Verojatnosta deka ke dobieš nož vo grb e visoka. Poentata e da se obiduvaš i da ne se otkažuvaš.Sekako so doza pretpazlivost.
Секој поминал низ нешто во животот, нема такви што не поминале некоја бура, само е некој помалку некој повеќе. Колку повеќе се задлабочуваш толку повеќе е од мравка слон. Нешто тагуваш и тн., нормална работа, до душа егото страда повеќе, а кај мажите тоа е страшна страшна работа. Од тебе зависи дали се ќе се враќаш на тоа леле и со оваа девојка како ќе биде и слично, да не го направи истото или ќе одбереш она што го нарекуваат црвено знаменце, бегај побрзо или нема ништо такво ок е, релакс. Секогаш ги има тие црвени знаменца, ама ајде ќе биде вака така, нема да биде, штом има такво нешто, секој на своја страна на време и сите среќни. И ако налеташ на ок девојка да не и' ги прелеваш твоите стравови па, таа да бега. Затоа полека, прво ти расчисти сам со себе и се ќе биде ок. А за одбивање, е, де голема работа, сигурно и ти си одбил девојка до сега па, таа преживеала и подобро и' било гарант, истото важи и за тебе.
Искрено ,ние девојките не бараме некој кој е добро вграден во телото,туку добро вграден во мозокот.Оставете ја сега таа шема згоден сум,или згодна сум сите ќе трчаат по мене .Глупости .Гледај да си добар во карактер .
Значи некој ако е во хороскоп змијоносец, кога ќе изневерува ок е, бидејќи не е до него/неа, туку до знакот.
Ај да не ти кажувам, ќе си ќутам... Боље да не знаеш, повеќе ќе се изнервираш, а тоа не ти треба во моментов. Фокусирај се на позитивни работи, шетај на пролетново топло време, џускај во диско, биди лабав и не мисли на ништо негативно. А ако бараш нова девојка, остави сама да дојде до тебе. Веќе сме 21 век, време во кое машките дремат, а женските бркаат дечковци.
Ednostavno postojat odredeni odnesuvanja koi se tipični za odreden znak. Konkretno ribite se krajno emocionalni i popustlvi, prostuvaat 1001 greška, davaat milion šansi. Da, toa nema nekoe vlijanie na karakterot i odnesuvanjeto no mi padna čudno.
Ако можеше да се генерализира во однос на зодијачките знаци истите ќе беа внесени и во закониците на државите. Сигурно постои некој знак (со подзнак итн, вие си знаете подобро) кој на пример не може да е убиец, па ако беше осомничен ќе го изземаа од одговорност. Ама зодијачките знаци имаат важност само за оние кои се замараат со нив.
Не знам за вас, ама мене кога не ми е денот си читам со знаковите. Чудно ми е како некој може да се потпира на знак во хороскоп кога секоја личност си е за себе.
Па ете кога падна тој муабет во вода излезе муабет дека секој човек е уникатен со неговиот саат кога е роден па дури и местоположба.Наводно за тоа служеле наталните карти и земајќи ги и овие податоци биле со голема пецизност и точност
Barama mala pomos idev so decko mi 5god no sega nikako nemozam da najdam decko za seriozna vrska se baraat samo avanturi ako moze sovet fala vi
Join the club.Moj sovet ,baraj I ti avanturi ili barem taka pristapi I na celata rabota.Ili ednostavno bidi single nekoe vreme posveti se na sebe I drugi raboti koi te pravat srekna.Pet godini se dolg period.Daj sI vreme da razmislis I da se soberes.Ne znam kolku godini imas I zosto insistiras vednas na seriozna vrska ama skoro e nevozmozno da vlezes od edna vo druga seriozna vrska.Mozebi ova ne e odgovorot što go ocekuvase , no toa e moeto realno mislenje.
Mnogu ti blagodaram na odgovorot ke probat na taa taktika kako sto vikate vie moze ke uspeam a inace poveke sakav seriozna vrska ama aj i jas taka ke probav za se ima vreme dodeka sum mlada sepak mnogu ti blagodaram