Не можам да соберам храброст да пријдам на девојка

Дискусија во 'Сингл' започната од AdoLf, 11 јуни 2011.

1. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Ма како бољи,.... најбољи, најбољи :rofl: :rofl: :rofl:

ако го знаеш вицот |(

2. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342

Како што е редот, прво ќе ја прашаш дали мајка и ќе ја пушти да спие кај тебе па потоа давај сигнали

3. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Не ризикувај да и се отвориш кај тебе дома,што ако те одбие?
    Ќе пропадне пижама-партито!

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Yolo

Yolo Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Nema sho da si prasuvam, cim ona saka da spieme kaj mene koa kje sum sam znaci kje ja pustat :D

Epa ja se nadevam na toa deka nema da me odbie :D hahaha

5. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    абе ти се надеваш ама можни се и двете опции зато имај и план Б што ако не те одбие и што ако те одбие ,ако не те одбие супер сите среќни ќе си ја дочекате новата и супер ќе си поминете ама што ако те одбие знаеш колку ќе и е незгодно и нејзе и тебе во остатокот од вечерта
    Не сум некој експерт во темиве ама сепак би ти советувала да си ја земеш во предвид и непостакуваната опција оти сепак е можна освен ако претходно немаш информација дека одговорот ќе е позитивен,

6. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.447
    Допаѓања:
    20.078
    Јас би ти рекла искористи ја новогодишната ноќ за да ја шармираш девојката, ласкај и, симнувај и ѕвезди... Прославете, поминете си убаво, забавувајте се, а накнадно повикај ја да излезете сами вие двајцата на некое убаво, тивко, романтично место :)

На feminium и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Yolo друже
    имам и јас еден другар што ми глумеше другарство ма на крај сам си призна дека е вљубен во мене-дефитивно шанси нема кај мене па што сака да биде
    ми прави некои филмови кафе-мафе ама јас го откажувам и ако понекогаш е премногу досаден ама јас не можам да го гледам на начин на кој што ме гледа тој :!:
    така да внимавај како се однесуваш со девојкава и дали таа сака да има нешто со тебе-прашај ја од околу
    обиди се да протолкуваш бекои сигнали-инаку да знаеш дека најцврстите врски потекнуваат од другарството-познавам таков случај(прво биле другари, па после станало нешто повеке и сега се во брак и имаат синче)

8. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Остај ти шо се надеваш,за изразување емоции треба мирна средина.Вака тешко дека ќе имаш прилика.Нека помине Новата,па покани ја за на кафе само ти и она,или прошетка во парк,и ќе се отвориш.

9. Yolo

Yolo Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Ocigledno deka ne sme se razbrale ubavo, a mozda i ja ne sum objasnil najdobro na sto mislev pod poimot posle nova godina, znaci da projde nova godina pa posle nekoj den da sedime kaj mene i tako dalje :)

10. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Е добро де,за време на Новата :D или после новата што се менува,ти секако ќе и изразиш љубов :D
    Ако сте само ти,таа и другарката со која си ја организирал запивката-би рекла не,не да и кажуваш.Не е момент.За такви работи треба поголема приватност.
    Сепак одлуката е твоја.
    На нас останува да ти посакаме среќа :)

11. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    E Yolle мене ми се допаѓа планот. Како што разбрав ќе доаѓаат и други двајца така да можеш да ја викнеш во другата соба као демек нешто да ти помогне ии убава прилика да и кажеш се. Па после може и нема да сакате да излезете од собата. Само ти овие денови давај и знаци дека ти се допаѓа и сакаш нешто повеќе. И гледај нејзини реакции за да бидеш сигурен дека нема да те одбие. Може да и кажеш и порано ако девојката покажува интерес. Нема потреба од толку чекање. Подобра опција е да си ја поминете таа вечер сами. Сепак на тебе е да одлучиш. Со среќа.

12. Yolo

Yolo Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    ааа, луѓеее, петокот бевме заедно, пиевме бла бла бла, бев поднапиен и нешо сум кажал демек заљубен сум у една од клас бла бла, ама среќа не сфати дека у нејзе :D е сеа тоа шо сум го кажал и го пренела на нејзина другарка и ја замарала нејзе и мои двајца другари да и кажат у која (не и кажале иако знаат сите тројца)
    и осеќам дека полека полека како да се дистанцира, а може и халуцинирам
    хеллппппп?

13. licemerna

licemerna Нов член

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    gotov si si ja utnal

14. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.689
    Допаѓања:
    9.350
    Што хелп си видел дека е љубоморна,ако нејќеш да ја изгубиш едноставно кажи и или таа ќе си мисли дека друга сакаш и ќе се оддалечи од тебе :!: