ајде нека почне и кај нас многу го засакав филмот а ни на youtube не ја уште втората сезона а има страна каде може да се гледаат турките филмови ама и таму ја нема втората па можи ако почне во турција од 17 може и таму ке ја стават www.movtex.net можи ке ви биде од корист
Ко што гледам утре не е последна епизода... Сега ја направија по еден саат колку да им трае подолго или мене така ми се чини?
^Можеби нема да бидат внатре... Не верувам уште првата епизода од новата сезона некој да умре, ама во турскиве серии ништо не се знае.
Кои глупости 1 сезона втора трета сезона и на крај ке заборавиш се од филмот.И после ке загледаш друг па ајде го прекинуваат го даваат стариот свашта.Кој филм ке игра наместо овој ? Нели и оној филм Уму и Озан што беше главната улога ке имаше втора сезона есента ?
^Вечерва почнува И небото плаче кој дефинитивно нема да го гледам. Сега тој ќе биде од 18:40 до 20:00 а после него ќе го даваат овој, е сега не знам дали ќе продолжат со втората сезона одма или ќе чекаме некое време.
Како и обично сега овој прво ќе го развлечат да оди плус уште неколку дена а потоа втората сезона нема да ја даваат како што направија и со многу други филмови. Инаку едвај чекам на нет да го стават утре, многу интересен филм ми е. А тој новиот го разгледав на нет и поглупав филм немам видено, барем за мене е глупав и немам намера да го гледам.