Не сака да е во врска..

Discussion in 'Сингл' started by Merlin_Monroe, Dec 23, 2015.

1. julie77

julie77 Форумски идол

Не сака? Па и ти не сакај. Едноставно. Играј ја неговата игра, со време ќе му засмета истиот начин на однесување па веројатно ќе му текне, ако има свесност.

Merlin_Monroe likes this.
  2. Miss.M5

Miss.M5 Истакнат член

Дури и ти сега да играш на карта дека сакаш авантури ќе те искористи и ќе направи глупача од тебе пред сите. Девојко тргни се од овој да не плачеш после.

3. makgirl

makgirl Истакнат член

Абе нај убаво нека го остави.Еднаш се имаат видено од кај да знае каков тип е.И што го интересираат него такви интимни работи за секс по тоа веднаш се приметува дека целта му е да се видат да ја легне она да се заљуби у него и така фино лепо да ја остави со скршено срце.Мој совет е веднаш да прекине било каков контакт со тој дечко

Merlin_Monroe, mila1111 and Miss.M5 like this.
  4. mila1111

mila1111 Истакнат член

Ne mu pisuvaj i neznam sto voopsto se zamaras so tipov batali go

5. LoveParis✔️

LoveParis✔️ Нов член

Мене ми се има случено милион пати некој да ми каже дека не сака врска,јас и подолго време сум сингл,никогаш ме сум имала некоја здрава или многу долга врска и не ни барам моментално,тие работи си идат во свое време , ама сепак според мене кога некој така ќе ми кажел сум сметала дека или не сака врска со мене лично или дека егото му е повредено од некоја па си рекол од сега нема никоја да ме заврти јас сите ќе ги вртам како сакам и не се замарам(ова е мое мислење за конкретни случаи со конкретни личности во мојот живот) а инаку да постојат и такви на кои не им се брза,кои не би излегле со секоја и кои пребираат и можеби и нив им треба време некогаш да се опуштат со некоја,ако требало да биде ќе биде ако не,пак ќе кажам, се во свое време

6. vitamina

vitamina Форумски идол

Вишол типон дека не - те - бива - за - секс (читај - испробал ситуација дал ќе ќари или не) и сега се прави фраер на фин и културен начин да те откачи.
    Ете тоа ти била грешката (читај - што пишуваш и смараш за работи кои него не го интересираат).

7. Lilik

Lilik Истакнат член

Ako ne saka toa e znak deka ne ve saka