1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. Hisha

Hisha Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    5.297
    Не само тоа и пола пола регистрација , зелен картон ! Све да биде по пропис ако сака да биде возена од страна на машко. :!: 8)

2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.519
    Допаѓања:
    18.475
    Масло менување, перење на кола.. се на пола!

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anon12345

anon12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    123
    Што се грабнавте за возачка бе, тоа ли е пресудно? Според мене секој треба да има возачка без разлика дали е машко или женско затоа што, што ако дојде до ситуација да треба да возите, пример да треба некој итно да се однесе во болница? Е сега, на женските повеќе им се простува ако немаат дозвола зашто у врска ''срамота е женско да вози машко'' според некои. А ја по дифолт сум обично тој што вози пошто имам возачка и кола, така да мене исто ми е чудно некој друг да ме вози хаха.

А тие што се навредија и одма станаа дефанзивни кога се спомна дека жени паѓале на кола, не се однесува за вас тоа, туку у генерала, секако дека има жени што паѓаат на тоа. А да купуваш кола за да фатиш женска ти е лоша идеја. Ем фрлаш толку пари, ем ке привлечеш некоја материјалистка што ке те користи како таксист.

На luckyclover79, Indiegurl, Stark и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Hisha

Hisha Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    5.297
    Voila Решивме дилемата за шо да праи оној со возачка и оној без.
    Сеа уше некој да си најдеме и немаааа зимаааа за нассссссс :sun::f::*:

5. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.519
    Допаѓања:
    18.475
    Ти ако не си лажен профил т.е машко, ти че ми бидиш женска и ко че се хавариса колата че ја поправаме заедно. :$:angel:

6. Hisha

Hisha Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    5.297
    Жена а згора на тоа и возач. За две коли ќе треба да береме гајле. :smirk::makeup:

7. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.519
    Допаѓања:
    18.475

Ce prajme trka da si izmerime koj e poiskusen?

8. Doc

Doc Активен член

Се зачлени на:
    7 декември 2021
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    200
    :D Едно од најдлабоките прашања кога се запознаваш со девојка , "дали возиш кола?". Многумина го толкуваат како , види ја спонзоруша мора дечкото кола да имал или сака таксиста да и бидам , што е стварно плитко размислување . Прашањето дали возиш кола во повеќето запознавање може за кратко време да им ја пополни сликата за тебе или некои работи да им разјасни , поготово кај професионални жени , кој работат понеделник-петок , и немаат толку време за излегувања. Пример да возам кола , имам бла бла бла , значи како одговорност си имаш да се грижиш и доволно средства да плаќаш за колата секој месец и си нашол начин/заработил да ја платиш таа кола . Друг одговор , имам положено , немам уште моја кола , веројатно си на почеток на кариера ама имаш амбиции и се трудиш да си го подобриш животниот стандард , трет , немам положено , не идам нигде или имам автобус ќе им прикаже друга слика . Друго , ако си срамежлив , кај повеќето го користат да скршат мраз , и некој збор повеќе да ти извадат итн , стварно е глупо да се размислува уште , види ја спонзоруша ме прашува одма за кола дали имам филмот после тинејџерски години.

На luckyclover79 и Cecko85 им се допаѓа ова.
  9. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.666
    Допаѓања:
    16.157
    Тоа е и поентата, што врз основа на тоа дали некој вози кола и има кола се оформува мислење за некоја личност, што нема благе везе со реалноста. Познавам преамбициозни личности, со професии што 90% од луѓето не ни можеле да ги работат, финансиски стабилни, но немаат желба да возат кола и тоа е сосема во ред.

На Bezimenka90 и Hisha им се допаѓа ова.
  10. Hisha

Hisha Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    5.297
    As u wish

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Doc

Doc Активен член

Се зачлени на:
    7 декември 2021
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    200
    Никаде не реков дека не е во ред да не возат кола , него преку тоа прашање се користи да се добијат повеќе информации за личноста што со која се запознаваш , пишувам во контекст на темата , не дали мора или не мора да се вози кола . На некого му е битно , на некого не му е , секој си има свои критериуми , тука не навлегувам , збор ми беше дека кога се запознаваш со некого , можеби и немаш толку време да ги согледаш тие како што ти кажа "преамбициозни личности, со професии што 90% од луѓето не ни можеле да ги работат, финансиски стабилни, но немаат желба да возат кола" па визуелно и малку инфо што би го добил/а со некои прашања ќе мора да одлучиш дали ќе продолжиш понатака со таа личност , барем така беше пред короната...

12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.049
    Допаѓања:
    48.971
    Мене ме имаат прашувано машки дали иам возачка, и дали возам.Па што.Не го зиам за лошо.Сега тек земав кола, ама нема одма да ја возам сама.Дур да положам, ме зимаа и ме враќаа, од култура е.Сум се нудела такси да фатам, и тоа се дешавало.Им викам ,,глупо ми е да ми шоферуваш, не работиш за мене да ме возиш":и ми викаат не е проблем.
    Не ги терам со сила.Ако некој живее во Ново Лисиче пример, нема сигурно да дозволам да дое да ме земе, за да идеме у Центар на кафе, не им е на вода колата.Или на крај краева ќе го почастам кафе.Фер плеј

На AciAci, Duxovit, christinnn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Snow_King

Snow_King Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    465
    Многу пофундаментални работи не чинат во машко-женските односи. Посреќно општество ќе бевме дозволата да беше најголемиот проблем.

На NoirSerpentine, Izaabella и elimkd им се допаѓа ова.
  14. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.160
    Допаѓања:
    8.798
    Не е више финтата да се има возачка и кола... Тоа секој може...

Оди ставај бензин да те видам...

Дејтинг еволуција низ годините:
    1900-1950 Договорени бракови
    1951 - 1990 Корзо
    1991 - 2005 Диско
    2006 - 2021 Интернет
    2022 - ? Бензинска

15. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.304
    Е ова!

Дај боже неговото не поседување на возачка дозвола или пак кола да ми е најголемиот проблем.
    А нема да биде, ако ми е скоро сѐ друго потаман.. ми треба партнер, а не личен шофер.

На Duxovit, Snow_King, NoirSerpentine и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.519
    Допаѓања:
    18.475
    Ajde edna majka za mene da donira kola, da vozam i jas FB_IMG_1645660802264.jpg

На Indiegurl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.252
    На JustBeautiful, cresa-jagoda, x-MajaEsposito-x и 2 други им се допаѓа ова.
  18. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    Ova nakratko pesnicevo za odnosot na maskite kon zenskite - sex i nisto drugo

19. KireppsK

KireppsK Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    27

На Indiegurl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    hahahah nije istina. Pa toa i od mazive bi go slusnala. Ne e taka. a ustvari prvo sto pravat e da se ligavat po nekoja opnata

На Cecko85 му/ѝ се допаѓа ова.