1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. Miro

Miro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    Што е толку провокативен аватарот слика од одмор .......

2. Miro

Miro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    Ке може подетално да го објасниш ова зашто стварно не го сфаќаm :?:

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Абе во ред е тоа ама тргни иронијата на страна и пристапи малку пореално, во една тема прашуваш како да ја привлечеш некоја да ја вратиш да бидеш со нејзе, овде ми звучиш како мачо мускул мен, толку моќен. Мислам девојчињава овдека се еден куп прекрасноотии, ама пристапов твој кон нив не знам дал ќе ти запали. Ај имаш шанса да се поправиш, и без иронии молам, бар ако ништо се искрени како стигнале до одредени ситуации и немој да се исмејуваш на тоа. А огласи за девојки се знае кај..

p.s Poke чврга по глава онака со показалец јако! ;)

На Miro и lolyta777 им се допаѓа ова.
  4. Miro

Miro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    Во ред еве јавно ви се извинувам за ироничната насмевка :) а за чвргата ке ти дозволам 2 пати да ме мавнеш :(

5. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    а јас мислам дека самата ќе се предомислиш воопшто не е убаво да си сингл секој сака да има некој покрај себе . ;)

Сакам да сакам и да бидам сакана

6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    рано на 23 години не мислам баш така јас сум 1 година помала од нејзе и не мислам дека ми е рано мислам дека ми е доцна па не сакам на 25, 26 да си фатам дечко и одма свадба :lol: :lol: мислам кога ќе уживаш во младоста ако си сам ако си без љубов :(
    Што порано тоа подобро млади јас ги сметам оние од 15-20 ама после 20 година секој сака да има некој покрај себе па никој не сака љубовта да му дојде на стари години ;( ;(
    П.С и не си најглупава само таква слика си имаш створено сама за себе и јас сум сама па што сега значи сите што немаат дечко се глупави :lol: :lol:

7. Miro

Miro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    Хе хе па потруди се да си најдеш некој поблиску :)

8. Miro

Miro Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4

Кажи им на другарките твој нека не се зацрнуваат на млади години , нека си го живеат животот додека се млади нека се журкаат ;)

9. Sophy14

Sophy14 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    8
    mislev samo da se zaponzaam preku fejs , 90% si gi imaat taka fateno deckovcite na moja vozrast

10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929

Ехееееееј... имаш време малечка си уште, рано ти е и за мување, и за дечковци и за било што... Се во свое време, не грижи се...

11. Pecurka

Pecurka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Срце немаш никаков проблем и мене истото ми се случуваше кога бев мала сега ме врати 10 години назад :) Грдото пајче секогаш се претвара во најубав лебед! Ете само тоа ќе ти кажам да знаеш :)

12. Jellyfish

Jellyfish Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    12
    Devojce me vrati vo moite denovi vo osnovno... Slicno kako i tebe na nikoj ne mu se dopagav... barem taka jas mislev... po dve godini od zavrsuvanjeto na osnovnoto ista prikazna... samo sto jas imav premnogu golem koeficient na samodoverba. vo prva godina sredno se se smeni... bev veke 15 godini a zapoznav mnogu deca od drugite ucilista i pocnaa da mi se dodvoruvaat mnogu momcinja.. ne gubi nades eden den se ke se promeni :)

13. scorpijagirl

scorpijagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    39
    и јас се чувствувам многу осамено незнам зошто кој и да ми се пушти одма го одбивам незнам зошто е тоа така но не сакам да сум повеќе сингл ... сите другарки се во врска па дури и ме зафкаваат и веќе не сакам да ги дружам...кога ке се видиме стално ме прашуваат за еден што ми свиѓа каде е што е и многу се нервирам :@ :@ :@ ве молам утешетеме :P

14. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Едноставно објасни им дека ти смета тоа што те земаат ко на шала , а ако ти се вистински другарки ,ќе те сфатат.
    Патем ,најди си некој мувач ,ако веќе не сакаш да бидеш соло повеќе.

15. Sunlight

Sunlight Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    39
    Девојки ги читам вашите постови и гледам дека не сум била единствена со проблемот single долгоо време.
    И сакам да разјаснам нешто..не е секогаш проблемот во тоа дека не излегуваме, се затвараме дома, не сме весели, насмеани, комуникативни и сл..баш напротив... но кога не оди не оди хахаха

На Em4e711 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    секој кога тогаш ќе најде сродна душа верувајте.. за секого има по некого не се секирајте никој нема сам да остане ;)

На Sunlight му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Emma.Sun

Emma.Sun Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    62
    За секое грнче има и капаче.. не очајувајте затоа што сте сингл или слично бидете горди на тоа .. и узивајте дур можете.. имате бар слобода ако нишо друго..денешнава младина шо се у врска немаат многу многу слобода тоа е мое мислење заклучено од блиски другари и познаници од новноте врски

18. lokni4ka2

lokni4ka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    што да праваммм???

луѓеее значи сингл сумм,,и несакам тоа да биде така..пред некое време се смував со еден шо ми се свиѓаше и сега не ми се свиѓа повеќе..дечкото е супер се модерен,дотеран ама што е проблемот во мене незнам....што да правамм,а несакам да сум сама????

19. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Имаш 15 бе девојче !!!!!!! Излези со другарки, уживај, семеј се !!!!!! На 15 ние игравме криенка....знаеш тоа кога се криеш а другите те бараат? или више не постои тоа во ова модерно време....i guess not...

20. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    There's a match for everyone...but I'm still waiting in line :D шала на страна, не ми смета што сум сингл, само така понекогаш ми фали таа убава рутина што ја имаат врските :)