И овој Валентајн ќе бидам сингл и никогаш не сум имала прилика некој да ми подари нешто за тој ден, се прашувам до кога веќе, може ќе треба да се помирам дека немам среќа во љубовта. Сите можности ги пробував и до среќата е.
Де бре. Не е дојдена работата до толку. Ќе дојде и твојот ден, па Валентајн ќе ти биде секој ден. А и плус, Валентајн не е наш празник.
Ама си во БРАК! Што е битно каде бил маж ти тој ден кога си се пијанчела? И на св. Валентајн се пие алкохол.
Прво не се пијанчам, второ и во и пред брак сум славела св.Трифун. Коментарот беше наменет како поддршка за членката која е разочарана од љубовта, ништо страшно.
Јас не гледам поентата во славење Валентајн, ако си во врска/ брак секој ден треба да ти е Валентајн.. Никогаш немам славен ниту Валентајн ниту Трифун, годинава само можам да кажам дека славев Трифун поради што семејство на дм си слават па и јас со нив.. А и славење не секогаш е пијанчење...
Е добро де, и? Што ако си сам за Валентајн, Трифун или што ти знам?!?!?! Абе сите да најдете некој што ве сака и почитува секој ден, не само за Валентајн и 8 март.
Се напна членката на коментарот мој наменет за членката што е разочарана од љубовта. Јас ако не ме ни потсетеше другарка ми немаше ни да ми текне дека е празник. Не секој го разбра тоа.
Па тоа е поентата, затоа е членката тажна, дека нема некој до себе, не ради ПРАЗНИЦИТЕ. Ама дотичнава не знае да чита меѓуу редови.