Mozebi bi se soglasil, za pomladata maska populacija, ali i toa se sveduva na "generalizacija" na cel maski rod ;P a pretstavnicite od masklot pol, na temava, mislam deka ne mu e bas prioritetot "sex i nisto drugo", eve zboruvam vo moe ime, za ostanative, pretpostavka mi e
Se ligavite i toa kako. Od ostanatite uste nemam zapoznato izgleda, vie navecer izlegvate na nekoi skrisni i tajni mesta? Ne me zezaj, ko ke sretnam takvo masko ke kazam da taka e.
opet generalizacija, ne znam so e fintava so tvojot hardcore stav, moze ti si "hard to get' pa primenuvale (pogresna) taktika na zgolemeno ligavenje za da ti se dopadnat eve kade izlagaat: https://www.google.com/maps/place/K...2075c0a228d1070f!8m2!3d41.337318!4d21.3292164
Во право си статистички најмногу се имаат вљубено на Марс,и помал процент на Андромеда соседната ни галаксија
А ти мислеше дека досега немаше радијација? Сега само нагло ќе бапни, па кој преживеј ќе е ок. Исто ко со короната. И само ќе не чистат додека не падниме на 3 милијарди. Глобален план. Милион пати изјавија дека е пренаселена планетата.
И јас не сакам да сум сингл Се повеќе психички ме оптоварува тоа можеби поради тоа што сите гледаат чудно на тоа со оглед на тоа што не изгледам како некој што би имал проблем да си најде девојка колку и да звучи самобендисано но тоа е реалност...Си имам некои мои критериуми кои се можеби малку чудни за ова време каде одамна се изгубени вистинските вредности, а и ми е страв да отстапам од истите што е можеби и грешка иако и јас не се трудам доволно можеби по тоа прашање.
Здраво очигледно не сум била јас единствената што е сингл.....мислев дека проблемот е во мене што неможам да пронајдам права особа или такво нешто е веќе луксуз во ова време.Но ве имало доста се утешив
Сите некогаш се чувствуваме вака, поготово ако поголемиот дел од луѓето околу тебе имаат партнер. И јас често губам надеж, но гледам и доста луѓе кои вистинскиот човек за себе го наоѓаат и во подоцнежните години па тоа ми е некоја утеха. Да се задоволиш со некој кој знаеш дека не е баш за тебе не е во никој случај решение.
Се си мислев покрај сите разочарувања на љубовен план, дволични ,користољубиви и секакви што сум ги запознал,ќе успеам некако да најдам и нормална особа ама сум зе излажал.Испадна од тоа што сум го запознал во реален живот овде да биде дупло полошо. Сите што имате сличен проблем да најдете некоја НОРМАЛНА особа не си го трошете времето тук. Фејк профили што си го кријат идентитетот сакаат нешто и самите незнаат што... Пазете со кого и што пишувате!!!
Темава.... Нормално дека никој не сака да биде сингл ама јас еден период од животот и те како сакав. Всушност луѓенца мои подобро е да сте сингл и среќни него со некој си таму рајко трајко и тажни. Ќе сфатите еден ден...
Брат не се нервирај И у реал лајф и овде имаш идиоти И јас сум идиот.Шо е твое ќе си дое, ти се погодило да те дупчи некоја, итс океј, и на Инста може да те заебава. Пополека.Нов си овде уште не нѐ знаеш На грешно гранче си се закачил
Никој тука не кажа да биде со било кој, туку да не бидат сами и да бидат со тие што ќе им се погодат како за нив и да си уживаат во врската.
Се наоѓам во ситуација кога сум исполнет и среќен со многу работи и не се замарам како што сум се замарал претходно на тема љубов иако и пред да го напишам ова бев во иста ситуација млад сум,работам на себе,имам круг на друштво,контакти итн. ама стално еден дел фалеше или пак премногу сум се оптоварувал. Најверојатно било само одреден период сега фала богу тоа е зад мене и доста работи ми се променија од тогаш ,сега сум многу посилен,посреќен и оставив некои работи да не форсирам,бидејќи се си доаѓа во свое време. Ставив акцент на надоградба на себеси на секој можен начин и дури сега читам што се сум пишувал на форумов и се чудам како сум можел до тој степен да паднам ниско, и како може да се промени човек во толку краток период. Така да само работете на себе ,но сепак остварувајте контакти и не се замарајте со тоа дали нешто ќе биде или не. Дружете се ,живејте живот,работете на себе и се си доаѓа.