ауууу ова со бомбата нема шанси да е така ако е вистина стварно многу глупаво ама нејкам да биде вистина
Posto site turski serii zavrsuvaat bezveze go pobarav ovoj na youtube so prevod i gledam idjlal gi nqcekuva nur i jigit i mislev deka e krajot takov neznaev deka ke ima uste???
Ах нена се израдував дека пред време ја ставиле новата епизода а тоа да ти биде крајот на првата сезона. На натабану е 18 последна и затоа мислев дека оваа е нова, ништо ќе остане да си почекам до утре
Абе луѓе сигурни сте дека денес почнува новата сезона во Турција и од каде ја добивте таа информација?
па така се најавуваше ама сега гледам на програмата на телевизијата ја нема. Еве како ја најавуваа Asla Vazgeçmem 19. bölüm 17 Eylül perşembe 20:45 de Show Tv ekranlarında. 17 Еylul = 17 септември
Ја немаше во програмата и јас се зачудив затоа прашав а во 1 часот се репризите од 1ва сезона може откако ќе завршат тие да ја почнат со емитување новата сезона како и да е ќе дознаеме вечер
Gledam na kanal 5 ne najavuvaat deka e kraj na sezona a denes poslednata ke ja dadat..zarem gi otkupile pa od utre produzavaat so novi???
Прво треба во Турција да ја дадат првата епизода па кај нас, а ко што прочитав погоре првата епизода таму ќе била прикажана на 24 Септември.
Ама убо заврши во секој случај. Нека цркнит Иџлал до другата сезона како ги виде на Нур и Јигит на јахтата Хаха.
Во Турција ќе почнат да ја емитуваат новата сезона од 1 октомври. Asla Vazgeçmem 19. bölüm ile yeni sezonda 1 ekim perşembe 20:30 da Show Tv’de sakın kaçırma 1ekim - 1 октомври
еве ја без превод http://www.turkcedizi.tv/asla-vazgecmem-20-bolum/ незнам како се користи спојлер па затоа вака ја ставив