Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    Хелоу

:D:D8)8):sun::sun:(hollest)

Се придружувам кон тимот зашеметени и потреба од спиење... Ама мене тоа ми е луксуз. И ноќното спиење сега пак ми е тероризирано исто ко да имам бебе... (facepalm)(facepalm)
    Прочиче. Али осечам се као зомби. Имаше порано, ќе се сетат поголемите, филмот мислам Црни бомбардер беше... Имаше песна Одох ја као зомби... Одох ја као зомби. .. Е таа сум :wasntme:
    Е и постот го спремив пред 1-2 саата али сега да го досредам :D
    Слабо време за себе.. .
    Сме зборувале можеби
    Кој е вашиот издувен вентил???
    Спорт, пешачење, излегување по кафани и кафичи, планинарење, гужвање чаршафи, пеглање, месење, кока кола,.. Кафе со другарки, мафе со маж?

На Thallia, Ane-Goki1, duffi и 21 други им се допаѓа ова.
  2. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.040
    Допаѓања:
    154.314
    Немам а ми треба, сакам јога да пробам да видам дали ќе делува

На Thallia, Ane-Goki1, duffi и 13 други им се допаѓа ова.
  3. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.712
    Допаѓања:
    213.531
    Издувен вентил ми беше генералка по дома,премногу често практикував,сега сум во фаза на одвикнување:tmi:,па морам нов да барам,се си велам јога не би било лошо или пилатес:?:

На Peco, mal.ecka, Ane-Goki1 и 14 други им се допаѓа ова.
  4. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2017
    Пораки:
    1.475
    Допаѓања:
    23.775
    И мене издувен вентил ми е чистењето . Ова во последно време.
    Порано излегување во кафич или муабет со другарки, ама не сум јас за муабет, уште повеќе ќе се напнам. :D

Никако не можам да заспијам. До 2 по полноќ си седам будна, а сабајле ко ќе се разбуди малава ќе плачам за спиење.
    И кафе си пиев сега. (facepalm)

На Peco, zhap4e, mal.ecka и 21 други им се допаѓа ова.
  5. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.425
    Допаѓања:
    90.749
    Мојава сакаше да оди со другарки ама им се расипа договорот па решиле годинава да не одат]:)
    Да не си раат,знам како ти е ,и јас бев со иста мака,кога ми кажа дека сепак не одат,јас пресрекна во себе:xтоа е ,ке издржиме.

На Peco, LejlaD, Thallia и 14 други им се допаѓа ова.
  6. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.868
    Допаѓања:
    173.438
    Утро:hug:

Вчера легнав кај 18и30 и станав кај 2 и нешто по полноќ(facepalm)
    Ова Скопјево стварно ме замори:D
    Од суплементи не пијам ништо, ако не ги земеме во предвид Остеокер што ги пијам за коскиве, а гледам косата почна како луда да ми паѓа овие 2 месеци:(
    Згора на се, ја скратив..ама не прекина да паѓа..
    Ми се оди и мене кај кумовите на 2 ноќи, ама мојов не може, има работа:(па ќе си седам дома.

Од синоќа до сега разгледував опции за ресторанско мени(facepalm) па за коктел мени .. па за кафе мени.. Па си викам - што ли пијат луѓево8-|
    Знам, не сум нормална. Занимација си барам за да утепам време|(

Да полежам до 8 и да фаќам магла. Работата ме чека..
    Едвај чекам утре да дојде и да избегам од тука..
    Убав ден на сите:hug:

На CaraMia, Peco, zhap4e и 27 други им се допаѓа ова.
  7. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.053
    Допаѓања:
    69.217
    Добар ден! :sun:

Издувен вентил ми е возењето со точак низ планински места. Ептен ме релаксира и уживам во тоа. Тука немам издувен вентил :D па затоа не си го држам јазикот зад заби нешто посебно. :angel:

Од суплименти пијам б-комплекс поради дневната доза на б-12 кој што не го продаваат одделно тука. Исто, пијам повремено магнезиум бидејќи на периоди после многу вежбање знае грч во ногата да ме фати.

