Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.834
    Допаѓања:
    275.003
    @Thallia се извинувам! Следен пат ќе те има!

На WORRIED.BT, LadyC, mareane и 10 други им се допаѓа ова.
  2. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.156
    Допаѓања:
    221.776
    :hug::hug::hug:

И сите останати, што читаат, што пишуваат и што не пишуваат ве :hug::hug::hug: од :l:

Поминав и јас овде многу...
    Почнав да пишувам од македонија на темава, па пеодолжив кога бев последен пат во италија, па поминав дури 2 лета со вас од англија и сега еве ме пак и ова лето овде ви пишувам..

Пишувам скоро од почеток што би се рекло..
    Некогаш се заситувам општо од форумот, ми доаѓаат нови занимации и преокупации па пак се навраќам како да сте ми дома :l::hug:

:l:ВИТАМИНА:l:

На Skorpija25, Ivan4e04, NarCis@ и 36 други им се допаѓа ова.
  3. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.653
    Допаѓања:
    107.430
    Здраво феминки, ви го честитам љубилејот супер сте ме насмејувате,информирате се надевам во иднина ке пишувам и јас на оваа тема барем да имам нешто интересно за пишување до тогаш ке ве читам.
    Поздрав до сите посебно до @Bubce38 која ја знам од другите теми ве гушкам сите:hug: не знам да поставувам слики но од мене:d::d::d::beer::beer::beer::pizza::pizza::pizza:да наздравиме за љубилејот.

На NarCis@, mal.ecka, Sesil и 25 други им се допаѓа ова.
  4. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    Јас бев бремена,родив,и малото ми расте овде со Вас.
    Овде читав за бременост,за раѓање и за бебиња.
    Многу време не е, ама многу значаен период од животот ми е.

На Skorpija25, NarCis@, mal.ecka и 31 други им се допаѓа ова.
  5. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.156
    Допаѓања:
    221.776
    Нема да се реадактирам туку ќе си пишам пост додека бебево во прегратка го думкам а оно спие.. маж спие. Мене сон не ме фаќа во 9 :yawn:
    Случајно се регистрирав не ни мислев, одамна читав на форумот, па почнав од лето 2015 да читам активно, поготово на темава, ми лежеше на срце.. темава не беше воопшто активна имаше по неколку поста дневно, па трчав да ја прочитав луничка вал дим рефа.. или веќе оние што не пишуваат.. не сакав да се активирам само демнеев бидејки темава не беше за мене во однос на години па беше во однос на срце, душа, живот каков што јас живеев релативно млада ..
    Се сеќавам дека ставав слики од морето и песокот, ставав тазе кафе, чери патлиџани од бавчата на тато.. во месеци кога бев сама сепак не бев се дружев со вас.. се ми е толку добро врежано во глава.. после следеше македонија па чекање пасош за англија, го зедов .. се сеќавам дека кога пишав овде ми се чини дека сите тродупло ми се радуваа и испраќаа, така реално и чисто ја прикажуваа случката со куфери..:l:
    Подоцна бременост, се сеќавам кога рефи ме прочита мене во т.муабети и сподели овде, колку само имаше еуфорија кога јас и даничап на ист ден бремени и на ист ден родивме :D
    Следеа навидум и многу тажни депресивни и дождливи моменти.. моменти кога ми пукаше душата али тие моменти не секогаш одбирам да ги споделувам овде ..
    Да така дојде и овој ден, ќе дојде и уште една година и уште една..
    Се што е и ќе биде ќе помине..
    Ништо не е вечно..
    Доаѓа нешто си заминува друго и се така во круг.. додека ние старееме, живееме, се бориме и никогаш не се откажуваме..
    Ве сакам сите.. :sun:

На Skorpija25, NarCis@, mal.ecka и 29 други им се допаѓа ова.
  6. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    005-300x225.jpg
    :party::party::party::party::party::party::party::party::party::party:

На Skorpija25, NarCis@, mal.ecka и 30 други им се допаѓа ова.
  7. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.750
    Допаѓања:
    176.021
    Ела си ти во оваа тема !
    Ова е среќна тема :inlove:
    Ќе ти донесе среќичка и тебе :*
    Да си опкружен со вака убави,мили и фини девојчиња не е мала работа :clap:

