ц ц ц и јас исто се чувствувам сега.. изгледа и мене ми претстои подолг период од дремење на форумов не е смешно, ми се плачеее
Подобро сами,отколку во лошо друштво.Уживајте додека можете,така е тоа.Оние кои се сингл велат-е сакам да сум во врска,а оние кои се во нетолку добра врска-сакаат да се сингл.Најубаво би било да си имаме сите партнер/ка со кој/а ќе сме многу вљубени и среќни до крајот на животот,баш како во бајките или филмовите. За жал во реалноста треба да бакнуваш многу жабииии и на крај може и ќе. се појави принцот.Кај некого порано,кај некого подоцна
А што ако „вистинскиот“ сме го испуштиле поради тоа што сме биле преокупирани со „погрешниот“? Што ако сме ја пропуштиле вистинската прилика поради таа погрешна... и можеби нема втора шанса
Втора шанса има за сите. Сите грешиме, сите сме биле во врска со некои погрешни. Но, ќе дојде вистинскиот. После некое време и ние ќе си го пронајдеме. Ако не, тој ќе не најде.
Јас самата ќе си дадам предлог,а еве и на останатите сингл девојки Да му пријдете на симпатијата и да му речите: -Ќе се фатиш ли со мене? *замрзнат поглед или веројатно ќе речи не.Ако одговорот е НЕ...*: Вие,едноставно: -А оти бе,шо ти фали?
вистина ми е смачено, сакам да имам некој сите другарки си муваат некој или се гибаат, јас не знам вистина шо да направам повеќе, чат-пат шо ми пишат некој имаат девојки а во такви работи воопшто не сакам да се вплеткувам. Излегувам, се грижам за изгледот мој ама се џабе. дури и од страна ми зборуваат другарките оти сум немала никој вака така онака..вистина не знам што е проблемот.
Без очајување, ти не се затворај дома, дружи се и на крај ќе се најде некој. Очај е најбрз начин да дојдеш до разочарување покасно. А тоа што ти зборуваат нека не ти биде гајле...сите зборуваат. За секое тенџере/лонче има капаче
Епа како ќе имаш кога сака пишуваш „во такви работи воопшто не сакам да се вплеткувам“?! Знаеш како е онаа реченица, „добар дечко не се чека, добар дечко се краде од некоја што не го заслужува“. Мислиш дека сите твои другарки седеа мирни на страна со скрстени нозе и си фатија дечковци? Ќе се трудиш, ќе моташ, ќе флертуваш. Никој пехар не освоил седејќи на трибини.
Вака со патетики сигурно нема. На форум сигурно нема. Ако продолжиш сам да се сожалуваш сигурно нема. Промени го ова и можеби ќе најдеш
Додеκа си сингл, несаκаш да си сингл. Κога ќе се заκачиш со неκој после виκаш леле κолκу ми беше поубаво сингл баρем си немав ρабота со κоњов!
несакам ама нема шо да правам, да не има и тука некоја шо несака да е сингле ? ако има нека ми пиши порака
LOL Жими се ве разбрав сите шо сте ми вратиле на постовиве сеа уште се чудам шо глупости сум пишувала thx
Здраво,овде сум нова. Се надевам ќе ми помогнете. Значи имам 20 год, а слободна сум више 2 и пол год. Како што гледам сакам и ја сакам да си фатам дечко но некако тешко ми е. Незнам што е проблемот? Помош. Се разбира ако можете да ми пишете во инбокс.
подобро да бидеш сингл отколку со некој клошар што ке ти прави филмови за брак и на ден годишнина да те отпука за шиптарка... е тоа е потешко,затоа уживајте вистинскиот ке ни дојде во момент кога не очекуваме и уживајте во слободата.