Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не можам да си најдам девојка

Дискусија во 'Сингл' започната од xvxv, 18 јануари 2014.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.782
    Допаѓања:
    19.602
    То роднини бегаат од тебе ти за женска веруваш дека ќе те жали. Грешиш многу.

На mira.mira, Mumoftwo30, LiquidLuna и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.800
    Немој да зборуваш во мое име дека одма бегаме. Има секакви женски, не можеш сите да ги ставиш во ист кош дека се материјалисти. Ако ти си ја имал таа среќа на такви само да налетуваш, не значи дека такви сме сите. Никогаш не сум гледала кој колку има, врска сум почнувала гледајќи го карактерот, дури и надворешниот, физичкиот изглед не ми бил пресуден. Но верувај во што сакаш.

На n.lauda, Mumoftwo30, LiquidLuna и 8 други им се допаѓа ова.
  3. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    4.068
    Исто, секогаш гледам добар демек да ме почитува да имаме нормална врска, и ке те заеби посекако...

На eliesaab и Adidas888 им се допаѓа ова.
  4. Stefan18

Stefan18 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2024
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    263
    Да де, кажи и на членкана ...демек таа нема да го изневери, докажува нешто што постојано е контра од нејзиното.

Живеат у некој замислен свет.Тука никој не ебе никого, имаш пари, те фермаат и обратно.

5. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.534
    Допаѓања:
    23.061
    Точно бате, остај они шо викаат, така е.
    За жал, дојде време во кое шо само се гледа на материјалното и на надворешниот изглед.
    Во многу мала бројка се тие шо не гледаат на тоа. А и се помалку ќе бидат со оглед на растењето на цените.

На Lilipik, koritsaki, GirlLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.782
    Допаѓања:
    169.630
    Се осекам како секогаш мажи кои немаат материјално - збораат за девојки шо барале материјално, па чак се плашат од материјалистки или спротивно, мислат дека тој „недостаток“ е причина зошто не успева да си фати женска. Во мое искуство, секогаш имало некој покрупен недостаток, најчесто карактерен кој ги тргало девојките од таквите. Сакам да кажам, тргнете малку од себе. Не можи секоја да е материјалистка, не можи секоја да пробва да ве користи и не можи секоја да ве одбива оти не ѝ нудите финансии ( не реков дека не ѝ нудите нешто шо ѝ треба - пошто и сигурност, љубов, почит е нешто шо ни треба и го бараме од партнер, па то нормално е да го бараме и очекуваме).

Ако веќе почни да има шема на сличности, барем јас, тргам прво да видам дали јас утнав нешто. Јас сум отворена пример за моите недостатоци, многу сум avoidant и си знам дека ете јас сум проблемот и затоа не можам со леснотија да почнам нешто со некој, а и од ко ќе почнам да го задржам то. И моето решение е пример на терапија. Не е на одмет така малку и кон внатре, кон себе да видиме шо се случва.

На LUCI 99, SummerGirl, LiquidLuna и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.800
    Затоа и нема да си најдете добра девојка.

На SummerGirl, eliesaab, GirlLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.610
    Допаѓања:
    43.171
    FB_IMG_1728497325890.jpg

На sparklie, Kanya, LiquidLuna и 16 други им се допаѓа ова.
  9. Kati428

Kati428 Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    187
    Znaete zosto se slucuva toa?Bidejki ne znaete da ne cenite.Ste si go napravile filmot deka nie gi sakame onie so dlabok dzeb..Onie kako manekeni..so stomacni,so bicepsi i tricepsi..
    Ako ne si takov nema da te poglednat devojkive.Jas ednas pisav na nekoja od temive:Ima devojki koi ke se zaljubat vo nekoj decko zaradi negovite oci,negovata nasmevka,negovata iskrenost,vo negoviot sarm,ako e vnimatelen,ako ja prifaka takva kakva sto e.Epa zamislete ne spomav pari i telo..Jas vakov sakam..
    A koga devojka vi posvetuva vnimanie vas vi se vklucuva egoto vo igra..zasto bi bile so vakva koga mozete da gi imate onie za edna nokj?Ne vi baraat ljubov,ne vi baraat vrska,odlucuvate koga da se vidite,i toa mora e negde podaleku od javnost..
    Eve posle 5 godini nekoj decko sto ni go znam ni go poznavam,samo preku poraki uspea da mi vnese nekoja ubava,prijatna toplina..Kako samo mi sirese nasmevka..koga ke videv negova poraka..i normalno e deka sakas da go zapoznaes..Mi predlozi-prifativ bez da se dvoumam..Ama od nigde-nikade GO SNEMA..A ne razmisluvase kolku planovi smeniv toj den zaradi nego..Ne sme lesni ako kazuvame deka vaseto drustvo ni e ubavo..I normalen decko bi bil gord i srekjen koga ke go slusne ova.Bidejki toa ne go kazuvame na sekoj.
    A koga ke naucite da go cenite vremeto i da gi pocituvate nasite cuvstva se ke bide drugo..Ne ste site isti..I NE SME SITE ISTI

На kremiajvar, Luna91, SummerGirl и 11 други им се допаѓа ова.
  10. sino.o.oka

sino.o.oka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2020
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    3.487
    Апсолутно се согласувам, особено со муабетот дека ако некоја девојка им пријде прва или тие ја поканат а таа прифати, абе по автоматизам егото у вис. Океј, нормална појава е среќа, гордост, па и его во нормални граници, ама да не се оди до небо...

