Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.195
    Допаѓања:
    8.924
    Поштена бе :rofl:
    60 годишен да не е?
    Се зезам...

Како и да е, дечкото на "културен" начин ти кажал на што сте.
    Блок, делит.

На theowndemon, Billy Idol, Tam4yy и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Dalene

Dalene Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2024
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    2.458
    :rofl:
    60 годишен не ќе да е, таков не гледа поштеност туку дали е физички издржлива да дига и мења пелени.
    Е сега ако се чувал тој до 60ка туршија у тегла затворена можеби па и таква би барал, поштена бе...Ме пресмеа со коментаров на зезанција што ти е пишан. :rofl:И мојов на зезанција некако му доаѓа.:D

На Selena01 и Ajronmen им се допаѓа ова.
  3. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.075
    Јас не би му обраќала многу внимание,и не би му дала до знаење дека ме погодило тоа што ми го кажал .Каде ги наоѓате вакви бе да знам само?Како и да е,за сега не си му погодна се изјаснил ,речи сакам некој дораснат за мене ,толку .Овој никогаш нема да е таман за тебе,така да сама прецени си кое повеќе преовладува,да или не . Продолжи со животот многу си млада , зборувам од искуство.Некој кој не е за нас,вели една стара поговорка,Бог ќе дозволи да не повреди до степен да го пуштиме да си оди .

На Sloboden и Tam4yy им се допаѓа ова.
  4. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    322
    Јас бев во врска долго, немам баш искуство со запознавања..
    Еве дојде време каде што реално се е достапно и олеснето за да се воспостави контакт ама едноставно некогаш зависи од многу фактори.
    Мене ми се допаѓа еден дечко, го задледив на инста ете и лајкнав слика што ја стави по некој ден, и тој ме задледи ама не ми пиша или лајкна нешто фа речеме пример што сфатив дека не е баш заинтередиран. Приметувам дека и не ми гледа стори а е вклучен, искрено си помислувам да не има девојка, ама немаше никаква слика.. :|
    Кога ќе ми каже некој дека вака се поклапаат сигурно и двете страни се во моментот сингл, заинтересирани еден за друг или едноставно јас имав таква среќа (facepalm)хаха
    Рандом ликови ми пишуваат ама стварно некои без врска стартни муабети што искрено не ми се враќа ..

На LoneWolfGuy и VSkopje им се допаѓа ова.
  5. MladiotPropast

MladiotPropast Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2022
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    131
    I jas ne sakam dzabe probuvam i se ednostavno koga nejke ne se forsira nesto

6. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    1.342
    А ако веднаш после заследување пише, "ту па и овој досаден одма пишува ко женско да не видел". А вака убаво прави ете ти си таа што си се заинтересирала за него уште повеќе. Мислиш што прави како прави со кого прави. Па дури бараш совети тука.

7. MladiotPropast

MladiotPropast Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2022
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    131
    ahhahaahhq realno sega mi desi taka bev u dolga vrska raskinav pred 7 8 meseci si rekov vcera ajde ke pisam i toa sledeshe hahahahaha ne znam so da kazam

8. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    322
    Само споделив ситуација од причина што и не знам баш толку како функционира ‘’онлајн запознавањето’’ во моментов. Да се надоврзам не реков одма да пише туку во смисла дека ете јас сум направила некои чекори додека он не.

Секако зошто не пишал и сл има различни причини и фактори кои влијаат, не навлагам многу во тоа чисто така прокоментирав и го напишав тоа што ди го помислив, да би бил ваљда позаинтересиран конкретно за мене би нашол начин да стапи во контакт или да даде некој знак.
    Во случајов никому ништо, секако секој има и различен пристап најверојатно, некој очекува едно а некој пак не е воопшто таа очекувана личност.

9. Tam4yy

Tam4yy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    103
    Не е заинтересиран. Машко кога сака планини ќе помести за да биде со тебе. Батали онлајн, излези шетај и запознавај луѓе во живо.

На Mia-K му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.773
    Допаѓања:
    19.589

Da da sekako od prv pat ce ti simnuva zvezdi za da ispadni ko manijak nekoj. :D

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. LoneWolfGuy

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    1.342
    Ти си го заследила, очекуваш тој прв да ти пише, погрешен потег. Од кај знае тој ти со која намера си го заследила сигурно не гледа на гравчиња.

