Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.232
    Time-for-cocktails.jpg
    Повелете напиете се нешто,се е сервирано

des-ser-new-year-00.jpg

Дечкиве кои сервираа си ја знаат работава
    1334345496_543.jpg

Убава вечер женички,сите сте ми драги.многу кратко ве читам но редовно ве пратам.
    Ќе се дружиме и во иднина:inlove::inlove::inlove:

На Skorpija25, Petar80, NarCis@ и 28 други им се допаѓа ова.
  2. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.079
    Допаѓања:
    154.624
    Јас сум година и 3 месеци на темава. На форумов откако останав на породилно со малово и баш ми е криво што го немав откриено порано. Темава ја немав отворено, тука ме покани @vitamina (thank you) после мојот 40ти роденден.
    Еве јас се дотерав :) почнува ли забавата? Музика камо?
    meshki-dress.jpg

На NarCis@, green.eyes, vitamina и 25 други им се допаѓа ова.
  3. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.577
    Допаѓања:
    175.066
    @Peco go nema :|

Ja nema da pisuvam za toa kako ,,zaglaviv" godina dena na temava.

Ide Pecoooo,garant i trubachi vodi

Последна измена: 2 јули 2018
    На Skorpija25, NarCis@, kuc и 20 други им се допаѓа ова.
  4. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.924
    Допаѓања:
    142.840
    Јас се решив да пишам во темава, оти гледав многу сплотеност, многу смеа, совети и поддршка кога најмногу им требаше на членките. На форумов прв пат се зачленив кога не можев да останам трудна , ова место ми беше прибежиште. Кога останав трудна мм , од кога се созема од шокот:), ме праша дали сум кажала на "другарките од Фемина" :D:D

@WORRIED.BT јас таков страв имав пред 7год.кога мајка ми доживеа удар. Она се спаси, ама трауми имам уште. Сега , ми се јави пак истиот страв, оти лани летото ептен не заредија проблеми дома. Се надевам ќе биде добро ова лето.

Инаку, денов нервозен. Малата прееска ми качи тт 39.8:(Па 40мин.се лажевме за сируп да и дадеме. Се преплашив. Сега сфаќам дека 90% од главоболките ми се од страв и нервоза. Сега заспа и молам Бога да биде мирна ноќ, се плашам многу од тт.

За журка, не сум дотерана, ама се избањав сега:) И оти ќе дежурам ноќва па ќе ве дружам, без пиење:smirk:

На Skorpija25, NarCis@, mal.ecka и 30 други им се допаѓа ова.
  5. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    Јас се истуширав.
    Чекам музика.
    Додека дојде плехот и додека се монтира шипката да се исчешлам да не уплашам некого па на душа да ве носам.

На Skorpija25, NarCis@, kuc и 25 други им се допаѓа ова.
  6. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.848
    Допаѓања:
    95.249
    Тука е и @Peco
    Ѕвездите идат последни:emo:

Јас да ви кажам,прво ко што е редот ја манијачев темата,и од сите си “земав школо”.Ме кочеа годините,едвај чекав 30 да направам оти таква е анкетата:rofl:
    Глупо дете..:tmi:
    Па пред година и кусур на 29 се пресрамив:$

Чувството е стварно како “дома”,дури би откривала и повеќе,поготово слики или идентитет пред секој/а од вас,ама многу е “ачик”,верувам дека уште дупло повеќе читаат..

Фалат многу членки,мене посебно @sanjaeva @joy1 и @simonka93 :hug:

На Skorpija25, NarCis@, kuc и 31 други им се допаѓа ова.
  7. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.344
    Да се досредам доаѓам и јас:nod:

На NarCis@, kuc, green.eyes и 15 други им се допаѓа ова.
  8. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.079
    Допаѓања:
    154.624
    Ама не сте фер, дур почне забава ќе заспијам :yawn:
    Еве една од мене и се одјавувам, убаво да си поминете

На Skorpija25, NarCis@, kuc и 21 други им се допаѓа ова.
  9. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.629
    Допаѓања:
    178.057
    Ај добра вечер и честитки до сите за 10 илјадарката. Сите да сме живи и здрави и да се дружиме уште многу, многу страници. :D

Еве еден чочек за весело друштво. :D

На Skorpija25, NarCis@, kuc и 25 други им се допаѓа ова.
  10. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    Јас сум од поодамна на форумов ама со една прилично долга пауза од 3 години... (facepalm)
    Кога ќе си прочитам некое старо мислење низ темиве си мислам како да ми се случувало сето тоа во некој претходен живот.... И да, ако подобро размислам, навистина беше претходен, од тоа ништо не остана...

