Па муабетот ми беше дека може да се најде. Само треба да се дружиш многу. Или јас сум претерала со дружењата, имав по 2 3 друштва со кои дружев.
Значи кога ќе поканиш девојка на дејт и ти прифати се дешаваат следниве работи: 1.Нема да се појави воопшто и после 5 часа те прашува каде си 2. Доаѓа со 3-4 другари кој се дојдени да се најадат на твоја сметка. 3. Доаѓа јаде пие и си оди и не ја гледаш повеќе Во секој случај ако е некоја нормална се чудиш дали има добронамерни планови со тебе или нешто те зафркава.
1. Пред да се излезе од дома саат време се пишува со особата, еј како си, се надевам се гледаме подоцна. Ако не ги врати за едно пола саат, си седиш дома и чао пријатно. 2. Ако ти дојде особа на дејт со други особи, си се вртиш полу круг и си идеш дома, чао пријатно. 3. Ако дошла да јаде и пие, и никад не сте се виделе поише, или дошла само да јаде и пие, или не си и се допаднал. Е сеа ако редовно ти се дешаваат вакви ствари, ондак види си кај ти е проблемот со девојките кои ти се свиѓаат... Еве замислувам гревчиња шо се тртат и се чепат по Инстаграм, и ставаат селфиња со напрчени муцки у ВЦ.... Али ќе да е и голем проблем и у тебе, чим коа нормала цура ќе излезе со тебе, ти уше и се чудиш зашо... Тука сигурно се саботираш сам себе, и можам само да замислам како се понашаш према девојката, па затоа и немате нишо поише...
Јас уште не познавам девојки шо имат отидено на дејт само за да јадат и да пијат. Можеби има, не викам не, ама јас неам сретнато такви. Обично одат на еден дејт и ако им се допадне ќе идат пак, а ако не им се допадне нема веќе да ги видиш. Друго, која е таа шо отишла на дејт со уште 3 4 ДРУГАРИ . Па таа бате дошла да те тепа а не на дејт. Ај да одиш со една пријателка сфаќам, можеби не го знаеш дечкото па не се осеќаш сигурна и затоа ја зимаш другарката, ама со 3 4 другара бе? Ова ако му се има случено на членов, тогаш господ нека му е на помош, не е до девојките, до него е.
Прашањето е на кого му се нема случено ова, ја разбирам и женската страна. Верувам дека секоја девојка има на ден барем 100 тина пораки тука е проблемот што знаат дека може да прават што сакаат и да искачаат со кого сакаат доволно е само со прст да посочи.
Ete i jas posle dve,tri godini rabota na sebe i teshenje so toa deka se si doagja vo svoe vremei red drugi frazi ,seushte si ostanav sam ,i toa e edinstvenoto neshto sto me deprimira. Ne sum star,ama vekje moi vrsnici pochnaa svadbi da pravat,a jas nemam seushte vlezeno vo poseriozna vrska. Toa beshe prvata prichina poradi koja go napraviv forumov,za da si se pozhalam,pa posle jas bev toj sto im davashe soveti na drugite,velejkji da rabotat na sebe i deka lichnosta sto treba da dojde,kje dojde. I taka posle 2,3 godini,povtorno tuka za istoto... ochigledno sum go staval pod tepih i sum se pravel deka ne mi nedostasuva ushte edna osoba do mene ... mozhebi sum staromoden,neguvam vrednosti sto denes ne se cenat,iskrenost,lojalnost,ednostavnost,da imam na kogo da mu kazham "te sakam" nekoja sto kje me prifati takov kakov sto sum,i obratno. Osoba so koja sto kje bidam svoj,ednostaven,kje gi pominam site dobri i loshi raboti zaedno,problemi,uspesi,patuvanja... tolku malku mi fali..ili pak tolku mnogu :/ . Rabotam,izlagam,no ete,vo tie krugovi barem do sega ne sum zapoznal nekoja. I porano,a i sega kje kazham,si se cenam i fizichki i intelektualno,rabotam na sebe, znam kolku mozham da dadam vo edna vrska,i pak nishto. Site okolu mene se chudat i mislat deka sum tip sto si pishuva crtki so kolku bil ,nekoi mislat deka sum gej poradi toa sto ne sum vo vrska, a jas sirot baram samo edna lichnost sto kje me saka i kje ja sakam...