На n.lauda му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Kati428

Kati428 Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    187
    Не знам дали е уште член овде..ама да бев јас на негово место и тој да ми кажеше дека сум посебна па ќе направев се да го направам среќен.Не можам да се заљубам во некој што не го познавам.Ама ете едноставно ми стана мил.Мислиш гајле ми беше за тоа колава плата има?И вистина е дека едвај чекав конечно да го запознаам.За ниедна средба така не сум била смирена и возбудена во исто време.
    Одеднаш-од нигде никаде го снема..И ти чуди се што си згрешила.Подобро ќе беше да рече:Не сакам да се видиме,или немам време сега да оставиме за друг ден.Можеби има некоја друга.Ама тоа си е негово.И после пак ние сме криви.

На Mendelez му/ѝ се допаѓа ова.
  12. liliput22

liliput22 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    555
    Мое мислење со ова ненадејно испарување кога конечно би дошло до средба во живо е дека типот или премногу те лажел за се буквално преку пораките, па знаел дека ќе разоткриеш и филмот што тој ти го направил за неговиот живот е сосема спротивен од реалниот живот што го има(премногу длабоко навлегол во лагите).

Второ или е во брак или врска па си билда его малку да види дали уште ги поседува вештините да заведе.
    Трето, ме интересира дали се додадовте за пријатели на некоја од социјалниве мрежи?
    Прашувам зашто и тоа може да биде причина -едноставно не си му се допаднала и тоа е тоа- не сакал да губи време.
    Освен овие три причини горенаведени, сите други се со веројатност 1 процент зашто испарил така ненадејно. Тури му пепел.

На SummerGirl, eliesaab и Timbo им се допаѓа ова.
  13. Kati428

Kati428 Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    187
    Ama jas ne se zamaram...Znaci pisanoto bese vo vrska so toa zosto ne mozat da najdat devojka.A ne deka eve veni ke secam..Bese vo smisla ne moze kraj da se najde so mazive.A inaku se ova sto pisa se ima logika.Ama ti vikam ne mi e gajle..ee ja maski sum izdrzala eden kup slucki pa za ovoj sto ne go ni znam ni poznavam ke pagam vo depresii..Rabotam,citam,setam,pesacam gledam fudbal,nemam vreme da se zamaram so nebitni lugje i nebitni raboti.Zivotot ne zastanal

На OSAMEN... му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.624
    Чекај, ти пишал некој лик на форумов, и те гоустнал?

Кој? :D

Иначе најверојатно ништо не си згрешила, само му дала некоја друга на која и пишал на форумов попрво...

На Adidas888 и eliesaab им се допаѓа ова.
  15. Kati428

Kati428 Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    187
    Hahah ne se zamaram be srcka..ne me interesira..nedela dena pomina od togas..negov zivot si e..Ne go imenuvam..ne vredi da mu go digam egoto

16. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.534
    Допаѓања:
    23.061
    Еее кати, @Kati428 , додека ти душата му ја даваш тука, некоја друга путка му дава. И глеаш шо му е побитно.

Абе маж не се наоѓа на такви форуми, шо ви е.

На Aschenputtel и eliesaab им се допаѓа ова.
  17. Kati428

Kati428 Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    187
    Pa ja sto zboram celo vreme hahahah..i posle gi slusas ne mozam devojka da fatam.Ne se zamarajte.Jas go pisav seto toa vo kontekst na temava..Jas ne se zamaram i ne me interesira..Mislam deka ne vredi da se debatira.Ralno ako ne iskacas i ne se druzis zimi majka ke najdes decko/devojka na forum.

18. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.227
    Допаѓања:
    13.098
    Ама чекај, она озбилно си помислила дека од форумов ќе најде некој? Па не е дека баш машкото е криво тука.

На Realist1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.534
    Допаѓања:
    23.061
    Незнам шо си помислила она, ама уопште јас не ги сфаќам жените шо бараат маж или дечко на социјални мрежи.
    Абе додека не го запознаам во живо, додека не ме носи на неколку ручеци и додека не се исексаме минимум 10 пати, ни за пријател не го рачунам! :!:
    :rofl:

На Andrijano31 и Realist1 им се допаѓа ова.
  20. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.227
    Допаѓања:
    13.098
    Е не сфаќам ни јас вакво запознавање. Ако човек не го видиш на муабет, ништо фајде од работата.

На Realist1 и Adidas888 им се допаѓа ова.