1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. dust.in.the.wind

dust.in.the.wind Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    10
    Јас сум машко и сум година дена сингл и не сакам да сум сингл ,ама едно е ти што сакаш друго е што имаш.. :)

2. Schmetterling4

Schmetterling4 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    51
    Молба до сите членови,никогаш не се потценувајте себеси, сакајте се за да може и друг да ве засака, не е поентата само да бидете во врска и да гледаат сите на фб колку сте среќни.Не се разочарувајте, има и поубави работи од една врска.Не е среќата во тоа. Што треба да биде ќе биде, што треба да се случи ќе се случи, животот продолжува. Јас само што раскинав 6 ипол годишна врска пред неполна недела, па не паѓам во очај.Посебно вие младите целиот живот е пред вас,уживајте додека можете, има многу посериозни работи од потребата за дечко или девојка.Поддршка до сите што сте сами, добредојдов во клубот, не заборавајте надеж секогаш има.

На Koalica, ku4ence, softy1 и 10 други им се допаѓа ова.
  3. Petar Pan

Petar Pan Активен член

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    29
    https://www.facebook.com/petarpanjabarazvonchica
    mozebi razgovor ke pomogne

4. Hajdi22

Hajdi22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    373
    Кога ќе ми текне дека дојде јуни и дека 3 месеци ќе ги поминам пак сама помеѓу 4 ѕида ми иде да плачам. Реков нема да плачам, ама така е зборот. Се обидувам да си го пополнам времето, со читање добра книга, тука на форумов, на нет, некој добар филм... Ама пак да имав со кој да гледам филм, со кој карти да играм, да се прошетам, на кафе.. Многу сакам да се дружам. Ама нема. Како човек да биде среќен кој е дома 24/7 и кога нема со кој муабет да направи и на кафе да иде? На кафе со другарки, на одмор со друштво, на забави сето тоа е нешто непознато за мене. И ај да не бидам тажна....

На ku4ence и sladok-bitola им се допаѓа ова.
  5. MysteryMan23

MysteryMan23 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2015
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    222
    Се ќе се среде еден ден само мисли позитивно :D

6. Hajdi22

Hajdi22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    373
    Леле јас мислев пишав во темата Ем сингл ем без другарки, а јас тука сум пишала.:x Стварно не знам што ми е деновиве.

7. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Не разбирам...
    Едно е да си сингл и да ти фали да имаш партнер, но според ова ти шо го пиша, ти имаш проблем со социјалниот живот општо.
    (иако би сакал да сум те разбрал погрешно)
    Зошто? Како си дозволила да дојде до ова?

EДИТ:
    Ах, океј, ете се надополни, малку се разбистри недоразбирањето. :D

Но пак, прашањето стои... ученика, студентка, па и вработена да си... што и да правиш, сигурно си во кругови со луѓе...
    Не можам да верувам дека со еден од нив немаш некој поблизок однос... ниеден?

8. Hajdi22

Hajdi22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    373
    Ма станав толку расеана што почнав и темиве да ги утнувам. Треба неколкку дена и од форумов да се одморам очигледно...(facepalm)

9. Olli28

Olli28 Активен член

Се зачлени на:
    28 март 2015
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    345
    Отсекогаш сум сингл и не сакам повеќе да бидам, но ете, не оди....

10. Berrywho

Berrywho Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Еве истиот проблем кој што го имаме сите кога станува збор за проблем никако неможеме да си помогнеме самите на себеси .. па еве ја мојата приказна и ве замолувам за некој совет:)
    Имам 21год. зад мене 3 год врска,и еве ме раскинав собрав храброст и еве слободна сум конечно... но има еден проблем , јас всушност никогаш и не сум била сама , секогаш во мојот живот постоел по некој што ме свиѓа , ке ми пишува или било што .. но сега некако е празно... излегов од долга врска и не сакам обврзување повторно .. но несакам ни да бидам некоја која ке оди со кој и да било.
    епа вака за мај бевме заедно со едно типче :Д, прв пат го видов , океј симпатичен дечко , повлечен ... но имаше нешто повеќе во нековиот поглед и движењето на телото..имав можност тогаш да се смуваме но несакав, бидејки не знаев ништо за него , од тогаш се сретнавме неколку пати со друштво, но овие премногу напинаат за комбинација јас и тој . и можеби и тоа е проблемот зошто ме одбегнува и разговорот со мене го прави само формалност .. но погледот .. е тој тој поглед издава се.. иако имал женска (глупости) , па сега немал женска , незнам како да го фатам во замка да почне прв, или како да почнам јас прва што да направам , не сакам да бидам напорна по фб да му пишувам или да го боцнам (некако детски ми е премногу)
    епа ајде малку помош од поискусните како што.. инаку и тој има 21 год .

11. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Едно боцкање на фб ќе заврши многу работи, боцни го де, ништо нема да ти биде. И сама знаеш дека е срамежлив.

На Koalica и Kukla994 им се допаѓа ова.
  12. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    ako si polnoletna od skopje i sakas supermoto mozam da probam da ti mestam drugar

13. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    @Berrywho, пиши му на фб, така најлесно ќе му го опипаш пулсот. Замоли го да ти препорача некој добар филм или серија и види како тој ќе се постави, дали ќе биде заинтересиран да го продолжи разговорот. Ако му се допаѓаш а е срамежлив или не знае како да ти пристапи ова ќе биде сосем доволно да го скрши мразот :)

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Olli28

Olli28 Активен член

Се зачлени на:
    28 март 2015
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    345
    Полнолетна сум и сакам супермото, но не сум од Скопје. :)

На sladok-bitola му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Berrywho

Berrywho Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    незнам стварно боцкање детско е 21 год сум ... :D инаку цело друштво не зеза и двајцата можеби и тоа е проблемот ако му пишувам ке ме изедат после :D

16. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    "...jbg nemozes da imas se u zivotot
    rece stariot dzanak i odleta nakaj sonceto..."

17. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    не ти се дава тебе :)

18. beauty.princess

beauty.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2015
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    176
    ништо не е случајно не се секирај, се ке си дојде во свое време... само знај го тоа, Господ знае што ни треба на сите и на тебе и тој знае кога и каде ке ти го пуште... :) поздравче и ти посакувам се најубаво.. :sun:

На Olli28 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. jloves

jloves Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    219
    Ова се поминува со хоби..Искачај сама. Да,сама..Што си сакала отсекогаш да направиш ама не си го направила?Танц,фитнес,трчање на кеј,возење велосипед,ролерки,волонтирање во црвен крст,одбојка,бокс..Имаш голем избор,така и се запознава луѓе..Еднаш ќе отидеш во теретана,ќе запознаеш момци..Ќе се запишеш на танц,одбојка ќе запознаеш девојки..Еден ден возиш велосипед,следниот ден идеш по продавници да видиш што нудат.Ако идете со твоите на одмор,10 дена и милиони шанси за запознавање на луѓе..Долготрајни другарства не..уствари ако идете на место каде што има многу македонци,има шанси со луѓето што ќе ги запознаеш да си продолжите да се гледате и после одмор.Имаш другарка што сте било порано во ок односи порано..јави и се..не сме се виделе одамна,ми фалиш,кафе?..Не се затворај дома..уствари да,затвори се и прочитај книга,збогати си го речникот..Одвој некој ден направи си спа деј,сама или со мајка ти..Купете се што ви треба за ексфолирање на кожата,маска за лице,маска за коса..направете си домашен педикир и маникир..На странава имаш милиони предлози за маски за коса,лице кој што можеш сама да си ги направиш дома.Не се депримирај,направи си сама да ти е убаво..а верувај,можеш:l:

20. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Се си има своја убавина. И да си сингл, и да не си.
    Јас пред да го запознам дечко ми, буквално дива лига бев. Не ми беше пријатно во машко друштво и претходно 2 „дечковци“ имав по 1 месец одвај. Си мислев никогаш нема да си најдам јас некој што ќе ми одговара, нешто ненормална сум ми фали итн итн.. Плус во тој период имав 5-6 другарки и се погоди сите да си фатат дечко освен мене. Па тоа депресии беа не играчка :lol:
    После ми се случи нешто многу лошо и заборавив СКРОЗ на машки дечковци и слични работи и одев на психолог. И таман во најнајнајнеочекуваниот момент, кога воошто не ни помислував на машки не ни сакав не ни ми беше таму умот- го запознав многу случајно дечко ми.
    Одвај ме извлечкаја од дома на свирка да одиме во еден кафич. И јас не ни сакав да одам ама ајде...
    И ете... 2 години.

Поентата на цело ова блаботење од моја страна, е да ви кажам дека најубавите нешта ќе се случат баш тогаш кога најмалку очекуваш. Знам, знам клише е. Ама се дури сте преокупирани со статусот ваш, ги пропуштате сите останати искуства- од кои пак може да произлезе она што го сакате.
    Мора да си излегувате, да си уживате, да си се сакате пред се самите себе за некој друг да ве сака.
    И биче све у реду.
    Аллл д синглл лејдис ал д сингл лејдис пут јо' хендс ап!!! :rofl::emo:

На SparkyAngel, Sesil и Kukla994 им се допаѓа ова.