Тиндер е апликација за привремена авантура или една ноќ од мој агол. Ретко да е за сериозна врска или нешто повеќе. Моето искуство во младоста кога почнаа ваквите апликации беше такво, сега како е не знам. Жал ми е само за младите кои сакаат вистинска љубов, се залажуваат и губат времето таму. Ако сте сингл и сакате да бидете среќни барајте чаре надвор од вакви апликации. Ништо арно на нив.
Не знам за тендер ама комшика на бадоо си најде грк и ужива од село на море она кажува дека и се погодил многу и дека многу ја чува еве веќе со години е таму и деца има
Дојди мили4ок на гости, мене рандом мрежата грчка ми префрла. Сигурно и дејтинг апликацииве ќе фаќат грци. Ама вети ми дека ќе имам соба за на лето.
Ама срцка ти ги фаќаш овие од северна Грција што се, исто ми се фаќа, јас целам на тие долу кај островите. Али како за почеток, доволен е некој и со имот у Лептокарија, тој реон. Обавезно добиваш соба. Јас за жал сум центар у мкд, Велес, ништо странско не фаќам, Врање евентуално, фаќам странци без море (со маркет Lidl).
Сам ставиш локација кај сакаш. Иначе ваквите апликации се ок и од друга страна безврска ,уште не си се регистрирал те лајкнале 100 луѓе и 100 пораки кој воопшто има време да одговара и да пишува со волку
Искрено немав идеја дека можиш да ставиш локација кај сакаш. Која е поентата ако можиш омг? Ама ок, јас сум со предрасуди кон мрежи за запознавање и не ги користам.
Пробајте Grindr, колку што знам апликацијата е прилично safe и повеќето се фамилијарни личности кои бараат нешто озбилно, нема шанси таму да најдеш жена која бара само авантура или за една ноќ.
Апликации како grindr се за хомосексулаци. Не знам зошто мене си ме цитирала, бидејќи буквално не се согласувам со природата на било какви апликации од ваков тип, но ќе претпоставам дека тролаш, така да океј е.
Еј па и ти, ако сака ќе фати авион ќе дојде да те запознае. И ја не знаев дека може да се бира локација, фала на инфо.
Luge, nemojte da se zalite, ima dosta socijalni mrezi i aplikacii kaj moze i neato za ozbilno da se najde, bilo za masko ili za zensko. Ako sakata da si najdete partner togas mora i da se rasprasate i po druatvoto,bratucedi i bratucetki bulo kade