Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Хелоу

:D:D8)8):sun::sun:(hollest)

Се придружувам кон тимот зашеметени и потреба од спиење... Ама мене тоа ми е луксуз. И ноќното спиење сега пак ми е тероризирано исто ко да имам бебе... (facepalm)(facepalm)
    Прочиче. Али осечам се као зомби. Имаше порано, ќе се сетат поголемите, филмот мислам Црни бомбардер беше... Имаше песна Одох ја као зомби... Одох ја као зомби. .. Е таа сум :wasntme:
    Е и постот го спремив пред 1-2 саата али сега да го досредам :D
    Слабо време за себе.. .
    Сме зборувале можеби
    Кој е вашиот издувен вентил???
    Спорт, пешачење, излегување по кафани и кафичи, планинарење, гужвање чаршафи, пеглање, месење, кока кола,.. Кафе со другарки, мафе со маж?

Thallia, Ane-Goki1, duffi and 21 others like this.
  2. M&M

M&M Форумски идол

Немам а ми треба, сакам јога да пробам да видам дали ќе делува

Thallia, Ane-Goki1, duffi and 13 others like this.
  3. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Издувен вентил ми беше генералка по дома,премногу често практикував,сега сум во фаза на одвикнување:tmi:,па морам нов да барам,се си велам јога не би било лошо или пилатес:?:

Peco, mal.ecka, Ane-Goki1 and 14 others like this.
  4. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

И мене издувен вентил ми е чистењето . Ова во последно време.
    Порано излегување во кафич или муабет со другарки, ама не сум јас за муабет, уште повеќе ќе се напнам. :D

Никако не можам да заспијам. До 2 по полноќ си седам будна, а сабајле ко ќе се разбуди малава ќе плачам за спиење.
    И кафе си пиев сега. (facepalm)

Peco, zhap4e, mal.ecka and 21 others like this.
  5. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Мојава сакаше да оди со другарки ама им се расипа договорот па решиле годинава да не одат]:)
    Да не си раат,знам како ти е ,и јас бев со иста мака,кога ми кажа дека сепак не одат,јас пресрекна во себе:xтоа е ,ке издржиме.

Peco, LejlaD, Thallia and 14 others like this.
  6. Dust

Dust Game Over

Утро:hug:

Вчера легнав кај 18и30 и станав кај 2 и нешто по полноќ(facepalm)
    Ова Скопјево стварно ме замори:D
    Од суплементи не пијам ништо, ако не ги земеме во предвид Остеокер што ги пијам за коскиве, а гледам косата почна како луда да ми паѓа овие 2 месеци:(
    Згора на се, ја скратив..ама не прекина да паѓа..
    Ми се оди и мене кај кумовите на 2 ноќи, ама мојов не може, има работа:(па ќе си седам дома.

Од синоќа до сега разгледував опции за ресторанско мени(facepalm) па за коктел мени .. па за кафе мени.. Па си викам - што ли пијат луѓево8-|
    Знам, не сум нормална. Занимација си барам за да утепам време|(

Да полежам до 8 и да фаќам магла. Работата ме чека..
    Едвај чекам утре да дојде и да избегам од тука..
    Убав ден на сите:hug:

CaraMia, Peco, zhap4e and 27 others like this.
  7. SV1911

SV1911 Форумски идол

Добар ден! :sun:

Издувен вентил ми е возењето со точак низ планински места. Ептен ме релаксира и уживам во тоа. Тука немам издувен вентил :D па затоа не си го држам јазикот зад заби нешто посебно. :angel:

Од суплименти пијам б-комплекс поради дневната доза на б-12 кој што не го продаваат одделно тука. Исто, пијам повремено магнезиум бидејќи на периоди после многу вежбање знае грч во ногата да ме фати.

Колку сум смотана значи.. се успав
    за најбитниот час (facepalm) стигнав да фатам за падежите, среќа почнале со некоја вежба од тоа што вчера учевме. :nod:

@M&M благодарам :hug:

@ivi1987 да шкртне некој ред. @Annath и @Rebecca_R ептен фалат, па поздрав до нив (и опомена да нѐ дружат повторно)! :hug::hug:

Имајте убав ден друштво! :hug::f::sun:

CaraMia, Peco, Rebecca_R and 23 others like this.
  8. Ariel

Ariel Форумски идол

Мене генералка може само да ме напне, никако да ме опушти :D

Најдобар издуван вентил ми е пливањето. На се заборавам кога ќе влезам во вода. Чувството на лебдење, на бестежинска состојба страшно многу ме релаксира. Сама, со мислите...

CaraMia, Peco, JuLleE and 25 others like this.
  9. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Моја препорака ти е да ги викнеш Еуро Чист.

