Da vi kazam pravo Single si e Single ...ali ako ima nekoja devojka sto e zainteresirana za druzba neka poveli ...... imam 20 god i sum od skopje Pozz <3
Да бе сите се SINGLE а секогаш имате златна резерва покрај себе е не можам да ги сватам овие мажите што сакаат , преку глава ми е тоа мување и тие глупости ама пак што сум single ме прави да сум во очите на другите како најглупава на светот али јбг
Со извинение за офф, ама како бре Весна можеш да кажеш дека тоа што си сингл те прави најглупава ?? Да не немаш мозок? Да не си фалична ??? Ајде немој со вакви размислувања на 23 години. Како престарена да си. Имаш време, рано е и млада си.
^ Јас сум Саја, другарките ме викаат Симка, нагалено. Имам 22 години и сум од Скопје, но слабост ми се дечки помлади од мене. Уживам во долги прошетки по плажа, но не уживам кога вадам песок од гзната пукнатина. Сакам раноавгустовски ветриња зошто ме возбудуваат, па затоа морам да носам прслук. Инаку сум палава, надарена и не сум спонзоруша (ако имаш кола што не е БМВ занемари го сето ова од погоре). И така. Остави број во инбокс, работам на титки, педери стоп. Иначе на темава...јас лично ќе ја прогласам за луда секоја што ќе се пожали на својот сингл статус, баш сега, буквално пред прагот на летото! Вадам сукало и тепам.
Штета не можам да го редактирам горното мислење...Миро, душо: http://www.wikihow.com/Tell-if-Someone- ... -Sarcastic
da vi kazam pravo ja sakam da si fatam decko ama ne mozam. se obiduvam preku fejs ,no ne mi uspevadrugarkite celo vreme mi vikaat da mimestat nekoj ,no mene mi e sram bidejki se plasam deka posle ke me zboruvaat niz grad ovaa ne moze da si fati decko drugarkite i mestat nikoj ne i vika da izlezat ona mu rece nego ne on nejze i slicni sra**a . sto da pravam? da im dozvolam da go napravat toa zza mene?
Имаш само 16 години не мора до толку да брзаш по потрага за дечко,полека што е твое ке си дојде,ке си најдеш некој кога најмалку очекуваш..а ако вејќе ти се свиѓа некој обиди се сама да направиш нешто,а не да ти местат другарките
Дечко не се фаќа преку фејзбук ,,,, поштено ке му пријдеш и ке му кажеш сто има да му кажеш па понатаму што даде господ тоа
Мене само што почна да ми се допаѓа да сум сингл! Не очајувај, никогаш не се знае, излегувај повеќе, запознај нови луѓе, не знам... Јас уште долго време планирам да сум сингл, не верувам дека некој би ме предомислил...
Абе девојки што до толку ви е битно да имате дечко ? Не викам не е ...АМА зар ако имаш дечко е некаква гаранција дека ќе бидеш посреќна ? и позадоволна ? И тој период може да биде убав зар само дечко може да биде причина за ваша среќа ? Тоа не е на арно .Уживајте смејте се , забавувајте се па се ќе си оди како што треба
Ај јас и за мене да си кажам... Кога барав дечко, онака барем малку за посериозно...абе нигде.Мислиш сите добри машки,фини,убави,во земја пропаднале. И кога престанав да барам,и кога почнав со другарки да излегувам,да се забавувам,ооооооооооп ете ти ,се појави сегашниот,сосема случајно,и тераме веќе една година. Затоа милички,не барајте,опуштете се,забавувајте се,и ќе дојде некој....ваљда.
Ја си фатив дечко преку фејсбук,и еве година сум со него веќе. [/ Баш ми е мило за тебе , па и свадба да си направите
Миро еден јак POKE!!! Ама да ти се навали главата кога ти го мавам! И да се држиш 3 саати. Ај малце опушти се..
хаха нема врска не сум сватец па да ги просветлам зениве , дојдов да се забавувам , па и да запознавам нови пријатели ...... а за да си најдам некоја зашто да не ако има некоја