1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Јас да ви кажам уживајте си во сингл животот! Не дека во врска не е убаво, дааалку од тоа, ама сепак на 15-16-17 години да си сингл е најубаво, Си уживаш во животот без притоа на некого да му даваш сметка. Има време за дечко, кога ќе заглавите по година дена и поише со еден, ќе видите како ќе барате да сте слободни барем на 2-3 дена :D

2. blondie99

blondie99 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Хммм па овде имало многу во иста како мојава ситуација....сингл? да убаво е ама како ќе се чувствувате кога сите ваши другарки имат дечковци а вие не и немате со кого да излезете? :( не ми е интересно ни на излегување...за разлика кога имаш дечко кој те осипува со внимание ќе те изненади со романтична порака на полноќ...преубаво е да знаеш дека некој мисли на тебе и во секој момент ќе ти се јави ...и јас се правдам со тоа дека сингл ми е поубаво но не е вистина понекогаш посакуваме да е така но за жал не е...во овие мои 18 години сум била во врска само 7 месеци и ми беше преубаво али не ни било судено да бидеме заедно на моменти сум многу разочарана али не е тоа секогаш во последно време се тешам со тоа што годинава ќе сум на факултет во друг град а тоа значи повеќе познатства и шанси да се најде оној вистинскиот ....амбициозна сум многу сакам успешна кариера али сакам да имам некој кој ке биде до мене и ке ме подржува во остварувањето на моите цели кои и не се баш мали се надевам дека во најскоро време ке се појави и мојот ДЕЧКО хаха :D

3. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.756
    Ха. Нема тука - сакам не сакам.

Треба да бидне едноставно.

Јас постојано имам некоја дешавка, ама на крајот се сведува на факторот - чувства. Се оградувам, малку сум станата самец, и ми одговара можеби таа положба. Или не сум наишла на доволно торнадизиран маж што ќе успее да ме задржи и заинтересира. Да, кој не би сакал да има љубов, опсипување внимание, заедничко спиење и водење љубов?

Сингл сум, не сум несреќна, но можев да бидам и среќна. Но, не зависи секогаш од нас љубовната мапа :)

На Name, sesilija, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  4. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    God bless your баба со изрекиве! :D

На Cloee му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Епа ако несакаш сингл тогаш биди два у два :D

Океј сега знам дека некому му е досадно да е постојано сингл ама и тоа си има свои предности.
    Имам една другарка која постојано се жалеше како е сингл,како и е досадно и кога си фати дечко си промени мислењето.Едвај чека да му раскине :?:
    Овде нема сакам нејкам.Љубовта е заебана работа ама сигурно нема да те одмине. ;)

6. Sense

Sense Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    45
    Ама стварно има вистина во тоа кога најмалку очекуваш нешто да се случи-ќе се случи или кога кога ќе престанеш да бараш нешто-ќе ти појави од нигде никаде.Проверено.
    Ме нервираат девојки опседнати со дечковци,потенцијални дечковци и.т.н
    Сакав да им кажам на сингл девојките,престанете да комплицирате,уживајте во сегашниот момент и кога најмалку очекувате ќе се појави некој.Не зборам од памет ;) Е,така :emo:

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    И јас се нервирав што сум сингл, и кога најмалку очекував тоа се смени. Така што не треба да мислите на тоа постојано, тоа што е ваше ќе си дојде.
    Да се биде сингл има и многу предности. Затоа треба да знаете да уживате во слободата. :)

8. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Не дека не сакам да сум сингл, далеку од тоа, туку ете можеби за промена добро би ми дошло! Но, си има се свое време. Не е тоа сега сакам-сега не сакам, кога ќе треба да се случи ќе се случи и тоа е тоа!
    Точно е дека повеќето мои другарки си имаат дечковци и едноставно не ми се излегува со нив зашто тие цело време се зафатени со „нешто“, а јас останувам сама таму. Не сум несреќна што сум сингл, можеби е подобро на моиве години да си сингл, ама секој секогаш сака нешто што нема!!

9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Па од една страна ми е убаво што сум сингл правам што сакам и никој ништо не ми забранува но од друга би било убаво да имам некој покрај себе.Но не сакам по секоја цена да бидам во врска затоа што ми било досадно да сум сингл.Некои од моите другарки имаат дечковци и да бидам искрена понекогаш им завидувам кога во друштво ке почнат да се бакнуваат и слично но си велам па има време за се глупо е да ги форсирам работите.Сега добро ми е и вака :)

На kristaa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Emma.Sun

Emma.Sun Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    62
    Сингл сингл сингл.. 4ри години без дечко ! Дечко мислам на врска..
    Колку таапааа .. и безвезе... од една страна и сакам да сум сингл но од друга страна некам.. сакам да ја осетам таа љубооб од машка страна малце љубомора..карање едно друго .. и шо тоа го неам осетено 4ри години искрено не ни знам како изгледа веке тоа.. :?:
    Како и да е можда е ради последната врска.. језда тоа е веке преболено..и заборавено.. али страв од тоа пак да не бидам разочарана можда.. :worried:
    Искрено после врската овие 4ри години уопште не ми се сјајни на љубовно поле се запознавам со некои со ептен ке се затрескаат у мене ја у нив иччч и неможам да бидам со такви у врска :envy: или запознавам ЖЕНКАРИ!!!!!! е праку глава ми е од нив |(
    Но сакам и јас да се сменам .. да почнам и ја да се затрескувам у тие шо се затрескуваат у мене.. тоа ми е само чарето за ако сакам дечко да си најдам... :(
    Мада стварно се напорни такви типови.. -.-
    Вие шо мислите до мене е или...?( барам совет зашо многу такви возови ми избегаа.. сеа за сеа ме чекаат усе 2 напорни воза па нишо чудно ако ги игнорирам и тие да ми избегаат -.- )

На VAGA91 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Леле Ема, се наоѓам во ситуација како твојава. Потполно иста.
    Чарето е мислам да чекаме дури не најдеме некој со кој конечно ќе бидеме на иста бранова должина.

