Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. HoneyAxl

HoneyAxl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2013
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    151
    Ми се свиѓа еден дечко,постар од мене 1 година,но малку е повлечен,си муабетиме,но повеќе кога сме сами..Многу ужасно ми се свиѓа :@
    Незнам што да правам..Како да му пристапам..?
    И што ако ме одбие? :?:
    ДИЛЕМА :tmi:

2. beauty.princess

beauty.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2015
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    176

останете на тоа што сте... а после некое време ако сте толку многу блиски отворете некоја заедничка тема пример за љубовта што како ако сакаш нешто повеке да дознаеш за него и да видиш дали и тој ке се отвори самиот... најубаво е искрениот одговор но потоа ако те одбие чуството е :sweat:(facepalm);(.. затоа проби индиректно па ке видиш што како.. позз и секое добро...:)

3. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    и да не бидеш

4. zgodendecko

zgodendecko Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    7
    epa nikoj ne saka jas mislam da e sam ali koga se nema....

5. Arthur

Arthur Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    2.522
    Singl singl ne ne bolka za umiranje...i mene vaka mi e super :rofl:

На Kukla994 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Barron

Barron Активен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    11
    И јас не сакам да сум повеќе сингл.

Имам 28 години, програмер по вокација, живеам во Скопје.

Доколку некоја од слободните девојки овде сака да се запознаеме, бујрум, нека почне со тоа што ќе одговори на оваа порака.

7. Barron

Barron Активен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    11
    Кажи му дека ти се свиѓа.

А што ако не те одбие? Ако те одбие ќе знаеш дека не е заинтересиран, ќе заштедиш време и подоцна нема да се каеш за потенцијално пропуштената прилика.

Што и да правиш, биди искрена и не биди двосмислена/нејасна.

На Koalica и softy1 им се допаѓа ова.
  8. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    Напаѓај ич око да не ти трепне немаш што да изгубиш :)

9. HoneyAxl

HoneyAxl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2013
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    151
    Ништо не бидна со тој,ја си фатив дечко,а после таман овој сакаше :lol:

На veren и littlevampire им се допаѓа ова.
  10. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    ахххх за малку :)

11. Igrata

Igrata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2013
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    306
    Така треба стално со повлечените

12. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.992
    Допаѓања:
    12.690
    Денеска слушнав еден муабет меѓу две колешки што мене ми звучеше лошо. Една колешка на друга пред луѓе во канцеларија и вели " Па ќе работиш за викенд што друго ќе правиш во животот , дечко немаш, ручек нема да правиш". Девојката е млада, екстра вредна, стабилна, а ја навреди колешка која живее невенчана со партнер кој и спушта слушалка, ја пцуе на телефон. Значи која катастрофа се луѓето. Не се гледаат себе, туку се смејат на други. Важно таа е подобра бидејќи има некој никаков за пред свет.

На wanderlust, SparkyAngel, classy_M и 6 други им се допаѓа ова.
  13. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Lecenje kompleksi...

На NightBreaker, fallenangel и Tanjamm им се допаѓа ова.
  14. Koalica

Koalica Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11

Sekogas ima opcija....samo treba da gi otvoris ocite...pomalku sudi im na drugite za toa kakvi se...i nemas gajle site zasluzuvame ljubov i srejka ama ako ne i davas snasa nema da ja imas...ako sudis i se nerviras deka sekoj ima po nekoj a ti si sama....samo povejke ke se nerviras....taka da uzivajs u zivotot i sve sto e tcoe ke si dojde :) :)

15. Koalica

Koalica Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11

Se soglasuvam :)ali vo toa e problem jas mislam...deka treba da da go privatis faktot vo momentov deka si sam.....i pocni da veruvas deka zasluzuvas samo ljubov i srejka i nisto pomalku od zamislenoto i srceto sto ti saka.....pocni sam da se pocituvas i sakas......a ne kako veterot ke duvne :)

16. Koalica

Koalica Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11
    Pa
    Pocni povejke da gledas na pzotivnata strana na stvarite....sedni i so list i penkalo napisisi sto si sakas racisti si vo glava sto sakas i mn polesno ke ti dojde toa sto go sakas nego da ides da pritiskas i mora da bides so nekoj.....za site ima po nekoj da ne naprvai srejken/ni :) :)

На Olli28 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Zvezdicka11

Zvezdicka11 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    16
    И јас сум сингал и сум многу несреќна :( Ми фали љубов, подршка... Некогаш мислам дека животот си го промашив :( без љубов не се живее..

18. Koalica

Koalica Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11
    Pa i nemora da si stavas premnogu golem tovar....barem jas mislam deka ne treba da bides tolku stroga prema sebe.....ke si dojde mn pobrzo od ocekuvas....ama koga ke dojde ne treba da go izbrkas :) :)....pocni da se sakas povejke i pocituvas sama SEBE......Poso skoro site sme isti....na pocetok sme doobri,posle mesec.dva.tri.....pocnuvame da si kazuvame sto si sakame i zasto sme vo vrska....Jas mislam deka treba malku povejke da pripazis na sebe nego na nekoj nov sto ke ti dojde.....poso jas mislam deka e podobro da si sama nego da bides so nekogo od ocaj...:)Ne ti sugestiram da bides sama nego...prvo racisti si sto sakas a ne da ides so nekoj zatoa sto site drugarki imaat deckovci...pa oni se falat so pravele i kolku im bilo ubavo sto bile so nivnite deckovci....
    Gledaj tebe sto ti odgovara a ne na drugite....poso nie smi interesni SI DOAGJAME I SI ODIME....:) :)

На Zvezdicka11 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Zvezdicka11

Zvezdicka11 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    16
    Ти благодарам многу на убавите зборови. И да строга сум спрема себе затоа што сега правам анализа сама на себе и мн имам згрешно , на многу деца им немам дадено шанса од гордост и страв. На моменти се мразам самата себе. и сега кога сакам да се сменам, јас немам никој :(

20. Koalica

Koalica Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11
    Nema problem ova e pomos i zatoa pisuvam...:)Abe nema potreba da analiziras poao kolku poveke analiziras i pocinjas sama na sebe da si stvaras problemi vo glava sto ne postojat...Si sklapas sceni vo glava sto ke bese ako bese...uzuvajjjj.Zivotot treba da bide ubav i pozitiven sto povejke prijateli sto povejke lugje sto te motivaraat sto povejke lugje se fokusiraat na zivot a ne na lugje!!!!Kratko i jasno pravi kako sto mu godi na srceto sve ke si dojde vo svoe vreme :) :) 100000hugs..poso zasluzues da bides sakana od sekoj :)