Од тогаш, во тие 3 години многу ретко читав тука, дури и лозинка заборавив...

Не знам што ме натера да се вратам...
    Можеби тоа што си барав одговор на некои прашања и дилеми во одредени теми па си реков дека на некој/а можеби можам и да помогнам со мислење или совет.
    Ама знам дека веднаш ја забележав групава и ве “манијачев“ неколку месеци, тогаш си мислев како би се вклопила ако почнам да пишувам, вие сите си се познавате меѓу себе а јас да не сум како некој “натрапник“...
    Не секогаш имам што да кажам, некогаш само ве читам, но се смеам, се радувам и плачам со вас.

Тука се чувствува вистинско пријателство, поддршка и сочувство, искрена љубов, што би можел човек повеќе да посака?
    Ете го @Peco , ете ја музиката, забавата може да започне! :music::music::music:

На Skorpija25, NarCis@, kuc и 29 други им се допаѓа ова.
  11. PrincessLea05

PrincessLea05 Активен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2018
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    210
    @Peco јао, јаооо па како ти текна на музичево? Само да ме видите , сцена - летна ноќ, господична испратила големо и мало на спиење,, па зема крпа да брише прашина кога паузира и клика на линкот пфжд Пецо. Па људи мои кога сум прискокнала, па тоа мафтај со крпата, па тпа летаат прашини, јас де кивам, де се смеам ама да играм не прекинувам. Сега да склопам постов се умирив малку:tmi: blame it on the hormones :angel:

На Skorpija25, NarCis@, kuc и 22 други им се допаѓа ова.
  12. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.430
    Допаѓања:
    143.462
    Опааа 10000. Ај да се множат!
    И на форумот и во темава сум од самиот почеток и уште ми е интересно!

На NarCis@, kuc, green.eyes и 28 други им се допаѓа ова.
  13. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.360
    Допаѓања:
    278.879
    Што убави спомени,спомени...
    На форумов сум одамна ама се додека је сенотвори темава само читав,ретко некаде да пишам.
    А на темава сум скоро од самите почетоци,во почетокот поретко и страмежливо пишувава ама со тек на време толку ми срасна со срцемшто незнам дали има ден да не пишам.
    Ги помнам сите лоши и убави работи на повеќето од нас.Озбилна знам само дека рече ќемоди нанаеродром да го чека братот мислам и одеднаш ни трага ни глас.Најмистериозно замина и никогаш не добивме никаков абер.
    Мноогу ми фали и @galapce ,одамна никаде по темиве ја нема ,само од срце се надевам дека сe добри со малото галапче кое толку нестрпливо го чекавме да се роди...Многу фали и @MilaP :hug::hug:
    Ќе ги спомнам и некои кои одамна ги нема а често помислувам на нив,пример @Mrs.Bass @anel ,па и @Peppermint ,@Teodora* ,@vinozito...
    Останатите веќе ги спомнавте и навистина би сакал барем понекогаш да не посетат,а на НИКОЈ ДРУГ да не му текне да не напушти...

На Skorpija25, NarCis@, Peppermint и 32 други им се допаѓа ова.
  14. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.629
    Допаѓања:
    178.057
    Идемо даље, ајдееее, оп, оп :D

На Skorpija25, NarCis@, kuc и 11 други им се допаѓа ова.
  15. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.360
    Допаѓања:
    278.879
    Сега малку спомени преку слика:
    Ова кога се вртевме на шипка
    upload_2018-7-2_23-17-11.jpeg
    Ова кога имавме стриптиз
    Oва кога се топоревме да играме на масата на Дани
    upload_2018-7-2_23-23-9.jpeg

На Skorpija25, NarCis@, mal.ecka и 25 други им се допаѓа ова.
  16. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Ајде да ве видам во вашите фустани лепотици!
    Ја уште малце и се приклучувам. :party:

На NarCis@, mal.ecka, kuc и 16 други им се допаѓа ова.
  17. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.629
    Допаѓања:
    178.057
    Ајде да свртиме на македонско :D

На Skorpija25, NarCis@, kuc и 11 други им се допаѓа ова.
  18. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.638
    Допаѓања:
    152.720
    Ама сте се разнежниле...многу спомени и убави сеќавања.. многу убава е темава денес...
    Е токму вакви ве сакам!

