Imase nekoj post na fb nekoj ja bara devojkata koja stoela do nego na pivolend.I taka postirano Po poveke grupi, pa duri nashol I slika od fotograf koj slikala na pivolend od devojceto. Seto toa mi bese tolku kripi ,da I da sum jas taa nikogas ne bi se javela. Tolku momceto opsednato,a stole do nea podolgo vreme I ne I prishol zasto ne bil dobro oblecen.
На оваа денешница не ни вреди да се зборне со рандом женска. Сите се исти , глупи ко ноќ, кога една не те сака сите не те сакаат. Немаат основно ниво на интелигенција за муабет. И така у гужва у велешко диско , она од нигде никаде ме бутка , и одам и викам девојче шо се понашаш вака? Ме нервираш вика , се свртев , ми се одмили одење по забави и по дискотеки од такви полуумрени суштества како нејзе. Се знае на шо се палат денес , популарност , педеризам , преку друштво , или во нивната усрана перцепција да си јака фаца у нивна перцепција. Шо да не нема доволно машки и женски за секој со секој да се фане, дружи, ебе?
Чист пример , ја гледаш нонстоп со другарка на кафе , сама, денгуби, одиш и праиш муабет , прв си шо апла и пришол у живо, ти се курчи, мршти, те одбива? Епа девојче , шо сакаш? Принц од Инстаграм? Ако беше до тоа немаше да шеташ сингл со години, не е до Инстаграм ниту до задевање у живо, проблемот е у нејзе , у нејзината психа, сака да се е.. нејќе да и влезе
Секој маж шо прекинал да задева уживо и онлајн, му е скурчено од сите одбивања од таа изреметена женска психологија Имаме денешница кајшо еден лик третиран како јака фаца у општеството, пет ги врти и ко за инат сите по него одат и тоа е . Не вреди веќе да се приоѓа на рандом без никаков почетен муабет претходно
Имам и ја стандарди некоја како Лана Роадес да ми биде само моја , ама од чиста љубопитност и 10 пати по никаква би и напраил муабет и не би се понашал кучешки како женскиов род шо се понаша према машкиот,, Такада ова ти пропаѓа у вода
Ами брат, шо да прајме сега, таа ни е биологијата, за секоја женка има мажјак ама не за секој мажјак има женка.
Па тоа е друг муабет веќе ама ако некој ти пријде пристојно да се запознае која е потребата да се курчиш и викаш мрш? Нели тоа е клошарски а не оној што само сака да се запознае?
Па едноставно нема никаква потреба , така сака да се понаша и тоа е тоа, едноставно, лоша слика си остава за себе а и за пред другарка и
Има, има, јебига, биологија. Сите го бараме провајдерот, ако треба и ќе го делиме ако може да провајдира за сите. Другите малку неебани ќе си останат. Овај, со мачките
Дечко ај седи си од кај шо си дошол , дечко ај пиј си го кафето , или дечко тргни се ќе ти лупнам бокс само затоа што играш зад нив а они провоцираат е дефинитивно клошарско и агресивно понашање
Друго е одбивање друго е курчење и викање мрш. И мене ми приоѓале па фино лепо на фин начин ќе кажеш дека имаш маж или дечко и готово е веќе и после тоа ако пак продолжува тоа е друго Не си го губи времето на такви.