Ми се спие. Кркнав една салата и едно тирамису и сега само кревет ми се гледа .
    Да бидете умни. Да не претерате со пиЧенца вечер :lol:. Сабајле рано ќе ве будам , така да си знаете (fingers)

На NarCis@, green.eyes, Sesil и 22 други им се допаѓа ова.
  8. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.156
    Допаѓања:
    221.776
    @CameliaMiller бљуев есно 30 секунди и повеќе да се видам та на крај се видов дека уствари сум тука нааа тоолкава :D
    Си реков у еден момент едина женцка што ја запознав од форум у живо и се изнамуабетевме а не се сетила :D коа еве туа сум била.
    Да не се вклучев тај мпмент на фб и да не излезеше и јас да не замарев дека тоа уствари си ти немаше да се видиме .. убава дружба минавме.. уствари најубава у цели 3 месеци доле :wasntme::D

На NarCis@, WORRIED.BT, ♡BuBaLe♡ и 15 други им се допаѓа ова.
  9. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.653
    Допаѓања:
    107.430
    Богами се придружувам стварно сте супер сите до една и машките да не ги заборавам едноставно зрачите со позитивна енергија.

На NarCis@, WORRIED.BT, duffi и 12 други им се допаѓа ова.
  10. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.775
    Допаѓања:
    214.215
    Прв пат кога случајно налетав на форумот ни самата незнам како воопшто ми се отвори(не бев тука со паметот де)ќе ми простите, го прочитав првиот пост напишан од @lunicka,а имаше веќе и неколку други постови напишани,неколку страни веќе исполнети.Манијачев :$,сТрамови живи,едвај собрав храброст да напишам нешто.Е од тогаш не можам без вас,ми дадовте сила,храброст да преживеам,да си признаам дека кога го заборавив пасвордот ме фати паника,небаре клучот од дома си го загинав па не можам да си влезам:tmi:,ви благодарам што постоите и дај боже да се дружиме уште многу години и многу испишани страници:hug::hug::hug:

На Skorpija25, NarCis@, mal.ecka и 29 други им се допаѓа ова.
  11. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.834
    Допаѓања:
    275.003
    Душо моја :l:
    Кај можам тебе да те заборавам?!
    :* :hug:

На Ane-Goki1, WORRIED.BT, ♡BuBaLe♡ и 12 други им се допаѓа ова.
  12. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    На форумов најпрво анонимно пратев у диети :D:D, па се зачленив па се правев многу лектор во правопис..:Dтук-там на по некоја тема, ама ова е дома. +-40 е стара куча.
    Или кафаната ја викавме Куде Луничка...:D
    Првиот пост ваму ми е дека сум спремна за второ дете, како најбитно од се, неизвесност од работа, стабилност, финансии.
    И после се се нареди.
    Покрај баткото, една темпераметна мома, колку толку стабилна работа, и колку толку стабилни финансии.
    Времето летна, дружбата останува....
    Женски супер друштво сте.Фала ви.

13. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.156
    Допаѓања:
    221.776
    Здравје кога ќе дојдам да дојдете пак ама овој пат стриктно за кај нас :) ветувам секаде ќе те водам од кафана у кафана и у диското шо ти расправав :D
    А маж ќе биде на чело обезбџење за добра музика итн итн :P

У цели 3 месеци беше тоа мислам прв пат да излезам така и од срце да напраам муабет..
    :!: и свеки твоја ми остави добар впечаток :lol:

На NarCis@, green.eyes, Annath и 19 други им се допаѓа ова.
  14. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.053
    Допаѓања:
    69.218
    Каква убава еуфорија ве опфатила сите. :inlove:

Мило ми е што сум дел од темава, иако од неодамна почнав да пишувам, на вас гледам како вистинско друштво.

Темава ја пратев уште на почетокот, ве читав еден период редовно ама некако не се осеќав компетентна да пишувам, поради годините најмногу. :$

Мене ми фали @ozbilnazena, ептен ми беше интересна за читање.

