1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. natashaaa

natashaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    5
    Девојки незнам што да правам веќе..има неколку типа на кој им се допаѓам и цело време ме викаат да испаднеме и слично, а ја се измислувам нешто за да не исп..затоа што има едно дете кое го сакам веќе 4 год,ама пусти пречки па неможам да му кажам..и така јас и да исп чаршија или било каде само него го барам никој друг не ме интересира..едноставно сакам да го заборавам затоа што е премногу тешко да сакаш,а да немаш ама сите овие 4 год се трудам ама никако да успеам..едноставно со кој и да се запознаам го споредувам со него..
    дали има некој кој што е во иста ситуација како мене ? :|

2. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    Дај им шанса на другите, само така ќе откриеш дека има и други еднакво добри колку тој што го сакаш...
    ПА И ПОДОБРИ!!!
    Oвој што го сакаш добри 4 години ти одземал огромен период од твојот живот, не дозволувај повеќе.

3. ocaendecko

ocaendecko Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    kako da ja osvojam?

4. vice27

vice27 Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    32
    добро ја познаваш ли девојката,излегувате,допишувате,до кај сте да знаеме како да ти помогнеме?

5. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Сигурно ќе ја освоиш со ник ко “очаендечко“... :?:
    И каков рецепт си барал во друга тема?
    - 3 лажици самодоверба
    - неколку реда муабет
    - 1 повик
    - 2 кафиња

Не мора одма толку очајно да посакуваш да и’ го излижеш грлото. Излезете, запознај ја подобро, ем таа ќе има поголем комфор со тебе знаејќи дека не ја гледаш веднаш ко чук-чук-чао, ем поарно за тебе, може ќе увидиш дека не си одговарате, па нема да очајуваш толку.

6. enijov

enijov Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    21
    Sakam da osvojam momce ama nezz kako... pomosh odma neam decko, pa neam ni simpatija. neka predlozva nekoj nesto... ama na posledniot (sedmiot) mu imav kazano na fejsbuk deka go sakam, ama se otkazav i od nego.

7. sajmoni

sajmoni Активен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Девојче,тоа што го напиша јас мислам дека на секој му се има случено,да се осети напнато поради тоа што е сингл,па поради тоа што другарките веќе си ги нашле своите патишта и ред друго.
    Ова е само еден период кој со тек на време ќе помини.Во животот се тече,се се менува.Ништо не останало исто,па нема ни ти да останеш иста кон светот и кон своето опкружување.
    Животот ќе те научи на многу нешта,за тебе само што започнал ,имаш 21 година,што значи ништо не е изгубено.И незаборавај да уживаш во овие години и во слободата која ти ја пружаат истите.Факт е дека најубавите работи се случуваат кога најмалку ги очекуваш,така да нема простор за паника.
    Едноставно уживај-"што е твое,настрана си стое" :)

На Miss.M5 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ocaendecko

ocaendecko Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    abe se znaeme, no samo povrsno, pisuevme, ama vo posledno vreme slabo...

9. ocaendecko

ocaendecko Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0

nah... nickot beshe bezveza posho nemav idei vo 04:00 -.-

10. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Па нема формула тука или има хемија или нема :D Направи чекор , покани ја на кафе , разговарајте некое комплиментче не е на одмет ,ама не и премногу комплименти :D Па после ќе видиш дали има простор за друго.

11. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Ајдеееееее, уште малце ќе бидне работатаааа. If you know what i mean :clap: ххахахаха
    happy :rofl:

12. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    4.030
    Многу сум разочарана и тажна бидејќи немам дечко. Имам 15 години уште малку 16. Досега само еднаш се имам смувано - тоа беше летна авантура само неколку пати се видиме и толку. Сега сум лудо заљубена во мој школски и никако не можам да му дадам занци дека го сакам, односно страв ми е, бидејќи сме во исти калс па ако ме обие што ќе правам како ќе продолжам да учам со него. Немам многу другарки и со нив вејќе ретко излегувам тие имаат дечко а јас не ;( . Вчера кај мене дојде една другарка и ми кажа дека и таа си фанала дечко. Тотално сум готава незнам што да правам. На фб. ми имат пишувано многу кои сакале да се сретнат со мене но јас сум одбила бидејќи не се тие што ги сакам. Досега си го знаев правилото подобро сама отколку во лоша врска, но одсега изгледа ќе морам наопаку. Тотално сум збунета а и сама многу сум разочарана од животот и од се. Кога ќе видам како девојче од 13 години има дечко а јас не и тогаш се чуствувам многу тажно и разочарано. Незнам што да правам, но во едно сум сигурна дека одсега тој што ќе ми пише ќе се согласам да се видеме,морам. ДЕВОЈКИ ВЕ МОЛАМ ДАЈТЕ МИ НЕКОЈ СОВЕТ ИЛИ ВАШЕ МИСЛЕЊЕ ДАЛИ ПРАВИЛНО ПОСТАПУВАМ СО МОЕТО МИСЛЕЊЕ ИЛИ НЕ? : :worried:

13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Има време за дечко. Многу девојки ги фаќа ваков вид на тага. Не се секирај, врските се раскинуваат. :D

14. Stylesh

Stylesh Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2013
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    45
    Не грижи се, се ќе се поправи, ти немој да се чувствуваш лошо, а најди си и други другарки кои немаат момчиња... А и ти ќе си фатиш наскоро..:)

15. Morti27

Morti27 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    11
    |(
    Девојче, немаш 35 па да запаѓаш во депресии туку 15 !! |(
    Другарките што ти се зафатени ако ти се прави другарки ќе најдат време и за тебе. Ако не, можеш да пробаш да си најдеш некои нови или па некоја братучетка или пак сестра ако имаш и готово, ништо страшно. Не си престарена за дечко, се ќе си дојде на свое место, имаш време, не се секирај. Јас имам 18 години немам дечко долго време па не кукам, не дека сум престарена и јас, само ти давам пример. :) Во врска со тоа правило што си го имала, тоа е сосема во ред, немој да влегуваш во врска само затоа што очајно сакаш да имаш дечко.

16. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Не туку запаѓајте во депресии на 15 години ќе ве скршам. И што ако си немала дечко јака ствар ! Па рано ти е бреее...и да бидеме реални каква е таа врска на 15 години. не дека сум 25 години постара ама убаво ти кажувам. И јас досега не сум имала некој дечко како за посериозно па еве ме жива здрава весела насмеана.. Господ чува нешто за секој од нас... се најубаво :*

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Bianca.M

Bianca.M Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    9
    Llele ova isto ko mene haha :D
    Samo shto imam drugarki,i koga i oni da imale decko oke nemam site decko ali koga i da imale decko sekad sme naogjale vreme edna za druga..Od klas nemam neshto mnogu drugarki so site onaka fino stojam.:D Inace i jas pagjav u depresii kako saakam dechko,se treskav od zemja deka kje umram sama u manastir so 56 macki (o boze) ali edno vreme prestanav da razmisluvam za dechko znachi go ottrgnav toa od glava se posvetiv na dr raboti ii op ete go muvatro bese samo ama se smuvavme i jas go otkachiv poso sum kretenka..i sea pak pocnav da pagjam u depresii ali si rekov ne se zamaram pa so saka neka bide..Ljubovta doagja koga najmalce ocekuvash:D

18. enijov

enijov Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    21
    Сакам да кажам дека не можам да седам вак. Немам на кого да мислам. :( Што да правам.Некој нека пиши нешто веќе 2 години сум сама. Досадно е. На часовите морам да учам и да слушам наместо да мислам на симпатијата. Ајде нека помогни некој, оти така ми е досадно, шо и дома треба да го пишувам домашното. :( :( :( :( :( :( :( :( :(

19. xoxo.Martina

xoxo.Martina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    198
    ^ Девојче ако стварно имаш 11 години, уживај и не се замарај. Сеуште си мала за дечко. Имај си симпатија не е тоа лошо, нормално е. Учи си, дружи се се другарки. Живееј си го детствто и не се замарај :)

20. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Ц ц ц Кај тргна светов со ваква младина ???

На 11 год да се бедирала зашо немала дечко

Ооо драго дете, на 11 год некој некогаш се бедирал зашто немал семејство ко шо треба и дали вината е у него, а ти зашо си немала на кој да мислиш ...

:clap:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.