1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. Martichka21

Martichka21 Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2023
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    35
    Хеј ми се смачи веќе, од неискрени, фолиранти..
    Што треба се јас да ги молам, да идеме на едно кафе и слично.
    Ем сингл ем без другарки... Се осеќам толку осамено, што наоѓам погрешни луѓе, еве неколку дешавки што ми се дешаваат, као еден тип ќе ми рече ајде ќе се видиме, и после го снемуе...Па кажуе како е на работа,..
    Друг ми се нуди да дојде, али со "другар му" па алоо бе на што му личам јас, не можам, а и немам никого на кого да се доверам, или да му се предадам..
    А толку ми фали личност, што ќе има доверба во мене и нема да ме остави, откачи, повреди...Не знам дали е до мене веќе стварно, или само такви типови се, лабилни, што не сакаат да посветат внимание, или пак јас не се поставувам убаво, веќе у глава ме мава тоа што, не се осеќам како, посакувана девојка, што машкото, ќе ми пише прво, се осеќам како да имам машка енергија, многу ми е тешко, и пред ова имам пишувано во други теми, како еден тип ми кажува дека не сака озбилни работи, дека иде така ради реда со некоја...Сите пријателки што ги знаев, што пораснаа у мое мало се у озбилни врски апла, а јас, правам грешки само во животот...;(:worried:се извинувам ако ви делувам депресивно...

На stargirll, sayduck, Limpan и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Космонаут

Космонаут Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2023
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    778
    Не се разочарувај, не доаѓаат сериозни луѓе кај сите во животот во исто време. Понекогаш и тоа што од страна ти изгледаат другите среќни не е така иако се во озбилни врски.
    Можеби е време да обнова, за менување на средината, за нови пријателства. Пример запиши се на некој спорт, пилатес, аеробик, нешто слично, можеби на некој јазик, или истражи бесплатни курсеви, смени работа ако работиш, прво создади нов круг на пријатели.
    Доколку не ти се допаѓа каква слика даваш на другите можеби треба да промениш нешто околу тоа, не зборам смени се себе си за другите. Зборувам ако самата сметаш дека е време за промена кај тебе
    Слободно пиши и во порака ако ти треба нешто, дури и само да се истуриш на некој

3. kokice1990

kokice1990 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2022
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    31
    Neznaeme kolku godini si, ako si mlada imas vreme ako si nad 30 togas ke iskoci nekoj ama veke se e pribrano

На Еlinas23 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Spicy Senorita

Spicy Senorita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2022
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    2.596
    Немаш машка енергија, не привлекуваш само ти такви, таквите најчесто се пуштаат први, другите чекаат ти прва да пријдиш, што искрено не препорачувам. Инаку се е сексуализирано, обично единствената мотивација за дејт им е тоа, по можност да заврши со секс. Дури и во врска, основниот столб е тој. Ако бараш емоции, интимност, гуд лак. Затоа, не си намалувај критериуми, да имаш дечко по секоја цена оти можеби и тие во твоја близина се во такви врски, ама не би признале секако.

На Curious cat, Nela678, Eni.r и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Jan098

Jan098 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    50
    I ja ne sakam. I bas sum epten single :) vo Zurich, Switzerland. Da ne ima mk devojkkaaa u Zurich da se zapoznaeme :D

6. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.143
    Допаѓања:
    3.670
    Ах те разбирам потполно,смачено ми е и мене да сум сингл цело време.

На diskreten32 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. n.lauda

n.lauda Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2023
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    491
    И мене ми се смачи што сум сингл, и без другари/другарки со исти интереси

8. sino.o.oka

sino.o.oka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2020
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    3.287
    Стигнав и јас тука да пишам. Колку и да звучи очајнички, ми треба прегратка, ми треба некој да ме прегрне толку силно и да ми рече не си сама, во ред е да имаш стравови, во ред е да плачиш. Ми треба да легнам до некој и така цврсто да заспијам.

На Badii, Melissa_39, stargirll и 14 други им се допаѓа ова.
  9. n.lauda

n.lauda Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2023
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    491
    И јас би играл така.

10. Spicy Senorita

Spicy Senorita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2022
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    2.596
    Јас бев на дејтови со еден. Првиот дејт беше многу добар, ме изненади. Вториот не баш, почна да се отвора и сфатив дека е многу простичок. После тоа почна да ми пишува во еден час по полноќ “ејјј, тука си“. Ме фрапира сељачкото, не одговорив ништо. Почекав еден ден и го блокнав, дури и му кажав дека јас сакам интимност само во врска, инаку не сум заинтересирана. Ама не можат бе, така се програмирани.
    Сакам да кажам, ве уништија тоа порничите. Не знам дали за некои од вас има назад.
    Ако можи без цитирање.

На Curious cat, cresa-jagoda, CoverGirl10 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.172
    Допаѓања:
    12.360
    Колку само точно е ова.
    И ја сум од тие генерации кои ги опиша и за жал морам да се сложам дека повеќето такви сме, ама не сакаме да си признеме и машки и женски, не дека машките само тоа го праат.

Ах таа самодоверба бе.:(

Само добро, таквите ко нас ги има и од други генерации, не само од нашава.

На diskreten32 и Spicy Senorita им се допаѓа ова.
  12. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    3.036
    Си фати или да те фатам? :P

На cresa-jagoda, zuto и Stark им се допаѓа ова.
  13. n.lauda

n.lauda Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2023
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    491

14. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    3.036
    @n.lauda
    Брат....детето ми е дечко. Веќе фатени сме, само го закачам сеа (флертувам со него) 8-|

На cresa-jagoda и Stark им се допаѓа ова.
  15. n.lauda

n.lauda Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2023
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    491
    Ако де, прати ми некоја друга

16. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.512
    Допаѓања:
    18.418
    :lol::inlove:

На sj *O* му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Kati428

Kati428 Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    120
    Nema vrska.Ne bi se soglasila bas.Ako ti si prekraen covek,so dobra dusa i karakter veruvaj visina,tezina,pari..barem za mene pagaat vo voda.Ako znaes da ja sakas i da napravis da bide srekjna..veruvaj duplo ke ti vrati.

На tiggyboy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. luckyclover79

luckyclover79 Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2023
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    6
    Како заталкав до овој форум...а да на пракса сум досадно ми е и решив хороскоп да прочитам, не дека верувам, но еве сум на форумот па... Здраво на сите тука :$

На diskreten32, Dayandnight, Jan098 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Zumbula

Zumbula Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    138
    Боље да си сингл,него со некој што не те почитува и што ќе ти ја цица енергијата. Раскинав долга врска и си дадов сама на себе простор. Имав два обида за запознавање преку пријатели. Првиот не ми се допаѓаше,на да и он беше како што опишуваш му требаше прво време за чекор и откако испивме едно кафе,си даде премногу право. За вториот имав мн добар прв впечаток,па еве ни он не превзема никаков чекор,не знам ни ја што да мислам,што е со луѓево денес?

На stargirll, Mrs. right, Spicy Senorita и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Martichka21

Martichka21 Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2023
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    35
    Ne znam i ja se prasuvam, nema vekje moralni vrednosti mnogu retko

На LoneWolfGuy и sino.o.oka им се допаѓа ова.