Како една ми прати пријателство на фб ја прифатив и дека ретко мене кој ми праќа пријателство си реков чекај да видам што е работата, (порано преку тој профил работев од дома нешро поврзани со дигитална технологија и компјутери) пишувам здраво, како си? Повели. Во тој редослед. И потоа ми стигна порака ај не досаѓај напорен си, и ме блокираше. И јас останав без зборови што штотуку се случи. И глупо се чувствував многу глупо, ништо не направив и не заслужив таков однос со мене.

Како и да е. Старк е во право. А и кој фактор си да после едно лајкнување тој да долета на Пегасус пред тебе.

Ништо не си направила за да му привлечеш внимание ама баш ништо.

На Aenarion и Herrera им се допаѓа ова.
  12. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    322
    Некако скроз во друга насока се однесе муабетов приметив хаха ама нема врска.
    Пак ќе повторам, пишав во однос на тоа не знам како конкретно функционира запознавањето онлајн денес, бидејќи јас немам некое искуство во тој дел.
    Друга работа, со тоа што сум го задледила, добил лајк на слики, можеби ќе отвори пример и кај мене на профил и ќе возврати со нешто слично доколку сака.
    Трета работа, ништо јас конкретно не очекувам, реков можеби си има причина зошто не направил нешто од тоа ( има девојка, не се запознава онлјан и др лични причини), само го кажував тој момент ете ако некоја девојка задледи некој и таа му лајкне слика како се реагира на тој момент ако постои заинтересираност, ваљда одговорот се чини логичен.
    Инаку, тоа што ти ди имал со некоја девојка такво искуство не значи дека секоја би ти вратила така, исто како мојава ситуација еве, секој се различно толкува.

А тоа со симнувањето sвезди, и дали сум пеивлекла внимание ми е скроз безвезе муабет, искрено никоја девојка претпоставувам не очекува не знам што да направи машкото, едноставно ите како да направи мал потек сметам дека ако и се допаѓа и на др страна секако ќе биде испочитувано и возвратено.
    Пак ке кажам секој има различно сфаќање за се, и различно би постапил.

13. Tam4yy

Tam4yy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    103
    Не испаѓа манијак во никој случај, а посебно не во конкретнава ситуација. Ако бил заинтересиран ќе нашол причина да пише, посебно ако девојката го заследила и му лајкнала слики. Пак ќе кажам, не е заинтересиран.
    Тоа што направила е и повеќе од доволно за машко, доколку е заинтересирано.

14. LoneWolfGuy

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    1.342

Не читаме на гравчиња.

15. Tam4yy

Tam4yy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    103
    Добро еве замисли ти девојка те заследува и ти лајкнува слики. Ако ти се свиѓа нема да и лајкнеш и ти или да и пишеш?

16. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954
    Поискрен одговор од ова амин.

Секоја чест на искреноста.

Тоа се тие типови на лесни женски кои полудуваат за лајкови :rofl: Мислиш лајк ти е најбитна работа у животот.

Подалeку од такви, не ти требаат ;)

На Anyshka, LoneWolfGuy и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  17. LoneWolfGuy

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    1.342
    Не, јас си се почитувам самиот себе си и доколку некоја сака да стапи во контакт со мене може тоа да го направи и да ми пише, да ми се јави или да ми каже отворено.

Јас гравот го користам само за јадење, не за гледање дали некоја сакала јас да и пишам или не.

На Anyshka и Aenarion им се допаѓа ова.
  18. Sopro

Sopro Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2021
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    32
    Здраво јас сум женско, 23 години имам, јас сум геј, барам девојка.Јас не сум била во врска долго, немам баш искуство со запознавања нови луге.
    Еве дојде време каде што реално се е достапно и олеснето за да се воспостави контакт ама едноставно некогаш зависи од многу фактори.
    Мене ми се допаѓа еден девојче, ја задледив на инста и лајкнав слика што ја стави по некој ден, и та ме задледи ама не ми пишала или лајкнала. Приметувам дека и не ми гледа стори а е вклучен, искрено си помислувам да не има и она или дечко или девојка, ама немаше никаква слика.. :|
    Кога ќе ми каже некој дека вака се поклапаат сигурно и двете страни се во моментот сингл, заинтересирана еден за друг или едноставно јас имав таква среќа.

Прикачени фајлови:

На Ane_na_Bisera16 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    17.141
    Де геј де со колегата секоја чест на времето што го имате за приказни а и на мене што го трошам тука да читам глупости.

На LoneWolfGuy и АринаАрина им се допаѓа ова.
  20. АринаАрина

АринаАрина Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2023
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    202
    Колега па другар од детство па геј и.т.н што ти прави вишак слободно време.ццц.

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.