На Muchacha и Emma.Sun им се допаѓа ова.
  12. Emma.Sun

Emma.Sun Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    62
    Па добро .. некогаш викаат и чекањето се исплати .. а до тогаш ке си се тешиме со погрешните ..

Илиии да не не снајде ова... хахаха скраја да е :rofl: :P

Прикачени фајлови:

На VAGA91 и crazylady им се допаѓа ова.
  13. WiseGuy

WiseGuy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    99
    Подобро сингл отколку во врска само за да се биде во врска. Тоа па може да биде уште помизерно :)

А и лесно ви е на Вас жените, треба да само да чекате да дојде правиот. Ние сме тие што ќе треба да се утепаат од работа и барање :D :D

14. viks5

viks5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    116
    Ех желби се едни релност е друга , девојките се помалку сакат романтични , фини и повлечени момчиња и тешко се наоѓа девојка на која на прво место не и е убавината

На DeckoSkopje, VAGA91, zoki-poki и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. VAGA91

VAGA91 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    21
    или ние сме премногу пребирливи или не знам веќе што е работава. И јас како Ема се наоѓам во скроз иста ситуација. Веќе и почнувам многу да се разочарувам... кога ли јас ќе си најдам некој и ќе уживам во љубовта, како многу девојки на форумов....кога!? :/

16. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    во ова време јас би ги ставил парите пред убавината :)

17. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Ама мажи..бидете малку и вие реални. Ретко кој момак би се загледал во девојка без атрибути. Секој прво го гледа изгледот, но сепак не е пресуден во врската. Мене на пример, многу ми е поважна харизмата и шармот, зошто имам чуден вкус кога станува збор за убавина.

Не се откажувајте толку лесно, ако некоја девојка не ве загледала како материјал за врска од првпат, не значи дека нема да и` прираснете за срце ако имате позитивни особини.

На ems13 и Neytiri им се допаѓа ова.
  18. stefan..c

stefan..c Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    zdravo na site,se zaljubiv vo koleska,imav devojka do pred nekolku meseci,seta vrsa stana naopaku,koleskata sto ja poznavam e mnogu posebna.Ne sakav da se razdeluvam so devojkami,postojano se naoga nekoja kavga da se karame i dvajcata i sega sme razdeleni,mnogu me privlecuva koleskata,mnogu e prijatna licnos,mi e strav da i prijdam,sepak sme kolegi,jas mnogu bi sakal da sum so nekoja licnost,sto moze da me razbere vo zivotot,so bivsata ne bese taka,postojano imase nekoja pricina sto ce najde da se karame.Jas sum vo dvumenje,dali na bivsata da i prostamili da prijdam kaj koleskata,mnogu e dobra so mene.
    Ve molam za pomos!

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Штом не ти одело со бившата што те спречува да и пријдеш на колешката? Ништо не губиш, пробај штом толку те привлекува. Викни ја на кафе, зближи се повеќе со неа и види што ќе биде.
    Доколку се смириш со бившата што ти гарантира дека пак нема да се карате за секоја ситница?
    Пробај дечко, можеби ќе испадне супер со колешкава :) ако не бидне ништо, немој да се разочаруваш, ќе си најдеш друга :)

20. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Ок, јас на 23 год сум сингл па не паѓам у депресии и не очајувам како оние 18-19-20 годишни девојки ;)
    Таман си велам бонус време за младоста да си ја поминам онака како јас што сакам,уште да си заглавувам до касно со друштво :party: да излегувам и патувам, да си се доградувам како личност, дообразовам, дај Боже да си најдам и работичка....и бла бла понатака све што времето носи. :) Тоа што сега не сум со некој сигурно е поради одредена причина. Многу јасно дека нема тој некој со кој би била, да е било кој, колку само за да не сум со статус сингл. Достоинство алоо.... :fubar:

Инаку, несакам да сум сингл и ДА, сакам да сум со ТОЈ, дечкото кој ми раскина, поради неговата недосозреаност и нестабилен карактер да поднесе сериозна врска. Но секако дека не очајувам заради ова моментално.
    Главата горе, ако бидне нешто пак-супер, ако не-пак супер, живот иде даље. Повик бр.2 Самодоверба алоооо.... :fubar:

ПС. од сите постови погоре, неможам да ја разберам само девојката на која и беа битни шишките (или можеби колку долга му е косата) хммм дали било обична блуза или дуксер, и какви патики имал?!?!? Што ќе се случи ако типчето кога ќе потпорасне, заради еве на пример генетски фактор, му опадне косата и проќелави....хммм наеднаш после нема веќе да го сакаш исто како порано?

Кога ли ќе престанат луѓето да бидат толку површински, туку да гледаат малце на тоа кој те исполнува со среќа и те прави спокоен, кој те осипува со љубов ??!? ц.ц.ц.ц...