Ти па не се најаде не се напи и не се исекса у твојот живот ахахххаххха Мора од некаде да се најде човек па да оди на ручек. И ја не сфаќам зошто ми праќаат цицки во порака кога не ме ни виделе каков сум ама очигледно има голема неебица ahahhahah
Па тоа сакам да ти кажам. Прво го проверувам кој е и шо е, па после ќе размислам дали треба да ми биде дечко или маж. А не одма да се фурам оти ми рекол zdr, kako si
Тоа само покажува колку сме осамени па секое мало внимание најверојатно потикнува желбата да стане реалност и така доаѓа до грешка и разочарување. Тешко време дојде и за мажи и за жени
Ej znaci lugje samo kazav deka ubavo se custvuvav i nisto povekje..sega go nema i pak mi e ubavo..Od kaj go znam sto covek e?Sega koga gledam od ovaa perspektiva i podobro sto ne se vidov so nego.
Pa ja ne ni ocekuvav nesto..neli bi trebalo da zapoznaes prvo,da islezes pred da otides daleku so razmisluvanjata?
Да, баш така. Инаку не пишував за тебе, пишев општо за тие жени шо одма си помислуваат и очекуваат маж да им биде.
Мене па океј ми е запознавање на социјални мрежи зошто да не, потоа ќе излезете и ќе го запознаеш подобро. Мора некако да се започне, не сум видела машки да доаѓаат по маси во кафичот кај што е девојката седната па да се запознаат, во бар, клуб па уште помалку, ниту на театар на кино не се случува тоа, не може сите да се запознаат преку пријател, преку работа и.т.н. Ова е денешницата и скроз ми е во ред да започнеш разговор на социјална мрежа, па за тоа се нели мрежите, да го шириш кругот на познанства Подобро да не се ограничуваме кој каде ќе запознаеме, некој може да го запознаеш и во библиотека па да не ти се допадне
Еее и мажите не се порано тоа шо беа. Ама веќе и нема дружби ко порано, собиранки. Абе мене еден дечко ме има застането со кола кога џогирав/трчав/спортував, и дојде со мене бе. Нема веќе такви мажи.
Така сеа да и се мавнеш на некоја одма манијак ќе те направат, специфично време е малку ја нема слободата како предтоа
Зависи кој друже. Ако е убав - тогаш тоа е флертување. А ако е грд- тогаш тоа е сексуално вознемирување.
Potpolno se slozuvam so tebe.No pokraj se sto se slucuva na socijalnite mrezi i pokraj eden kup idioti bez karakter,site maski se stavaat vo eden ist rang i ednostavno i da pise nekoj koj ima ozbilni nameri,vednas se naiduva na komentar ma i toj e ist kako site drugi.Taka da na koj kade mue srekata tamu ke si ja najde dali tuka ili pak na nekoe drugo mesto.Zalosno e sto e taka no toa e denesnata realnost
тоа на никого не се верува, не па некого од социјална мрежа се симнал од кола за да џогира со тебе ли? не е манјачки тоа малце?
Не, зошто знаев кој е. Он беше во друштво на моја пријателка и го знаев така на лик, ама никогаш не бевме прозборувале. Кога ме застана со колата, ни беше првиот дејт
оди така некој да ти застане тебе или на друга.Одма ќе испаничите хаха Ни на социјални мрежи, ни на џогирање, никаде више неможе да се најде партнерка...