ТС-310 пола мислење ми го зема али ок е весна бејби имаше полн погодок со првите неколку сезони на вртелешка после и тоа стана некој вид срање, али ова едно што не чинеше начинот на кој плукаше се околу (нормално освен владата) туку и не ја бива нешто баш нај нај. па и јас имав “среќа“ ја начекав емисијата кога пандеф кладе некој гол таму оваа возбудена и напалена во дресот на пандеф не го соблекувала незнам до кога -.- АЛООО еден гол ставил човекот кое достигнување ееееј!! и да се надоврзам на крај на контрањето меѓу сител и А1 ќеиф ми се стори шо сите новинари, спикери и дел од емисиите од А1 отидоа во канал 5 не дека нив нешто поќе ги сакам ама НЕ се СИТЕЛ! А1 ftw xD
Оф, сите овде го спомнавте Јофе! Опростите на вашата смисла за хумор ако Јофе ви беше смешен, со неговото: „Ч(меко)екајте, не слушам!“ И демек као Баба Рога се плаши од Јофе ? И одењето кај баба Ратка, да ја сними како жали ако ја нема А1, и оти Николче ќе ја гаси А1? Пак да напишам: ??? Дечково ни малце ми немаше смисла за хумор, чак што више трагични му беа „шалите“. А ако на Бејби и била смислата да биде женска имитација на Јофе, боже ме сачувај на нејзината помисла, а камоли реализација! Мене не ми е јасно како некој воопшто би се насмеал и на штосните моменти и на Бејби, и на Јофе, тогаш. Ептен, НЕ МИ Е ЈАСНО.