Не сака? Па и ти не сакај. Едноставно. Играј ја неговата игра, со време ќе му засмета истиот начин на однесување па веројатно ќе му текне, ако има свесност.
Дури и ти сега да играш на карта дека сакаш авантури ќе те искористи и ќе направи глупача од тебе пред сите. Девојко тргни се од овој да не плачеш после.
Абе нај убаво нека го остави.Еднаш се имаат видено од кај да знае каков тип е.И што го интересираат него такви интимни работи за секс по тоа веднаш се приметува дека целта му е да се видат да ја легне она да се заљуби у него и така фино лепо да ја остави со скршено срце.Мој совет е веднаш да прекине било каков контакт со тој дечко
Мене ми се има случено милион пати некој да ми каже дека не сака врска,јас и подолго време сум сингл,никогаш ме сум имала некоја здрава или многу долга врска и не ни барам моментално,тие работи си идат во свое време , ама сепак според мене кога некој така ќе ми кажел сум сметала дека или не сака врска со мене лично или дека егото му е повредено од некоја па си рекол од сега нема никоја да ме заврти јас сите ќе ги вртам како сакам и не се замарам(ова е мое мислење за конкретни случаи со конкретни личности во мојот живот) а инаку да постојат и такви на кои не им се брза,кои не би излегле со секоја и кои пребираат и можеби и нив им треба време некогаш да се опуштат со некоја,ако требало да биде ќе биде ако не,пак ќе кажам, се во свое време
Вишол типон дека не - те - бива - за - секс (читај - испробал ситуација дал ќе ќари или не) и сега се прави фраер на фин и културен начин да те откачи. Ете тоа ти била грешката (читај - што пишуваш и смараш за работи кои него не го интересираат).