Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.402
    Допаѓања:
    183.644
    @mareane Зависи што барате и со колкави деца. Мене лично најубава плажа за со мали деца, а и вода, ми е во кампот во Љубаништа. Денес немаше воопшто гужва, има природни сенки а и внатре за бањање ми е некако најчисто. Единствена маана е што е подалеку ако сте во Охрид сместени. Инаку исто убави плажички ми се после Лагадин, има една Атлантик, таа е одма после Елешец.

На Annath, malerozna, M&M и 12 други им се допаѓа ова.
  2. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.332
    Допаѓања:
    278.577
    Искрено и нас ни е најубава Љубаниште,децава се големи ама и тие ја бендисуваат ,само сепак не е за секој ден ради далечината.Фала...

На Annath, malerozna, M&M и 10 други им се допаѓа ова.
  3. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.741
    Допаѓања:
    213.881
    Добра ви вечер,денес интернет немавме,ми фалевте искрено :hug::hug::hug:.Така слободна од интернетот си се зафатив со чистење и завршив со пеглање(facepalm)еми мора нешто да се работи,негативна енергија да се исфрла,мада некако поретко почнав да рмбам,ќе видиме на што ќе ми мани тоа:tmi:.Честито на сите кои го слават Иванден,за многу години да е.На сите кои на одмор заминавте,убаво да си помините,уживајте и по еднаш капење и за нас во тоа водичката.@WORRIED.BT со здравје да си го користиш мобилниот.Резервна фиока немам во последно време,причини познати,да не се повторувам.

На Skorpija25, CameliaMiller, Annath и 21 други им се допаѓа ова.
  4. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    Да на ФБ,а викендов да не одеше на одмор може и на Биди Виден да те начекав:) Имај си најубав одмор.
    Нема срам не срам,ќе се пресрамиш.То шо е и на Господон мило за глеање греота е да се кажи дека не е така.

Да кријат. Особено поблиските имам приметено тоа ама кад-тад дознавам од други извори,подалечниве роднини што се декларираат како позагрижени за се.
    Време за одмор и рачуници правење. За денес испазарено и отпојќе ама нека се најди.Утре зависи од времето дали ќе се шета подалеку или локален туризам.Денес не наврна многу малку кај Росоман и Плетвар,ама еден ветар цел пат в грб да ти мава бре. Гужви,странци охо хо.Стасавме се е во ред.Заборавив да честитам именден,слава за многу години. За Влатче многу ми е жал ;(

На Skorpija25, CameliaMiller, Annath и 12 други им се допаѓа ова.
  5. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.741
    Допаѓања:
    213.881
    Кога има неубави вести,па дури и за луѓе кои не ги познавам свекрвица колку можи побрзо да ме извести,можеби на лицево дека ми се гледа колку тешко ми паѓаат такви работи,а и во последно време само тешки,мачни работи се случуваат што и да не сакаш ќе разбереш.Жално е млади луѓе кога заминуваат,ете незнам но последно време само луѓе на кои и не им е време,а тоа уште повеќе ме дотолчува во психава.Сте за кафе,:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:повелете,на тераса ќе ве чекам со мирисот на лаванда,босилек и темјан.

На Skorpija25, CameliaMiller, Annath и 17 други им се допаѓа ова.
  6. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.576
    Допаѓања:
    175.050
    ^stavi sister edno pojako za mene...
    pak mi se uvrtea nekoi bezveze misli ,pa si rekov kako e pisano-taka neka bide.
    Ova za Vlatko,nemam komentar... dodeka nekoj se bori za den plus,drug nekoj si go stava zivotot na kocka....bolest li,azgan li e,neznam...leka neka mu e zemjata

На Skorpija25, Annath, dunika и 17 други им се допаѓа ова.
  7. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.319
    Допаѓања:
    259.550
    Девојки, се напив вино и тоа 2 голтки во 18:30 часот. Може сега апче за алергија да се напијам?

На Annath, LejlaD, M&M и 6 други им се допаѓа ова.
  8. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.763
    Можеш.
    Две голтки пред 3,5 часа не се ништо страшно.

На Annath, dunika, malerozna и 10 други им се допаѓа ова.
  9. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.155
    Допаѓања:
    221.772
    Пијам пиво. Едно .. по кој знае колку време..
    Неочекувано рано ме разбуди маж и отидовме
    Му велам на враќање пари за шетање вака и ладење мозок не жалам.
    Кој рилекс човече .. после долг период на неубави работи..
    Ми се чини дека се препородив за еден ден..
    Планот беше еден за вечерва ама детево друго решило..
    Да така.. ќе си легнеме кога тогаш :)
    IMG-2625907bb304770a3c50c971dc4f275d-V.jpg IMG-176fe3f74e1839015dfc5df71d2cbccc-V.jpg IMG-1a1d83b9efbb5f7679be55faad44ad23-V.jpg IMG-5c6f21df7ae9f7ecf07fe5f3814fec51-V.jpg IMG-52b50c7f008f3c782ea5f78a02b26c53-V.jpg IMG-6109bcb4a252aef75e4260dc477fcdcb-V.jpg IMG-768f13b2ecffeb7614bde73cded84f72-V.jpg IMG-f577b1a3e5b6f6fab60b457043e24b4d-V.jpg

На Skorpija25, CameliaMiller, referentka и 22 други им се допаѓа ова.
  10. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.622
    Допаѓања:
    152.557
    Ќе пишам нешто колку да ми олесни знаете оти темава ми е ко личен дневник и драга Саветка...

