Не ме нервираат. Некои девојки имаат големи гради, некои задник, некои ги имаат и двете. Кога ќе видам некоја згодна си мислам супер надарена си е и си го одржува телото.
Воопшто не ми сметаат и не ги сфаќам како закана. Честопати знам да искоментирам колку ми е убава,природна,секси некоја девојка. Ако ја познавам и нејзе и кажувам, знам дека многу ќе и значи.
Nitu mene apsolutno ne mi smetaat Zgodni si se ,ubavi drzat do sebe i vnimavaat na svojoj izgled.,ili pak majka priroda ...shto da kazam sto si e ubavo ,ubavo si e ,bash se voshituvam.
Темава ми е баш интересна од аспект што ме интересира како размислуваат другите девојки, жени. Јас им се восхитувам на убавите девојки, и потајно посакувам да имав барем поубаво лице, поголеми гради, да немав испукани вени или капилари на нозете. Но ете тоа е што е. Ми се има случено да не можам да тргнам поглед од девојка од толку што ми била убава (секако не да ѕверам манијачки). Но друга страна пак има девојки со убаво складно лице, но ете ниски и си мислат дека се манекенки. Тие баш ми одат на живци, оти треба да си бидат реални.
Веројатно си тинејџерка, оти овај проблем ако можам така да го наречам најчесто е присутен кај девојчиња 16 -17, а после може и да врви само од себе. Ако не си задоволна со себе си тогаш промени нешто, почни да вежбаш, хранисе здраво, смени фризура, сфати дека совршени луѓе не постојат. Сите имаме мани. Девојките кои се убави (велам убави, а не поубави од тебе бидејќи секој е убав на свој начин ) нека ти бидат мотивација. А за дечкото многу не му ја секирај, секој маж и жена нормално ќе погледне убав/а маж/жена. Сигурно и ти потајно се вртиш по некој згоден кој поминал покрај тебе. Тоа не е неверство и не е страшно
Би ти кажала да не се замараш со такви работи. Секогаш ќе има атрактивни и помалку атрактивни девојки. Тоа не значи дека тие што се помалку атрактивни се помалку привлечни или па дека помалку се сакаат. Напротив. Џабе е некоја девојка да е атрактивна кога не знае да потполни една уплатица пример во банка или па не знае едно јадење да си направи итн. Секако дека треба да изгледа убаво, да биде средена и да се одржува. Ама најчесто ние ги гледаме некои девојки по социјални мрежни кој изгледаат нереално, сликани се со професионални апарати и мислиме дека тоа е реално. Ама реалноста е дека тоа не е реално. Не викам дека нема надарени девојки има. Но ако гледаш кој што има и се лажеш со креми дека ќе ти пораснат гради или пак ако јадеш смоки ќе ти раснел задникот не знам што само непотребно ќе се оптеретуваш. Таа е природата.