1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. TheGirlNextDoor

TheGirlNextDoor Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    82
    хахах епа под ’деца’ на битолски се подразбира машки пол, или сменаја? :P , а убо дете ни за магија низ корзото може се кријат, шо знајш не ми текнало порано на таја варијанта ^^

2. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    не знам за другите само за себе си знам, а во други не гледам не ме интересираат мажи :lol: :rofl:[/quote]
    хахах епа под ’деца’ на битолски се подразбира машки пол, или сменаја? :P , а убо дете ни за магија низ корзото може се кријат, шо знајш не ми текнало порано на таја варијанта ^^[/quote]
    не си ме видела мене излеа ЧП :rofl: :dance:

3. TheGirlNextDoor

TheGirlNextDoor Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    82
    хахах епа под ’деца’ на битолски се подразбира машки пол, или сменаја? :P , а убо дете ни за магија низ корзото може се кријат, шо знајш не ми текнало порано на таја варијанта ^^[/quote]
    не си ме видела мене излеа ЧП :rofl: :dance:[/quote]
    то ќе да е :)

4. cookie-monster

cookie-monster Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    9
    Веќе подолго време сум сингл, и ми се чини како сите со кои што сум била досега (потенцијални дечковци :D ) да се погрешни. Ми се чини дека сум магнет за погрешни машки... :( Обично не влетувам лесно во врска, претпазлива сум, меѓутоа токму во моментот кога ке почнам да се опуштам и кога ќе се јават пеперутките во стомакот, нешто се случува.... незнам што ама ете се расипува работата и секако тој сака да прекинеме... Од друга страна пак има машки што се многу загреани за мене, и фини се и се тоа, но едноставно не ме привлекуваат... :( :worried: Више незнам каде да се обратам :(

На chiquita му/ѝ се допаѓа ова.
  5. PortmaN

PortmaN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    6
    Прво Здраво! Имам 20 години и сеуште сум сингл. Значи веке ми е смачено.Сите мои другарки се во врска а јас што се вика не знам ни како е да си со машко. Не знам дали е до мене или до кој, сум имала прилики со машки кои сум ги одбивала поради тоа што не ме привлекувале. Да бев некоја многу грда ај ќе си имав причина, не сум убавица, ама не сум ни грда, ни дебела, единствено што сум риби во хороскоп, и сум многу срамежлива. Дури срам ми е да кажам на другарка дека некој ми е симпатичен, дека ми се допаѓа. Аман луѓе дајте некој совет ако сум нешто не ок да се поправам :?: :(

На cookie-monster му/ѝ се допаѓа ова.
  6. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.622
    Допаѓања:
    9.025
    па пробај да го надминеш срамот :?: .биди поопуштена,сигурно ќе ти се допадне некој ,само дади си шанса себеси.имаш 20,млада си но тоа може да ти е проблем ако не го надминеш тој срам,и никако немој да имаш преголеми барања.привлечноста не мора да биде голема уште од прво видување,затоа опушти се.се надевам ти помогнав барем малку.поздрав :hai:

7. sladok-bitola

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    и јас несакам еве јавно да кажам .. ако има некоја како мене храброст да се пријави :) ;)

На enijov му/ѝ се допаѓа ова.
  8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.622
    Допаѓања:
    9.025
    мора да направиш баланс некој,не бива да гледаш само надворешно на момците :D .барај некој добар по карактер и убав а не некој убав а бездушен :worried: .и јас сум иста ми се чини ко будалите за мене да се створени |(

На cookie-monster му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Собери храброст и кажи и на другарка ти да те знапознае со некој нејзин другар или колега или било што... Запознавај се со нови луѓе, направи некоја промена (пр. нова фризура), промени се мкалку во карактер за да привлекуваш некој. Запомни дека убавината освојува, карактерот задржува. Сигурна сум дека ги имаш сите квалитети за девојка од соништата, само опушти се малку , биди своја а и ништо лошо нема да биде ако пробаш и нешто ново. Никој од ништо не зажалил. :)

10. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    тоооооооооооо!!!!! :lol:

11. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Готово е.
    Доста беше :swear: Се е до мене.
    Не дека и утре нема да сум сингл ама ........... ;)

12. sladok-bitola

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    и јас несакам да сум ,ама ете така мие пишано, не ме сака никоја :) нема кандидатка :rofl:

13. enijov

enijov Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    21
    Не се заебавај и не ги гледај другите. Ако сакаш машките да те гледаат тогаш не прави го она што го прават другите, биди своја ако другарките твои носат фармерки ти носи сукни или фустани. Направи нешто за да бидеш посебна, за да има машките што и кого да гледаат. имај свој стил, облекувај се како сакаш, млада си, и назад ти се маките (лол). :D :D :D :) . Биди своја и ќе си добиеш се што заслужуваш. (ако ова ти помогни, ме частиш пица, хаха) :)

14. chiquita

chiquita Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    37
    Не сакам ни јас, ама ете сингл сум. Што е твое ќе си дојде, а што не ќе си го земеш сама :D Не се разочарувај, ќе се појави ТОЈ кога најмалце очекуваш. Дружи се, излегувај, убавите работи случајно се случуваат :D И те сфаќам потполно, и јас сум една емотивна рипка. :)

На JackNicholson му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Додека се во врска тие првите , секогаш имаат некој што ќе го направат најдобар другар или сл. и ќе си го држат у близина , за во случај ако им пропадне врската со другиот .