На форумов сум од јануари 2013г....бар така мислам...
    Се приклуччив со сомнеж за нова бременост и огромен страв што го носев од претходната неуспешна...
    Најпрво во темите за бременост и бебе кружев а потоа кога ја открив оваа ми стана домашна и омилена...
    По бројот на мислења може да се види дека ретко пишувам на друго место...овде сум меѓу НАЈСВОИТЕ!

Да ми сте живи,здрави и секогаш насмеани!

На Skorpija25, NarCis@, mal.ecka и 29 други им се допаѓа ова.
  19. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.232
    Lady in red стиже:D(hollest)
    tumblr_p0ppzjGbuZ1s0azouo1_500.png

Бидејќи одспав прегеска.и чекам сладоледот да се стегне во комората.ве читам:makeup:
    lady-in-red-i10895.jpg

На Skorpija25, NarCis@, Dadusicka и 21 други им се допаѓа ова.
  20. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    Дента кога се приклучив на темава знам беше 1ви април,сега пак проверив и се уверив за да напишам да не се залетм. Се сеќавам се зборуваше празник,недела,Цветници и се провлекуваше наоколку дневната дискусија за запознавање во живо на членови од темава. Лилит ми остави таков впечаток што во неколку наврати јавно ја барам. Еве во цитат нејзин коментар.
    Сум читала и јас исто како и повеќето што читале пред да пишат тука. Понекогаш не разбирам се од многу тука,уште не сум опкружена со дечиња да разбирам се што пишувате. Некоја јавно пишува не те разбирам ич од ич,некоја јавно пишува не те разбирам,но не е важно да се разбираме додека се сакаме итн. Понекогаш и јас сама не се разбирам,но ми значи да пишам и да ве читнам,ми значи повеќе отколку било која од вас може да претпостави.
    Пред тој први април баш тој период, март мајка ми беше под нож. Вечерта пред операцијата се сеќавам како да беше вчера се поздравивме сите,таа не покажа слабост. На докторката и рекла пред да ја анестезираат ова само за децата го правам,да беше до мене ич не би се ни оперирала,мене доволно ми е од животот. Добра е,пие долгогодишна терапија што ќе мора да ја пие и се пропратно.
    Ја однесов на одмор,ја радував со вас и денес ја радував со некои мислења од тука и таа срамежливо ми вика а да ме зачлениш и мене,мајка бре:inlove:
    Мили сте ми сите,секоја на свој начин.
    Жал ми е што секогаш не сум ви разбирлива и не успевам да опишам како се осеќам или ќе избрзам и грешно ќе се изразам па некоја ме гледа и коментира со сто прашалници во глава. Навистина ми е жал,но што да се прави над истурено млеко да седнам и да плачам цел живот и ништо друго да не правам и да сакам не можам.
    Се надевам на поубави времиња,најубави спомени,помалку нејасни комантари од мене и повеќе разбирање кон мене од вас. Не барам да ме сакате,само разбирање кога ќе напишам нешто,па макар и сто пати очи и желудник да ви се превртува од мене помислете некоја таму пати а јас ќе и се ситам со ај ма па тебе не те разбирам или ваква-таква. За такви коментари и критики не ми треба оваа тема,надвор се тие таквите-коментаторките.
    Барем овде каде што сите си го поминуваме слободното време сакам и јас да се осеќам разбрано.
    Мило ми е што има премногу фини ликови тука и поддршката од некои нема никогаш да ја заборавам @fina erika @Rebecca_R @Annath , систер @stetoskop не ја сакам,ја обожавам, и не не забегувам така е и сис @Dadusicka си оди во пакет со неа и @Scott Weiland што малку одмара од тука.
    Има уште многу што сте ми мили и се надевам така ќе остане.
    Дека сите сме тука мускетарки и мускетари +/-40 “All for one and one for all”
    А песмата ја испуштив ...
    'Cause when it's all for one it's one for all.
    When there's someone that should know
    Then just let your feelings show
    And make it all for one and all for love......

Последна измена: 2 јули 2018
    На Skorpija25, NarCis@, ♡BuBaLe♡ и 21 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.