Мајка ми живее одделно од брат ми и снаа ми...има пензија од 200 евра..со штедење скромно живее...
    Кај брат ми само тој работи а снаа ми сите форми ги исшета и нигде не и се погоди( во голем дел таа неим се погоди оти ич не е работник)
    Со една плата тешко е...
    И ми се жали пред некој ден мајка ми неколку месеци и бараат пари...те за сметки,те за прегледи,те за не знам што...таа не може месецот да го допомине...мизерува...

Инает ме фаќа....за нервоза да не зборам...ја користат...а не се домаќини...така го фуцкаат секој денар екстра шо ќе им дојде...
    Да се вредни,се мачат и не стига ич нема да ми е мака ..ама не се...

Меѓу два огна сум...на врв на јазик ми е да им изнаречам се..ќе се замериме...
    Од друга страна мајка ми е таа што страда...не можам да ќутам...

Може требаше во спојлер да го ставам ама касно ми текна...
    Не ми замерувајте!

На Skorpija25, CameliaMiller, EuHenIa и 24 други им се допаѓа ова.
  11. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.063
    Допаѓања:
    154.492
    И ние бевме денес таму :bandit:, супер е само да не беше толку далеку.
    Инаку макотекс лагадин ни беше матична ама ја зеле некои дечишта да ја работат, не знам дали секој ден е така ама вчера попладнето беше ужас со музика и многу ја натрупале со маси. Ја уништија скроз. Исто атлантик ми е една од поубавите, посебно кога има гужва само таму е порелаксирано и има кола кај да оставиш, водата малку не е убава ама нема врска. Оревче е преубаво, само малку што има за симнување надолу, а ние натоварени ко магариња.
    Малово спиеше до 8 ја прошетав малку да се умори мада ми делува цело време дека уште и се спие, а може уште не е расонета па допрва ме чека журка :rofl:
    Големион заспал по маица и гаќи дур гледале фудбал, нема шанси да го разбудам да се облече.
    Ќе јадам чипс сега:lol:

На CameliaMiller, NarCis@, vitamina и 17 други им се допаѓа ова.
  12. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.576
    Допаѓања:
    175.050
    Predlozi im da ziveat vo zaednica,ama odnapred da si postavat ,,pravila " za medjusebno pocituvanje ,pa neka gi spojat budzetite.
    Ova prvo mi dojde na um;moz i ne e dobra ideja

На EuHenIa, NarCis@, referentka и 10 други им се допаѓа ова.
  13. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.295
    Допаѓања:
    226.873
    зашто се урла надвор знае некој ? играме нешто?

На NarCis@, Milobebence и LejlaD им се допаѓа ова.
  14. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.063
    Допаѓања:
    154.492
    Фудбал :)
    Вајда за хрватска а може и за русија. Ја чекам да заврши да си пуштиме цртан со малово ама ко за беља и продолженија и пенали....

На NarCis@, Annath, malerozna и 6 други им се допаѓа ова.
  15. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.622
    Допаѓања:
    152.557
    @stetoskop живееја во заедница до пред една година..
    Ја третираа ко измеќарка и слугинка...а плус и кирија од станчето земаа и се им покриваше со пензијата...
    Реши да се иссели и да самува само за парче раат да има....ама не ја оставаат...таа крие од мене многу работи ама штом изустила пр еполна и е чашата...

На Skorpija25, CameliaMiller, mal.ecka и 19 други им се допаѓа ова.
  16. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.295
    Допаѓања:
    226.873
    Ова урлање ко Македонија англија коа играа .. Се зачудив.
    лошо. Многу лошо. мајка за свое дете ќе трпи ама што се бе 200 еу? 100 одат на сметки и тоа минимално е 100 еу да платиш. Мислам дека треба на само да го седнеш брат ти. Да му кажеш дека нема да му кажеш дека му е мајка и дека лебот и го зема. не сум за спојување во ист дом зашто ем нервози ќе има ем поише ќе и земаат така

На Skorpija25, CameliaMiller, NarCis@ и 14 други им се допаѓа ова.
  17. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.576
    Допаѓања:
    175.050
    Neznam sto da kazam...mnogu e bezveze situacija...

На NarCis@, kuc, referentka и 10 други им се допаѓа ова.
  18. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.153
    Допаѓања:
    137.239
    СоС братчето ќе си збориш. Нели сам не е свесен за мајка му, подобјасни му. На мајка ти исто една лекција, да не ги жала. Отвори и ги очите, коа веќе сама ги затвара. Тоа што го знаеш и гледаш ти, сигурно го гледа и мајка ти, само сама себе неќе да си признае.

На Skorpija25, CameliaMiller, NarCis@ и 20 други им се допаѓа ова.
  19. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.741
    Допаѓања:
    213.881
    Ворид ако имаш добар муабет и разбирање со брат ти,тогаш седниго и еден разговор асолен.Ова со сигурност ќе ви ѓи подрасипи односите,но мислам дека немаш некој голем избор,од една страна мајка ти,која е греота да трпи и оскудева,а од друга страна брат ти,со кој пак и понатаму треба да се живее.Најтешко е кога си измеѓу два огна,те боли и за него,ама те боли и за мајка ти,но немаш друго чаре освен со брат ти муабет,а притоа се надевам дека барем малку ќе наидиш на разбирање без лутење.Нема зошто да ни се извинуваш,зарем малку пати тука сите сме отвориле душа:hug:

На Skorpija25, CameliaMiller, mal.ecka и 22 други им се допаѓа ова.
  20. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.231
    IMG_20180707_221557_008.jpg

Кумови или не кумови ама коктелчето им е врв. музиче.фудбал на видео бимови и многууу луѓе:d: :d: :d:

Поздрав и добра ноќ имајте:dance: :music:

На Skorpija25, CameliaMiller, Annath и 20 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.