Не го лажи детето. Кај ќе препознае таму дали е машко или женско? Кога ќе ги спушти панталоните батето касно ќе биде веќе.
Имав една приказна шо ја слушнав од постари, колку е вистина не знам. Шофер бил за Италија или не знам каде и на автостоп - придружничка начекал, топ се уба, се бацувале ова она во темница, ја слекувал долу и опп му се промафтало нешто. Се опулил и стварно мандало имал! И овој си помисли, јбг платив шо платив а да не онадам не бива... му рекол "Сврти се и поткрени го то да не го гледам кај шо се мафта"
Луѓе како на 23 години да најдам некојa девојка? Јас сум bisexual ми се допагаат и машки и женски. Повише девојќи ми се допагаат .А нејкам моите родители да знаат дека сум геј. Тешко е да се најде во Скопје девојче сто е исто геј како мене. И мене тешко мие да разговарам со пријатели за дружење бидејќи највишето или имаат работа или се дружаат со лубовните партери. Па тоа многу депресивно ме направи па престанав да им пишувам за да не слушнам истот да ми го кажуваат цело време како скршена плоча.
Оди на настани организирани од лгбт. Зачлени се во лгбт друштва, како тоа во чаршија или каде и да е. Искачај во Маракана и други такви слични каде што искачаат лгбт. А за машки има на секој чекор. Полесно ќе си фатиш.