1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. Maca135

Maca135 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Ve sfakjam lugjeeee... Ne znam sto e problemot...

2. Miro

Miro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    Da vi kazam pravo Single si e Single ...ali ako ima nekoja devojka sto e zainteresirana za druzba neka poveli ...... imam 20 god i sum od skopje Pozz <3

3. vesna23

vesna23 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    81
    Да бе сите се SINGLE а секогаш имате златна резерва покрај себе е не можам да ги сватам овие мажите што сакаат , преку глава ми е тоа мување и тие глупости ама пак што сум single ме прави да сум во очите на другите како најглупава на светот али јбг

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Со извинение за офф, ама како бре Весна можеш да кажеш дека тоа што си сингл те прави најглупава ??
    Да не немаш мозок? Да не си фалична ??? Ајде немој со вакви размислувања на 23 години.
    Како престарена да си. Имаш време, рано е и млада си.

5. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    ^ Јас сум Саја, другарките ме викаат Симка, нагалено. Имам 22 години и сум од Скопје, но слабост ми се дечки помлади од мене. Уживам во долги прошетки по плажа, но не уживам кога вадам песок од гзната пукнатина. Сакам раноавгустовски ветриња зошто ме возбудуваат, па затоа морам да носам прслук. Инаку сум палава, надарена и не сум спонзоруша (ако имаш кола што не е БМВ занемари го сето ова од погоре). И така. Остави број во инбокс, работам на титки, педери стоп.

Иначе на темава...јас лично ќе ја прогласам за луда секоја што ќе се пожали на својот сингл статус, баш сега, буквално пред прагот на летото! Вадам сукало и тепам. :!:

На crazylady, Doozy, zhap4e и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    На Miro му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Sophy14

Sophy14 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    8
    da vi kazam pravo ja sakam da si fatam decko ama ne mozam. se obiduvam preku fejs ,no ne mi uspevadrugarkite celo vreme mi vikaat da mimestat nekoj ,no mene mi e sram bidejki se plasam deka posle ke me zboruvaat niz grad ovaa ne moze da si fati decko drugarkite i mestat nikoj ne i vika da izlezat ona mu rece nego ne on nejze i slicni sra**a . sto da pravam? da im dozvolam da go napravat toa zza mene?

8. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.438
    Допаѓања:
    4.204
    Имаш само 16 години не мора до толку да брзаш по потрага за дечко,полека што е твое ке си дојде,ке си најдеш некој кога најмалку очекуваш..а ако вејќе ти се свиѓа некој обиди се сама да направиш нешто,а не да ти местат другарките :D :D

9. Miro

Miro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Miro

Miro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    Стварно незнам што е работава ,,,, или е до вас или е до машките ЧД

11. Miro

Miro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4

Дечко не се фаќа преку фејзбук ,,,, поштено ке му пријдеш и ке му кажеш сто има да му кажеш па понатаму што даде господ тоа ;)

12. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ја си фатив дечко преку фејсбук,и еве година сум со него веќе.
    :^)

13. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Миро ти дојде да ги просветлиш жениве, па и да си најдеш некоја. Оглас на отворено м?

14. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Мене само што почна да ми се допаѓа да сум сингл!
    Не очајувај, никогаш не се знае, излегувај повеќе, запознај нови луѓе, не знам...
    Јас уште долго време планирам да сум сингл, не верувам дека некој би ме предомислил... :)

15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    A и колку провокативен аватар ставил,абе ко чкорче да изгориш.[​IMG]
    :lol:

16. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Абе девојки што до толку ви е битно да имате дечко ? :^) Не викам не е ...АМА зар ако имаш дечко е некаква гаранција дека ќе бидеш посреќна ? и позадоволна ? :^) И тој период може да биде убав зар само дечко може да биде причина за ваша среќа ? Тоа не е на арно :x .Уживајте смејте се , забавувајте се па се ќе си оди како што треба ;)

На seksi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ај јас и за мене да си кажам...
    Кога барав дечко, онака барем малку за посериозно...абе нигде.Мислиш сите добри машки,фини,убави,во земја пропаднале.

И кога престанав да барам,и кога почнав со другарки да излегувам,да се забавувам,ооооооооооп ете ти ,се појави сегашниот,сосема случајно,и тераме веќе една година.

Затоа милички,не барајте,опуштете се,забавувајте се,и ќе дојде некој....ваљда. :D

18. Miro

Miro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    Ја си фатив дечко преку фејсбук,и еве година сум со него веќе.
    :^)[/

Баш ми е мило за тебе , па и свадба да си направите ]:)

19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Миро еден јак POKE!!! Ама да ти се навали главата кога ти го мавам! И да се држиш 3 саати. Ај малце опушти се..

20. Miro

Miro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    хаха нема врска не сум сватец па да ги просветлам зениве , дојдов да се забавувам , па и да запознавам нови пријатели ...... а за да си најдам некоја зашто да не ако има некоја :D