Па има повеќе опции. Прво можно е да не можел пошто бил премногу напален. Второ од преголема возбуда и желба да се покаже, бидејќи ви било прв пат. Трето, многу е веројатно дека има "изгубено концентрација" поради константното потсетување за кондомот, па кога веќе дошло ред на орален се опуштил и свршил. Во секој случај, пробај да се опуштиш, се е нормално чим ви е прв пат. Сигурна сум дека секој следен ќе биде се посинхронизиран.
@Bella_Stella iskreno sum premnogu napnata, I tesko se opustam. Postojano mislam da ne se dupne kondomot, dali e dobar, pa duri I dodeka e so kondom nesakam da svrsi vo kondom dodeka e vo mene. Mozebi zatoa sto ne sme u vrska, I toa potsvesno mi doaga. Pa I podobro so bidna vaka, I onaka nema da bidne nesto poveke od has.
@mila7 не се обесхрабрувај, нема потреба од тоа. На сите ни се има случено да бидеме несигурни, но не треба да дозволиш психата да те надвладее. Не знам во какви услови се гледате, меѓутоа за да се опуштиш правете нешто претходно, пример гледајте некој филм со чаша вино и оставете спонтано да се дешаваат работите...
Де де колку себично од твоја страна.. После се чудиме зошто машките биле себични..па кога ќе налетаат на девојки со вакви размислувања може и вреди да бидат себични.. Јас па мислев сексот е за взаемно задоволство.. Ама сум старомодна
@Dust ако она се потрудила за тој да сврши а типот не можел, шо да му прави? И ако тоа често се случува на секој втор секс да не може да сврши , а она се замара со тоа, богами ке и одмиле и секс и се.
Се согласувам со @Dust ама апсолутно! Ако се случило еднаш, не значи дека ќе се случува постојано и не е тоа причина за девојката да дигне раце од него, а уште помалку да биде себична. Ако си гледаш само за себе на ниеден дечко нема да си му интересна долго време.
И по ваше девојката е крива ако тој често не може да ејакулира?? Ако се случило еднаш да, но ако се случило повеке пати, а девојката си стави ‚‚на душа‚‚ подобро е да не обрнува внимание на тоа, бидејки нема ни она да се опушти. Значи лесно е кога се оди како подмачкано, и да си прајш секс сцени и да се трудиш, ама кога ке се јавува почесто проблем, не ти останува ништо друго туку да не се замараш и да си гледаш за себе.
Ne se zamaraj tolku , ama i ne ja gledaj samo tvoeto zadovolstvo. Ponekogas moze da ne se desi da ejakulira i tolku so zor ne odi nisto
Ако читаше неселективно ќе видеше дека прв пат имала секс со типот... И што сега? Да изиграва себично створење што ич не се замара со задоволството на партнерот?! Како некоја напалена кучка, само да си најде партнер за секс а утре што ќе биде гајле и е.. Ех деца деца..
Не ни ја прочитав првата страна а и општо на темата си зборев. Затоа пишав ако е еднаш океј е, ама ако се јавува ова почесто нема шо девојката да изиграва циркузант, нека се опушти и нека ужива.
Абе, ејакулирал од кога го задоволила орално, значи се потрудила девојката. Друго е да го оставела и ич да не и е гајле. Јас не гледам тука проблем штом успеале и двајцата да свршат. Па и таа не свршила за време на односот, зошто го занемарувате тој факт, а се фативте за тоа што дечкото не ејакулирал. Прв однос им било, ако не го земаат тоа при срце само поубаво ќе им станува
Sega gledam, fala na mislenjava. Nemozev da izigravam sebicna koga toj me opusti I napravi da mi bide tolku jako. Ama si baral ,,strogo,, zabava, pa ne mi e gajle veke, ne se gledame.