Ne sakam i jas da sum veke single sakam ozbilna vrska da imam i da se posvetam na devojkata no toa e nekako dobar decko ne e interesen na mnogu devojki
Најди си добра девојка. Не барај ја меѓу "лошите". За секое тенџерче има капаче, ама вака изгледа и ти ја бараш меѓу "инфлуенсерките". Не знам зошто вината е секогаш во спротивната страна
Најверојатно не сум ја запознал вистинската па наидувам на некои кои не се совпаѓаме карактерно,мислам дека модерното време сегашно многу се смени во поглед на женските кое некако изгледа им е битно пролазно излегување а не озбилна врска мое мислење барем со тие што сум бил.позз
Pa ne samo vo pogled na zenskite, tuku i na maskite. Iako niv sekogas toa im bilo pobitno pa nie nekako se zarazivme so istoto.Pretpostavuvam koga nekoj vleguva so takva energija mozes samo da ja sledis.Ne znam koja vozrast si i koja ti e istorijata so vrskite ama nekako mi se cini deka kako se priblizuvate do 30 tata site ste kao za ozbilna vrska i toa odma .Ne odi toa taka . Potrebno e vreme.Treba na sekoja vrska da i pristapis kako da ima potencijal da bide ozbilna. Ne znam kakvi si imal vo minatoto no baraj nekoja so slicni interesi na slicna vozrast.Nekoja koja e podgotvena da se skrasi .Good luck.
Немора да значи дека е до девојките што си ги имал,може е до тебе нешто. Што би рекла една бивша излеговме два пати. Сега за озбилно одиме јас и ти? Оставете малку на времето бе луѓе. Ај за месец дена свадба ќе правиме
Едноставно некомпактабилни сме се погодиле со различни интереси и сваќања со досегашните девојки,секако дека и јас сакам да одиме некој период да се запознаеме а за свадба не брзам ни јас се во свое време ќе си дојде
Zdravo dali e domene problemot idev so devojka premnogu ja sakav i pomina dosta vreme i sega nemozam da najdam devojka za ozbilno a graden sum situiran kolku tolku i nema nisto za ozbilno
Малку ти е општ постов. Не би било лошо да ни дадеш повеќе информации. Како на пример зошто сте раскинале. А што се однесува за нешто за озбилно, не се секирај. Не си единствен. Сите горе долу го имаат истиот проблем. Се чини дека сите бараат нешто за озбилно а никој не сака да ризикува. Па еве биди ти првиот што ќе ризикува. Потруди се екстра. И батали градба, ситуираност. На жените во основа не им е тоа битно. На вистинските мислам.
Sme raskinale deka me izneveri ja fativ na delo i i prostiv i toa mi go pravese deka imavme sloboda ne gusenje e toa go zloupotrebi a jas ostanav da patam i neznam sto da pravam sega duri da prijdam na devojka a da ne me odbie
E ova e toa pisuvav kako od nejzino ime a mislev deka ke bide odmene na kraj izleze deka e so drug bravo za ova sto go najdovte
Ок тогаш, ќе одговорам озбилно. А за пред некој/а да одговори ова е премалку информација. Ништо карактерно не кажа за тебе. Освен дека ги сметаш девојките за површни ваљда, затоа на тој дел се фокусираше. Ако само тоа нудиш, нормално нема никоја да те сфати за озбилно. Целиш кон површност и површност добиваш назад.
Страв од одбивање. Типично.Потоа тешко е да влезеш во шема. Пријди внимателно. Испитај малку терен. Бидете малку пријатели некое време за да видиш дали вреди да се инвестира во нешто посериозно.Не знам што би ти рекла по една ваква деликатна ситуација. Освен дека тоа што го чувствуваш е нормално. Ама мораш од некаде да почнеш. Знам луѓе што биле во твоја кожа, се разочарале и сеуште се сингл на прагот на нивните 40ти. А тогаш е уште потешко да се решиш.
Vo red e a kako da se zadlobocam po se ova sto pominav a mislam deka ke bidam odbien kako da postapam da ne na kraj povtorno dobijam noz vo grb
Епа ќе се обидеш да ја запознаеш карактерно каква е. Исто како што би запознал пријател. Ако кликнете, кликнете. Ако не, ништо. Треба да имаш доверба дека нема да те изневери. Ако немаш доверба во никоја, џабе. Чим ти е толку тазе ова и уште не си го преболел, најдобро ич не почнувај ништо некое време.