Абе во ред е тоа ама тргни иронијата на страна и пристапи малку пореално, во една тема прашуваш како да ја привлечеш некоја да ја вратиш да бидеш со нејзе, овде ми звучиш како мачо мускул мен, толку моќен. Мислам девојчињава овдека се еден куп прекрасноотии, ама пристапов твој кон нив не знам дал ќе ти запали. Ај имаш шанса да се поправиш, и без иронии молам, бар ако ништо се искрени како стигнале до одредени ситуации и немој да се исмејуваш на тоа. А огласи за девојки се знае кај.. p.s Poke чврга по глава онака со показалец јако!
Во ред еве јавно ви се извинувам за ироничната насмевка а за чвргата ке ти дозволам 2 пати да ме мавнеш
а јас мислам дека самата ќе се предомислиш воопшто не е убаво да си сингл секој сака да има некој покрај себе . Сакам да сакам и да бидам сакана
рано на 23 години не мислам баш така јас сум 1 година помала од нејзе и не мислам дека ми е рано мислам дека ми е доцна па не сакам на 25, 26 да си фатам дечко и одма свадба мислам кога ќе уживаш во младоста ако си сам ако си без љубов Што порано тоа подобро млади јас ги сметам оние од 15-20 ама после 20 година секој сака да има некој покрај себе па никој не сака љубовта да му дојде на стари години П.С и не си најглупава само таква слика си имаш створено сама за себе и јас сум сама па што сега значи сите што немаат дечко се глупави
Кажи им на другарките твој нека не се зацрнуваат на млади години , нека си го живеат животот додека се млади нека се журкаат
Ехееееееј... имаш време малечка си уште, рано ти е и за мување, и за дечковци и за било што... Се во свое време, не грижи се...
Срце немаш никаков проблем и мене истото ми се случуваше кога бев мала сега ме врати 10 години назад Грдото пајче секогаш се претвара во најубав лебед! Ете само тоа ќе ти кажам да знаеш
Devojce me vrati vo moite denovi vo osnovno... Slicno kako i tebe na nikoj ne mu se dopagav... barem taka jas mislev... po dve godini od zavrsuvanjeto na osnovnoto ista prikazna... samo sto jas imav premnogu golem koeficient na samodoverba. vo prva godina sredno se se smeni... bev veke 15 godini a zapoznav mnogu deca od drugite ucilista i pocnaa da mi se dodvoruvaat mnogu momcinja.. ne gubi nades eden den se ke se promeni
и јас се чувствувам многу осамено незнам зошто кој и да ми се пушти одма го одбивам незнам зошто е тоа така но не сакам да сум повеќе сингл ... сите другарки се во врска па дури и ме зафкаваат и веќе не сакам да ги дружам...кога ке се видиме стално ме прашуваат за еден што ми свиѓа каде е што е и многу се нервирам ве молам утешетеме
Едноставно објасни им дека ти смета тоа што те земаат ко на шала , а ако ти се вистински другарки ,ќе те сфатат. Патем ,најди си некој мувач ,ако веќе не сакаш да бидеш соло повеќе.
Девојки ги читам вашите постови и гледам дека не сум била единствена со проблемот single долгоо време. И сакам да разјаснам нешто..не е секогаш проблемот во тоа дека не излегуваме, се затвараме дома, не сме весели, насмеани, комуникативни и сл..баш напротив... но кога не оди не оди хахаха
секој кога тогаш ќе најде сродна душа верувајте.. за секого има по некого не се секирајте никој нема сам да остане
За секое грнче има и капаче.. не очајувајте затоа што сте сингл или слично бидете горди на тоа .. и узивајте дур можете.. имате бар слобода ако нишо друго..денешнава младина шо се у врска немаат многу многу слобода тоа е мое мислење заклучено од блиски другари и познаници од новноте врски
што да праваммм??? луѓеее значи сингл сумм,,и несакам тоа да биде така..пред некое време се смував со еден шо ми се свиѓаше и сега не ми се свиѓа повеќе..дечкото е супер се модерен,дотеран ама што е проблемот во мене незнам....што да правамм,а несакам да сум сама????
Имаш 15 бе девојче !!!!!!! Излези со другарки, уживај, семеј се !!!!!! На 15 ние игравме криенка....знаеш тоа кога се криеш а другите те бараат? или више не постои тоа во ова модерно време....i guess not...
There's a match for everyone...but I'm still waiting in line шала на страна, не ми смета што сум сингл, само така понекогаш ми фали таа убава рутина што ја имаат врските