1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Не сакам да сум повеќе сингл

Дискусија во 'Сингл' започната од zozefina, 28 јануари 2010.

1. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Значи темава совршена во задњи недела дена! Кај и да е и оглас ќе дадам :rofl:
    Се шалам, што е мое ќе си дојде, (аман нека побрза ) sesilija браво за постот погоре, навистина е така.

2. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Нема ништо лошо во сингл ситуацијата, само треба правилно да се насочи позитивната енергија :) . Ама ПОЗИТИВНАТА. За жал, може звучи сурово, ама никој не сака постојано намрштени и незадоволни лица, дури ни другарките (а за момчињата да не зборувам). Јас ретко излегувам (ах, обврски) и тоа повеќе дневна шема, на кафе и сл. ама не можам да сфатам кога ќе видам другарки седнале заедно, сите со ист израз :worried: и молчат! Не знам дали ми се полоши тие или оние самобендисани со изразот |( за сѐ. И не ми е јасна преокупацијата да се биде во врска. Па, врската е убаво надополнување во животот, ама не треба и не смее да биде смислата на животот.
    И уште нешто, ако делувате очајно затоа што сте сами, сами и ќе бидете. Очајот не привлекува никого, најмалку оној лошо скриениот. Кога веќе ќе излезете, бидете позитивни, насмеани, ведри, и полека работите ќе се средат. И не кокетирајте онака извештачено. Кога ќе видам девојки само што ќе ги запознаат со некое машко, веднаш местат некоја фаца демек заводничка ли, кул ли (не можам да ја протолкувам, ама од километар ја препознавам), ни малку не се природни, а тој сиротиот веднаш се блокира оти гледа дека вие очекувате не знам што да каже... Опуштете се и бидете тоа што сте :) За сите ќе биде подобро.

На Bibko и De-lovely им се допаѓа ова.
  3. cudna

cudna Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    И јас имам проблем... Се допишувам со еден тип на фб, се почна онака, сега веќе се слушаме секој ден, разговараме си кажуваме фини нешта. Ама не знам колку можам да верувам на нешто такво, тој сака и да се видиме, да излеземе, сакам и јас,но се двоумам... Се прашувам што ако не му се допаѓам, или ако веќе никогаш не ми се јави и сл. А убаво ми е, додека разговараме... ве молам за коментар,мислење и сл... Треба викендов да одлучам што ќе правам PLSSS HELP MY

4. sonuvacka

sonuvacka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    34
    па ако е од твојот град не знам што чекаш веднаш илзлези на некое јавно место, баш ќе се подзапознаете ако не си се допаднете породолжуваш понатаму ако си се допаднете супер, во секој случај не можеш ништо да изгубиш можеш само да добиеш :)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Desapointed

Desapointed Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    6
    Ако не пробаш нема никогаш да знаеш,затоа имај самодоверба биди насмеана и само напред ;)

6. anjelka

anjelka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Баба ми секогаш вели: секое тенџере си има свое капаче, а јас си викав е во тој случај јас сум ѓезве и никогаш нема да си најдам капаче, ама не било така најпосле и мене ми се "дотркала" капачето :D
    Затоа не очајувајте, кога и да е ке си го најде тенџерчето капачето или обратно капачето на тенџерчето :D

7. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Еееепа нејкам ни јас ама тоа е. На сила ништо не бива... Ако изгледаш очајно и стално кукаш како тебе никој не те сака зошто си ваква или таква... и секогаш се ти е досадно и си нерасположена никој нема ни да те сака. Затоа трпение спасение, некогш не ти се чека ама тоа е... :)

8. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Јас сум single подолго време.
    И колку повеке време поминува ,толку повеке сум осамена и се повеке ја губам самодовербата...
    Можеби на некого му е лесно да кажи:тоа шо си е твое ,само ке си дојде...ама мене некако не ми се чека :D
    Потребен ми е дечко!...И бакнежи и прегратки...:inlove: :angel: Потребен ми е некој за да почнам повторно да бидам срекна :)
    И секако :!: ,ова не значи дека би била со кој ке стигнам само за да бидам срекна :D :wasntme:

На interesen му/ѝ се допаѓа ова.
  9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431

Потполно те разбирам и мене не ми се чека повеќе а сама сум веќе 5 години едноставно и да не сакаш депресијата те совладува, сакам да сакам и да бидам сакана. Не се жалам јас чекам ама колку повеќе чекаш толку си се повеќе осамена ;(

10. Zaspana

Zaspana Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    13
    и јас несакам да сум веќе сингл :(

На interesen му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    и јас некјам да сум сингл остај со сум сама па приморана сум дома да бидам и цел ден да 4истам и да работам.јас сум ти типи4на о4ајна домакинка.. и да бе да со е твое ке си дојде а до тогас пајазина ке ми фане :lol: срамота е воа толку млада а види судбината со ми прави :^)

На Zaspana му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    На marama, Phyramide и RainBow им се допаѓа ова.
  13. Butterfly-itgirl4s

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    ahahahhahahahahahahaah ме изнасмеа зити се и трај не ме потсекај мозе па ми зараснал хименот од кај знаес :lol: ти само заебавај се на моја сметка незнаес колку е страсно ко ти вријат хормоните незнам за химен ама брада ке ми порасне од хормонално пореметуванје :lol: зенски дај да се превзема несто дајте нови тактики предлозете воа не го бива веке

14. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Под хитно да најдеш некој зашто мислам дека ако почекаш уште некое време ќе те прогласат за "опасност кај машкиот пол"....смирувај тие хормони а за брадата ќе идеш до продавница ќе си купиш бигче (или па депилатор, современи сме сега нели) .... ама од плус страната па ако почекаш уште малце ќе можеш и фризурки да и праеш :rofl: набави си витлери, преса, ластичиња 8)

а богами треба да преземете нешто.....јас гласам за фемина поход у потрага по машки :rock: :rock:

15. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    лелеее како да ја слушам другарками сакам дечкооооо, па сакам дечко... е како да си фати дечко кога не излага???? од фах дома, од дома на фах, петок се собираме кај некоја дома (стандардно) и сака дечко, епа нема на врата да и тропне и да ја викне... хаах

16. Butterfly-itgirl4s

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285

од кај знаес моз ке ме изненади некој гол маз сабајле на вратата : ево мене стиго сам! :lol: не бе ма4е знам ја оти не бива вака пасивно ама страв ми е да излезам опасно ке биде :rofl:
    едноставно немам срека ја со мазите или они со мене сигурно некоја клетва од тоа бивсио уфф

17. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    еее никогаш не се знае...... ама во секој случај подобро да излезеш да си го одбереш одколку да ти се појави некој никаков на врата... ако несака првиот, ако несака вториот, ке сака ваљда третиот, а ако несака ни тој удри на силување хахха :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Butterfly-itgirl4s му/ѝ се допаѓа ова.
  18. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Ниту јас не сакам да сум повеќе сингл !
    Ми се смачи веќе, сакам да посветам некому внимание, некој да ми значи, некој на кој ќе му верувам, значи сакам да се заљубам !
    Доста ми е да давам совети на другарки како би јас постапила ако би го имала тој проблем со дечко ми, па дури и да се карам и нервирам, не сакам да сум повеќе сама :worried:

На interesen, shiningstar и crazylady им се допаѓа ова.
  19. Butterfly-itgirl4s

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285

На SexyPrincess му/ѝ се допаѓа ова.
  20. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    ни излегување ни ништо не помага :D ...порано излегував секој викенд,ама баш секој! :!: кај можеше еден ден да се пропушти :D... и пак ништо :) најлошо е шо ретко и да ми се бендиса некој физички ...се трудам да ги спуштам критериумите ама не е то то ...или ке има грд карактер или ке е премногу страмежлив и се плаши да оди на следен чекор(а мене воопшто не ме привлекваат такви ) :x шо ке беше ова малер значи :D
    некој ке речи дека уште е рано, дека млади сме за да бараме дечковци како да сме стари моми :D ...ама јас ке речам дека тоа најмногу ме исполнува...не можам да живеам без љубов.. потребно ми е да имам некој покрај мене...само така ке бидам посрекна знам :)