Колку сум смотана значи.. се успав
    за најбитниот час (facepalm) стигнав да фатам за падежите, среќа почнале со некоја вежба од тоа што вчера учевме. :nod:

@M&M благодарам :hug:

@ivi1987 да шкртне некој ред. @Annath и @Rebecca_R ептен фалат, па поздрав до нив (и опомена да нѐ дружат повторно)! :hug::hug:

Имајте убав ден друштво! :hug::f::sun:

На CaraMia, Peco, Rebecca_R и 23 други им се допаѓа ова.
  8. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.411
    Допаѓања:
    143.175
    Мене генералка може само да ме напне, никако да ме опушти :D

Најдобар издуван вентил ми е пливањето. На се заборавам кога ќе влезам во вода. Чувството на лебдење, на бестежинска состојба страшно многу ме релаксира. Сама, со мислите...

На CaraMia, Peco, JuLleE и 25 други им се допаѓа ова.
  9. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    8.955
    Моја препорака ти е да ги викнеш Еуро Чист.

Иначе Ми фалат едно 500 евра + сосе плата и ќе бидам месечно таман. Вака не ја бива. :cash::cash::cash:

На *Ench@nted*, CaraMia, zhap4e и 15 други им се допаѓа ова.
  10. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.847
    Допаѓања:
    95.233
    Морген:)
    Да се изработи уште денес и пут под ноге.
    Таман си фатив ритам со новото работно време,сеа ке ми се порамети се.Ич неќам промени,си ја сакам рутината.

Издувен вентил:?:
    Немам,не знам ни кога последен пат сум се напнала толку многу па да морам некој потег да направам за да ми помине.Кафе/винце и :smoke: таман доза ми е.
    Имам само еден чуден пмс момент,дента пред да добијам,добивам напад на хигиена,и тоа тријам ко шашава,така знам и дека ке добијам:o

Убав ден,утре Петок,пак летна неделава.Ајде уште малку и пензија:cash:

На CaraMia, bittersweet, Skorpija25 и 21 други им се допаѓа ова.
  11. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    85.135
    Добро утро !!!
    Ве исчитав од вчера со денешново кафе сега да се фатам за работа но пред тоа да шкртнам нешто..
    Издувен вентил и мене ми е возењето велосипед можам да си возам и ич око да не ми трепни,да се заборавам што се вика...
    Косава и мојава како луда паѓа дали е период незнам ,ама знам ако вака продолжи ќе останам без коса,а колку ми се мрси тоае друга приказна..
    Од суплименти пиев до вчера едни ,ама од денес не пијам никакви одмор малку на желудникот...
    @dunika Среќен пат убаво да си поминете ...
    Ајде убав ден кај нас облачно е !!!

На CaraMia, bittersweet, Skorpija25 и 21 други им се допаѓа ова.
  12. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    Што е ова со колективното опаѓање на косата??? Мислев само кај мене е. А кај мене обично на есен ми паѓа косата, вака среде лето не ми паѓала никогаш. А сега, ептен. Можда ради нестабилново време, главава си мисли дека е есен :?::lol:.
    Поздрав за @Annath , @sanjaeva , @CameliaMiller , @Lilit , @Sky-butterfly , @Moira (која еееептен одамна ја нема), Девојки, ич да не пишете- само да сте добри.
    Денес за мене последен работен ден неделава.
    Поздрав од мене, да го изработам поштено. Вие бидете добри, наздравје кафе, доручек, шетња, кој за што е. :lol:
    И не заборавајте :makeup::makeup::makeup:, малку кармин, малку парфем, едно кафе....и се е малку пофино, зарем не? ;)

На CameliaMiller, CaraMia, bittersweet и 25 други им се допаѓа ова.
  13. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.332
    @SV1911 :hug:
    Да ве поздравам и да ви посакам убав ден.
    Добра сум, растрчана периодов. На работа хаос дека луѓе се по одмори па турбо сме. Се спремаме за роденден на големата, во понеделник и е :sun: Мали изгоре од температура, 39/5 имаше, гнојна ангина закачи па се опоравува полека.
    Не ве читкам во последно време ич, се тргнав од форумов за повеќе слободно време да имам со деците искрено.
    Се надевам сите сте добри :l:
    affaf3ad643ecaec44fdbeab8f3e2588.jpg
    На тмурново дождливо временце едно вакво кафенце и поглед, да ни отвори очи :D

На Dadusicka, Peco, Rebecca_R и 24 други им се допаѓа ова.
  14. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.307
    Допаѓања:
    278.286
    Поздрав и од мене.
    Да се пријавам во тие што вчера велеа дека само им се спие.
    Јас наутро не можам да се освестам.А и попладне ми се дреме.
    Денес и утре на забно со малава,утре става фиксни протези.Ќе биде олеле мајко,а и @Annath ни ја нема ,ама знам таа барем за совет за мака ќе ја намолам да дојде :hug:
    А и @♡BuBaLe♡ и @Viktorijaaa5 ни фалat за другите повеќето спомнавте...