Се сеќавам кога @bittersweet пиша дека третото е девојче, нема кој не ѝ честиташе тогаш. :sun:

Убавите моменти долго се паметат, биле во реалниот живот или виртуелно.

Cheers за уште многу испишани страници :d::d::d:

15. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.156
    Допаѓања:
    221.776
    Озбилнажена беше една и ќе остане една!!!
    :(
    Ми фали премногу женава!!
    Сега се сетив..

На mal.ecka, Annath, lunicka и 12 други им се допаѓа ова.
  16. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.386
    Допаѓања:
    262.036
    Озбилна беше и остана мистерија. Ми е криво кога ќе снема некоја така...
    Од вечерва издвојуваме 200убоди од комарци.

На Skorpija25, mal.ecka, green.eyes и 23 други им се допаѓа ова.
  17. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.834
    Допаѓања:
    275.003
    Ќе дојдеме, обавезно, а може и вие кај нас :)
    Имаш поздрав од свеки моја :)

На Annath, WORRIED.BT, Ane-Goki1 и 7 други им се допаѓа ова.
  18. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.156
    Допаѓања:
    221.776
    Ејј поздрави ја и кажи и дека таква свеки современа и отмена немам сретнато :D:)

На Ane-Goki1, Annath, mareane и 9 други им се допаѓа ова.
  19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.297
    Допаѓања:
    92.028
    Морам да напишам нов пост и да кажам дека многу фали @Cka и @Lady Phoenix да шкртнуваат почесто а богами и @ninja35 и @Petar80 :)

Убави ми се сеќавањата за било што и да се зборува:)
    @referentka најмногу ми е останата во сеќавање со рецепти кои првпат ги направив и научив од неа :lol: трилечето ми е запишано во тефтер 'трилече од Рефи' и макароните прелиени со запржен гриз :lol:
    @Annath паметам кога беше бремена мислам дека беше баш кога се случи невремето во Ск а реновираа нешто во куќата т.е кровот :)
    @LadyC исто бремена и сама некаде највисоко во зграда со мачката до неа за време на земјотресот
    @duffi и прогнозирав запросување, па заедно планиравме свадби и споделувавме совети
    @mal.ecka обожавав да ја читам додека пишуваше за внуката и поврзаноста со родителите
    @vitamina со преубавиот балкон со цвеќиња и долгите постови за љубовта и желбите кои почнаа покасно да и се остваруваат
    @bittersweet кога раскажуваше дека е бремена со 3то и попот во црква кога се изненадил кога ја видел(мислам така беше)
    @Val-Dim, некогаш се сомневав дека мајка ми пишува... Толку многу ме потсеќаш на неа :inlove:
    @ozbilnazena ја обожавав и неа најмногу ја паметам од првите страни, фали и не ми е убаво што немаме никакво инфо за неа :|се надевам е добра.

Можеби овие се ситници кои вие сте ги заборавиле ама јас ги паметам :) можеби ќе ми текне уште нешто, засега доста е:D

На Ivan4e04, Petar80, NarCis@ и 32 други им се допаѓа ова.
  20. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Убави спомени си делите :) Јас не бев тука ми се чини кога e отворена темава. Само кога делите веќе спомени си се присетив на темите на кои се дружевме со @lunicka Добро утро ми беше, заедно со уште неколкумина. Ете, и @slavica999 не ја заборавам. Некако можеби неповрзано со темава, ама сега се осеќам толку изгубено спрема тоа време. Како да имав енергија, како да бев млада :) Можеби сме други луѓе, можеби уште истите болки ги носиме во себе, не знам како да се изразам а да не згрешам. Само посакував да не бев толку мрачна кога седнувам на фемина, затоа што толку убаво си поминував овде пред неколку години.
    Ете, живот :)
    Да не биде и овој пост за никаде :tmi: го викнав дечково да смути некој коктел, дојде летово да се освежиме. Се надевам ќе остане уште долго ова друштво овде, да споделува само убави работи. И @Lilit некогаш да се јави, те мислам и се надевам дека се спремаш за свадба или за некоја слична таква убавина.
    Туруруруру :wasntme: :d:

На Skorpija25, Petar80, NarCis@ и 28 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.