Можеби ако им дадеш шанса , ќе се најде нешто , некоја работа или слично која би те привлекла кон нив.

Еве ти го проблемот и решението . Бидејќи ми е малце досадно нема да ти ја пишам цела приказна туку самата ќе си извадиш решението од болдираното.

А другото , остај срамот и другарка ти , дечковците околу тебе имаат повеќе срам него ти (ако си толку згодна како што викаш) :lol: , ја викам запознај се со рандом дечко и ако те одбие можеш на другите да им кажеш дека имал девојка или сл.

NIKE ! JUST DO IT !

Глупости пица..... се вика ќе частиме хамбургер од 7ца

16. PortmaN

PortmaN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    6
    Прво, фала за добрите совети. Искрено смачено ми е да сум сингл, но не толку колку што ми е смачено да ме прашуваат ,,а имаш ли дечко?, а зошто? па како сите другарки имаат а ти немаш? '', значи поради тоа што сите мои другарки имаат дечковци значи дека и јас ,,мооорам'' затоа што кога треба да се излегува или да се оди некаде сите се ,,зафатени''.

Yipman2 Не велам дека сум авион :D :D но не сум ни дебела и грозна па да бегаат машките од мене( иако не е се во физичкиот изглед), имам многу машки пријатели со кои многу добро се согласувам. А што се однесува на тие машки со кои сум можела да бидам, а сум ги одбила тоа се истите кои во истовреме им пишат на моите другарки надевајќи се дека барем една ќе прифати да иде со нив, или пак ти прават филмови за да се надеваш дека ќе биде нешто а во истовреме се ставаат во врска со други. Инаку фала и на твојот совет :D
    п.с пица или хамбургер од 7ца д чоис из јорс :D позз :*

17. sladok-bitola

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    мене умот ми оди во мажените жени ... :(

18. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Сингл сум, сакам да си најдам некој салам дечко ама знам дека у скоро време нема.

Причината е тоа што во тоа што во последно време сум влезена во филмот ‘‘Г-ца Совршена‘‘ и нели по дифолт за таквите дечковци нема оти никој не ги трпи.

Го знаете она, млада девојка, тазе дипломирана, скоро вработена на одлично платена работа, ослабена, за прв пат со идеална тежина и изглед, што чека да земе возачка за недела две, и што си мисли оти светот се врти околу неа. Е, ако ја сретнете на улица да знаете јас сум... (и не се смејте ако удрам во бандера од шо ми е крената главата)

И додека јас летам во облаци, другите девојки си работат на случајот...
    Кога ке се спуштам на земја сите машки ке бидат зафатени...

И нејкам да сум сингл, а нејкам ни да се сменам во скоро време. Во такви ситуации секогаш девојките налетуваат на најголемата битанга и пропалица... ама ако, така и ми треба.

ЕДИТ- Не барам совет, онака само си се исповедувам. Уствари за мене постои само еден совет ‘‘Две три ѕидарски шлаканици за да се спуштам на земја‘‘

На fallenangel, SkrsenoSrce, crazylady и 6 други им се допаѓа ова.
  19. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Не се работи за тоа дали сакам или не да сум сингл повеќе. Најверојатно некоја клетва ме има фатено мене уште пред да запливам во матните води на љубовта.

Секој еден, и јас велам секој еден мој бивши после мене, или се оженил или таа која што си ја фатил после мене му станала за озбилно и си затерале со одењето. Секој еден мој бивш после мене таа што си ја фатил си ја фатил и толку. Секој еден бивши после мене се уозбилува и си наоѓа девојче за заедно да се уозбилуваат. Секој еден бивши мој го има тоа направено, а тоа не сум јас ниеднаш.

Не ми е смачено од тоа да сум сама. Смачено ми е од тоа што ова ме следи секогаш после некое раскинување. Секогаш. И вака е веќе 7 години.

Зошто, еден Господ знае.

На fallenangel и JackNicholson им се допаѓа ова.
  20. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Хахаха... имаше еден филм вака со еден тип што го имаше истиот проблем што го имаш ти: после него сите женски го наоѓаа вистинскиот.

Абе ти си неотриен поклон за целиот машки род. Сега кажи каде да те најдам за после да си ја најдам вистинската! :D