На CaraMia, bittersweet, Dadusicka и 22 други им се допаѓа ова.
  15. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Добар ден :hai:

Издувен вентил..... повеќе работи се, зависи од проблемот :D Ако ме изнервирал мм, гласна музика или муабет со сестра ми одма ме смирува, ако ме изнервирале моите издувен вентил ми е гушкање до бесвест со малиот, ако ме изнервирале на работа пак гушкање со малиот плус мм.... Ич не се гледа колку ми значи и ми треба гушкање со најблиските :$

Се успав и јас денес :doh: Не си само ти @SV1911 :D Ако треба помош со падежите, пиши слободно :e: И мене ми беше битно денес да дојдам порано на работа за прекувремено, ама така испадна, не звонел алармот :envy: Повеќе среќа утре :)
    Се договорив со мм после работа да шетаме низ град, да седнеме некаде. И сега ми текна дека е можно да не го начекам малиша буден, порано станал денес, па можно е да сака порано да легне :| Не знам дали да одложиме за утре :?:

Убав ден на сите :sun:

На Milobebence, malerozna, CaraMia и 18 други им се допаѓа ова.
  16. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.712
    Допаѓања:
    213.531
    Добар ден и од мене.На свекор и свекрва им се пријале крофнички,оние малите како локумадес што се,скував дури ги допржив,тродупла дозата дека :whew:,со сауна ефект си се тешам дека некој бенефит ќе имам,само едно каснав најмалецкото:!:.Времево шантаво,таква сум и јас,додуша ми одговара кога е облачно,но те прежешко,те врни,тоа ми ствара мака.Ми фалат сите кои ѓи нема овде :hug::hug::hug:

На mira.mira, Milobebence, malerozna и 21 други им се допаѓа ова.
  17. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.570
    Допаѓања:
    174.959
    Aj d.den i od nas :)
    Lani ova vreme dzem od kajsii pravev (pozdrav do drugarot),godinava kompot od praski.11 kg praski gi napikav u 25 tegli, ,,pojacan" neka bide kompotot :rofl:

Gluteusot modar chivit ,ama pocnav da sednuvam na nego.Doma decava me umrea od zezanje , deka celo vreme si go drzam mestoto :rofl:

Drugo novo... ,,drugarka" na sinko prijatno bila iznenadena od mene |(,ne sum bila takva kako sto me zamisluvala koga me gledala niz grad |(.Sreka sto gi odnesov na vecera niv dvajca i malata, pa i go ,,razbiv stravot " (facepalm).

I toa...kuferite pak se pakuvaat ama ovojpat sinko odi .Zdravje neka e,da se vklopime nekako u avgust da otideme site trojca ,u ime na minatite odmori

Batery resist:o:rofl:
    Aj :hug:

На *Ench@nted*, mira.mira, Milobebence и 26 други им се допаѓа ова.
  18. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.053
    Допаѓања:
    69.217
    Што е ова штама денес на темава? :^)

Јас денес сум ко пијана кокошка :drunk: кој е за попладневно кафе пропратено уз темно чоколадо од Линдт нек изволи. :coffee::coffee::coffee:

На malerozna, CaraMia, kuc и 18 други им се допаѓа ова.
  19. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.570
    Допаѓања:
    174.959
    Kompot i dzem moz pravat :lol:
    Daj go kafeto dodeka ne mi puknala baterijata,na 8% e,a punjacot u kola mi e (facepalm)

На malerozna, CaraMia, kuc и 17 други им се допаѓа ова.
  20. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Изгледа сите реагираме на времево.
    И јас сум денес како пијана кокошка,само сакам да се излежувам и ништо друго.
    Тоа и ми е во план за денес па и утре сум слободна ,па ќе видиме што како.
    Издувен вентил ми е пешачење и слушање музика-најдобра комбинација.
    После тоа кога ќе се вратам дома,како нова сум 8)
    Наздравје кафе девојки :coffee: И јас сум за едно,да земам да се наканам да си сварам :coffee:

На Milobebence, malerozna, CaraMia и 19 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.