Девојка на која не и се допаѓаш и која не е заинтерисирана за тебе, така ќе ти прави. А и вие немора да се редите кај девојките шо имаат по 100 удварача, може да пробате и со тие помирните.
Е како не бе, сигурно Погрешна претстава ко да имаш малку а? Адидас слушај ја што збори, пробај ти со помирните понормалните. Изгледа на погрешно место бараш. Сите да не чинат, вајда ни тоа не е можно. Има нешто што не чини ама што ли е тоа.. Ете другаров заклучи дека Македонките не чинат, сите до една со фалинки. Послушај го советот, иди барај по државите други , не знаеш кај ти е среќата.
Нема врска, бившата имаше редовно по 20 пораки во requested на ден, ама не само наша генерација туку и ликови татко шо можат да и бидат. Исто така зашо па да не со 100 удварача, јас си знам дека сум најдобар од сите 100 хехенце.
Ами они сакаат да фатат девојка која е неколку лиги над нив, и после се жалат зошто биле третирани како магариња. Не иде тоа така. Ќе си бараш девојка во својата лига. Сите неможат да ја имаат таа најубавата, најзгодната. А и да ја имаш, неможеш да си ја дозволиш, неможеш да си го дозволиш нејзиниот животен стил.
Затоа се бира некој посличен на тебе и не се лета многу у облаци. Е сеа, и луѓето сите почнаа да се занесуваат, и тоа е точно. Пак трол
Незнам како не можете да си најдете девојки? Комшијава секакви носи дома. Де црни, де жолти, де зелени, де плави, де црвени. Од Гостивар, од Прилеп, од Тетово, од Кочани, од Гевгелија, од Ресен, од Св. Николе од каде све не. Мајка му колку пати ќе му се развика, ги е* и ги оставаш. Секакви ми се рашетават пред двор.
Одговорот е едноставен. Затоа што постојат различни личности. Некои немаат храброст да пријдат, други се плашат да не бидат повторно повредени, некои се плашат од неуспех, нестабилност, незрелост и многу други причини поради кои не се во состојба да си најдат дечко или девојка. Ова се однесува на двата пола.
За машко шо е преципиран за градска фаца со многу познанства , добри слики и добра кола , се тоа скоцкано на Инстаграм , многу лесно , за просечен лик без тие ствари , единствено преку работа , и тоа ако му се погодат девојки према неговата генерација па да сврзе нешто муабет , или теретана , нешто организација некоја , све у свему ако ти даде она шанса за дискусија и да има желба и ентузијазам , да , иначе ако си непознат со минимум познанства , тешко , односно никогаш , сум земал 5-6 бројчиња од девојки уз теков на летово , вака преку социјални мрежи, убаво и муабет и се , ама , а речев, ајде да се видиме тогаш и тогаш , "аа неможам, "не сум слободна " ќе се договориме, и знаеш шо бидна? Сите се тргнаа , пола јас ги одјебав , видов дека си го ладат со мене , пола сами ги снема, и на крај видов дека нема леб од просечниве девојки , не сакаат бар другарски да се видиме , појдов неколку пати у ск , си платив ескорти , доживување како на филм, и сеа више ниту аднувам, ниту пишувам , пошо ми досади тоа па тоа, се исто муабети и на крај не сакаат да испаднат, мене ми беше повеќе за другарски, па ако се створи хемија потоа , да , но видов дека сите си го ладат , пошо не сум Инстаграм фаца со 1000+ следачи, ниту па сум во такво источкано друштво наречено "мангупи" за да ми наместат другарка, и не се замарам, едноставно некад си прифаќаш дека не те сакаат, па макар и за другар и тоа е. А и девојките се пребирливи , реално , и во живо фино да им пристапиш, а да си непозната фаца, одбиваат бе брат, и тоа е
Прво темата е за девојка, а ти зборуваш за ескорти, ескорт не пополнуваат емоционални потреби. Може ќе ти тргне со жените кога ќе прекинеш да ги гледаш како путки за полнење.