1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.812
    Допаѓања:
    23.375
    Епа сите сакаме,ама нема :lol:

2. Blindfold

Blindfold Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    6
    Има моменти кога ми е ок што сум сингл и си викам подобро е така за некои работи,но има и моменти кога ептен посакувам да имам некој до мене најмногу заради љубов и подршка.Главната причина што сум подолго време без дечко е што си имам малку специфични критериуми...а во последно време ме загрижува у нешто друго,се плашам дека сите по ок машки на возраст 25-30 год се зафатени.Мислам дека на таа возраст сите имаат потреба од стабилна врска па тој ако е ок, во смисла паметен и колку толку симпатичен сигурно ке си најде и ок девојка.Што мислете вие девојки, има ли останато добри машки на таа возраст, има ли надеж и за мене? :)

3. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Па сигурно дека она најквалитетното е веќе фатено. Што чекаш ти? Олабави ги критериумите и впушти се во акција. ;)

4. One.Day.One.Girl

One.Day.One.Girl Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    40
    Значи вака не сакам да сум поише сингл и сакам некое момче...Па веке подолго време свигјам еден ама незнам како да му приидам.Значи вака:Тој има 19 а јас 17 .Немаме контакни не сме од исто друштво али би сакала да пробам но како да започнам.Немам храброст да му идам на чет...Инаку го имам на фејс...

5. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.773
    Допаѓања:
    6.710
    Па нешто лајк ова она,Најди некој познаник и негов и твој распрашај се за него.

6. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    оскудација девојки

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ке излезеш сама или со другарките-кафич, дискотека, концерт чаша две винце-малку ке се опуштиш и ке почнеш да флертуваш ако има и убава музика за играње уште подобро и читаш на фемина срцката има некој во својот живот :)
    инаку само јас сум од трите другарки-најблиски што има некој на кого му се допагам и тој ми се допага
    ама ке видиме што ке се случи со дечково :lol:

8. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    А бе јас убаво си напишав зависи од годините сепак не е баш нормнално 30 год. жена/маж сингал. Не мора толку многу да ме напаѓаш :!: 8)

9. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    250
    Размислував дали вреди да коментирам ама ај ќе си се исказам јас познавам луге сто имаат по 30год. и сто се сингл па те молам објасни ми сто не е нормално во тоа?

На glosipgirl, Hipica и LittlePinky им се допаѓа ова.
  10. lannaaa

lannaaa Нов член

Се зачлени на:
    20 февруари 2014
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Значи можеби има вакво прашање некаде но и јас сум нова овде па ми треба одговор во најбрз рок.. сега вака пред точно една година излегував со едно момче но не ми беше дечко.. и ние така се гледавме само 2-3 месеци потоа се оддалечивме но јас се заљубив во него и сакав тоа да му го кажам но не дојде ред за тоа.. па сега после цела година јас сеуште сум во контакт со него но така пријателски..и сега сакам нешто повеке со него повторно и како да дојде до тоа,што би можела да направам за повторно да излеземе а без да го уништам пријателството?
    Ве молам ако може некако да ми помогнете, верувајте ќе ми биде мило

11. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.773
    Допаѓања:
    6.710
    Мој совет е да му признаеш. Тешко е да ги криеш чувствата во себе. :)

12. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Штом си сеуште во контакт со него повикај го да излезете на кафе, ако те е срам во живо можеш преку фејсбук, оправдај се со тоа дека долго време поминало, па едно пријателско кафе нема да штети. Ако ја прифати поканата види како ќе се однесува спрема тебе, ако има некоја искра кај него можете да се договорите и за друго кафе и така постепено да започнете пак нешто. Не би ти препорачала веднаш да му изјавиш љубов, само можеш така да го отргнеш од тебе, или да се исплаши или да му се дигнат акциите па да почне да глуми лудило (сето ова е и до карактер), но и многу време е поминато па немој случајно да има и девојка па да се изглупираш. Ако не ја прифати поканата, значи веќе не го интересираш и најдобро е да го заборавиш.

На Name му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lannaaa

lannaaa Нов член

Се зачлени на:
    20 февруари 2014
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Ви благодарам многу се надевам дека се ќе заврши добро :)

14. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Не го уништувај пријателството. Прво дознај дали и тој има некакви чувства за тебе, после тоа ми признај. Така може да го загубиш засекогаш. Пази.

15. lannaaa

lannaaa Нов член

Се зачлени на:
    20 февруари 2014
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Да но како можам да дознаам дали сеуште има чувства кон мене без да ме примети дека сакам нешто со него повторно :)

16. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Однесувањето,погледот,разговорот се знаци кои многу кажуваат за чувствата кон другиот.Од средбата потруди се да дознаеш нешто повеќе за неговиот живот.

17. Oki777

Oki777 Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    5
    Јас не сакам да сум повеќе сингл па вечерва решив да се изкажам тука. Навистина ми треба љубов, внимание, нежности... некој кој од се срце ќе ми посакува добро утро и добра нок, некој кој ќе ме прегрне со многу љубов. Долго време се допишував со едно дете на фејсбук и пред некое време отидовме на кафе, но некако како да стана поладен после тоа. Моментално само него го гледам како идеален партнер, односно некој кого би сакала. Сакам да има нешто повеќе меѓу нас...Не сакам да сум сама веќее. :)

18. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.773
    Допаѓања:
    6.710
    Почни да се дружиш, да излегуваш на разни места, ќе запознаваш многу луѓе, нема потреба само него да го гледаш како твој иден дечко или маж. Светот не се врти само околу еден човек. Оладил, оладил. Нека се лади! Од интернетов никој не нашол решение, барај го решението сама, како што кажав погоре.

На DELFIN-15 и Oki777 им се допаѓа ова.
  19. icona.pop

icona.pop Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    27
    Баш вчера еден другар ми вика а зошто не си фатиш еден дечко ехее види ги колку ги има. Типот иначе иде со женска му веќе 3 ипол години и уште е заљубен до уши и не ме сфаќа. Ама стварно незнам кај да го најдам, на улица? Гледам да не се замарам околу тоа затоа што ќе дојде кога тогаш некој што можеби ќе може да ми го трпи и карактерот и маните. А до тогаш ќе дремам вака по форуми додека други си гледаатнекое филмче со љубениот заедно.. :D

20. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.622
    Допаѓања:
    9.025
    Баш никој ама никој не смее да ти се меша дали и кога ќе фатиш дечко :) .И на улица шетаат машките де,се си бива :D .Немој да мислиш на сите им е идеално ако имаат партнер,секој со својата приказна.А форумот не би ти требал ако фатиш дечко,јас па ,мислев интересен ни е на сите што сме тука .