Кажи ми ако знаеш која беше последната епизода и веднаш ти го наоѓам.Извини ама не знам за кој филм се зборува затоа те прашувам
Да знам дека така се вика инаку од турски превод е сосема друго се зборува за роза и војна нема веза насловот,не знаат како точно да го преведат. Не знам од кога почнува втората сезона,еве разгледи си,само без превод е не знам дали ќе разбереш. https://www.kanald.com.tr/gullerin-...rin-savasi-60-bolum#/55ddcf28cbbf34147472f56e
Devojki mislam deka pisuvate vo pogresna tema,ovoj link ne e od filmot'ne se otkazuvam'tuku od'koga ljubovta boli'
Машкиве ликови толку дебилно се изградени (особено братчињава) што серијава претставува навреда за машкиот род.
Како ќе и биде крајот на серијава,веќе почна Јигит да ме нервира што трча по Иџлал, дали со Нур ќе се заедно во блиска иднинаа?
Spoiler Сега Нур ќе почне да трча по Јигит..Ќе ја вработи Џахид како секретарка..Па ќе се појави првата љубов на Нур ама ќе се смират Јигит и Нур..Исто ќе се појави татко му на Јигит ама ќе умре и ќе му каже дека има уште една сестра
Koja e devojkata so plava kosa sto doagja vo ponovite epizodi,sega gledam reprizi?Jamur ili Jagmur se vika nesto taka.Na Ajsel i vika:tetko.Vistinskata sestra na Jigit i Dzahit?