Оваа ми е една од поглупите серии. Она што се случува ама ич не ми е интересно ниту па ми се допаѓа. Да се вплеткаш во нечиј брак каде има и дете...свашта.
Турскиве серии бетер и од индискине ги направија. Ако не сте забележале и тука оние драматичнине сцени почнаа по пола саат да ги прават. Па и повеќе сезони... Јас видов слика на инстаграм од третата сезона како Јигит и Нур се гушкаат на јахтата.
Ја премотував не сум го забележала тоа. Многу ми е 2 ипол саати да седам пред компјутер за да ја изгледам од почеток до крај.
Нур ќе го удри Мерт со кола, ќе биде дрогирана, полудена нешто. Иџлал ќе замине кај Фират, крајот поглуп неможеше да биде.. Ќе видиме од септември
Девојки, излезе ли новата сезона? Имате ли нешто гледано? Јас случајно најдов некои видеа на инстаграм и ко што сфатив, серијава ќе има преглуп крај. Spoiler Имено, Мерт изгледа ќе умре, детето на братучедка и на Нур ќе го земат брат му на Јигит и жена му, мајка и на Иџлал ќе и нареди на една од затворот да ја убие Нур и ќе биде прободена со нож.