми Имам 14 ипол години и вечерва е организирана некоја забава на која ќе бидат сите машки и женски од 8 не баш ситее...Како 1 незнам ако одам што ќе носам,како 2 мајка ми ја прашав да одам таа вика прашај го татко ти..не сум го уште прашала..мислам дека нема да ме пуштат а глупо ми е да им кажам на другарките дека не ме пуштаат Што да правам?
па 1 да го прашаш татко ти кажи му дека сите ќе одат а потоа ако добиеш дозвола дојди и објасни ни за каква забава се работи па ќе ти дадеме совет што да облечет, може?
Ајде па те чекам тука да вииме што ќе облечеш п.с. мислам дека ќе те пушти ако кажеш дека сите ќе одат
ќе одам ..Па тоа е всушност журка..од мое одд ќе одат 3 девојчиња..двете ќе носат фустанчиња и балетанки,а едната црни панталони,штикли и корсет.. Јас ќе купам или вакви http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9373_n.jpg или http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0074_n.jpg а мислам да носам едни светли фармерки..а друго некое ланче маица..?
излегување навечер Ве молам ако може да ми кажете како да ги убедам моите да ме оставаат до покасно навечер?
Што ќе се мачиш да ги убедуваш па ти, врати се дома у 11 колку да те видат и искочи пак низ прозор. Спојлер Бог да чуваа, место да послуша таа совети за разубедување на возрасни луѓе (родители) бара. Порасни, се ќе си дојде, и ќе ти скурчи да те разденува надвор верувај, се во свое време, не брзај се да изживееш.
излегување навечер Срцка јас на твои години излетгував до 12часот, и ако одев во клуб татко ми обавезно ме зимаше од таму. Сепак нели си малолетна. Мислам наместо да се обидуваш да бидеш иста како другите, биди си различна од нив, па останувај до порано.
излегување навечер Не верувам да имаш 17 години сигурно имаш помалку да имаше 17 немаше да прашаш вакво глупо прашање. Прашањето е глупо затоа што тие ти се родители и ти мислат се најдобро ќе го сфатиш тоа кога ќе бидеш мајка. Освен тоа појдовме на школо место да се маваш наоколу фати книга. И ако мене ме прашуваш и 12 е многу, а камоли покасно.
излегување навечер Какво прашање и каква тема оф леле Има време за седење касно и враќање во зори. Ќе ти дојде преку глава излегувањето.
излегување навечер како да ги натераш?! ххммм... тури им пиштол на чело и речи им или ќе давате да искачам до покасно или ќе пукам и готово, решен проГлем.
излегување навечер Каде што не помагаат зборовите,помага пиштолот! Слушајте не мене и Луци,и животот ќе ви биде тип топ
И јас не верувам дека има 17 год. Се си мислам да не има 13-14, а ако има толку и јас не би ја пуштала.
имам 17,5 па и мене не ме пуштаат да излегува зошто сега живеам само со мајка ми татко ми е надвор од државава и тоа не ми е никаков проблем незнам никогаш не сум се збунила зошто овој излегува или не ако ме праша некој да излеземе мислам на другарките викам не ми се иди и завршена е дискусијата инаку не дека не ме пуштаат дека немаат доверба во мене туку дека татко ми не бил тука и сите го познаваат исто и мене и демек било срамота (глупости)ама сега ке се врати за некој месец и ке можам да излегувам до колку сакам а за погоре девојчево шо не го пуштаат негледам јас тука проблем едноставно тие мислат за нејзино добро мислам на родителите секое добро позз има време сите ке се изживееме