Иначе Ми фалат едно 500 евра + сосе плата и ќе бидам месечно таман. Вака не ја бива. :cash::cash::cash:

*Ench@nted*, CaraMia, zhap4e and 15 others like this.
  10. dunika

dunika Форумски идол

Морген:)
    Да се изработи уште денес и пут под ноге.
    Таман си фатив ритам со новото работно време,сеа ке ми се порамети се.Ич неќам промени,си ја сакам рутината.

Издувен вентил:?:
    Немам,не знам ни кога последен пат сум се напнала толку многу па да морам некој потег да направам за да ми помине.Кафе/винце и :smoke: таман доза ми е.
    Имам само еден чуден пмс момент,дента пред да добијам,добивам напад на хигиена,и тоа тријам ко шашава,така знам и дека ке добијам:o

Убав ден,утре Петок,пак летна неделава.Ајде уште малку и пензија:cash:

11. kuc

kuc Форумски идол

Добро утро !!!
    Ве исчитав од вчера со денешново кафе сега да се фатам за работа но пред тоа да шкртнам нешто..
    Издувен вентил и мене ми е возењето велосипед можам да си возам и ич око да не ми трепни,да се заборавам што се вика...
    Косава и мојава како луда паѓа дали е период незнам ,ама знам ако вака продолжи ќе останам без коса,а колку ми се мрси тоае друга приказна..
    Од суплименти пиев до вчера едни ,ама од денес не пијам никакви одмор малку на желудникот...
    @dunika Среќен пат убаво да си поминете ...
    Ајде убав ден кај нас облачно е !!!

12. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Што е ова со колективното опаѓање на косата??? Мислев само кај мене е. А кај мене обично на есен ми паѓа косата, вака среде лето не ми паѓала никогаш. А сега, ептен. Можда ради нестабилново време, главава си мисли дека е есен :?::lol:.
    Поздрав за @Annath , @sanjaeva , @CameliaMiller , @Lilit , @Sky-butterfly , @Moira (која еееептен одамна ја нема), Девојки, ич да не пишете- само да сте добри.
    Денес за мене последен работен ден неделава.
    Поздрав од мене, да го изработам поштено. Вие бидете добри, наздравје кафе, доручек, шетња, кој за што е. :lol:
    И не заборавајте :makeup::makeup::makeup:, малку кармин, малку парфем, едно кафе....и се е малку пофино, зарем не? ;)

13. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

@SV1911 :hug:
    Да ве поздравам и да ви посакам убав ден.
    Добра сум, растрчана периодов. На работа хаос дека луѓе се по одмори па турбо сме. Се спремаме за роденден на големата, во понеделник и е :sun: Мали изгоре од температура, 39/5 имаше, гнојна ангина закачи па се опоравува полека.
    Не ве читкам во последно време ич, се тргнав од форумов за повеќе слободно време да имам со деците искрено.
    Се надевам сите сте добри :l:
    affaf3ad643ecaec44fdbeab8f3e2588.jpg
    На тмурново дождливо временце едно вакво кафенце и поглед, да ни отвори очи :D

Dadusicka, Peco, Rebecca_R and 24 others like this.
  14. mareane

mareane Форумски идол

Поздрав и од мене.
    Да се пријавам во тие што вчера велеа дека само им се спие.
    Јас наутро не можам да се освестам.А и попладне ми се дреме.
    Денес и утре на забно со малава,утре става фиксни протези.Ќе биде олеле мајко,а и @Annath ни ја нема ,ама знам таа барем за совет за мака ќе ја намолам да дојде :hug:
    А и @♡BuBaLe♡ и @Viktorijaaa5 ни фалat за другите повеќето спомнавте...

15. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Добар ден :hai:

Издувен вентил..... повеќе работи се, зависи од проблемот :D Ако ме изнервирал мм, гласна музика или муабет со сестра ми одма ме смирува, ако ме изнервирале моите издувен вентил ми е гушкање до бесвест со малиот, ако ме изнервирале на работа пак гушкање со малиот плус мм.... Ич не се гледа колку ми значи и ми треба гушкање со најблиските :$

Се успав и јас денес :doh: Не си само ти @SV1911 :D Ако треба помош со падежите, пиши слободно :e: И мене ми беше битно денес да дојдам порано на работа за прекувремено, ама така испадна, не звонел алармот :envy: Повеќе среќа утре :)
    Се договорив со мм после работа да шетаме низ град, да седнеме некаде. И сега ми текна дека е можно да не го начекам малиша буден, порано станал денес, па можно е да сака порано да легне :| Не знам дали да одложиме за утре :?:

Убав ден на сите :sun:

16. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Добар ден и од мене.На свекор и свекрва им се пријале крофнички,оние малите како локумадес што се,скував дури ги допржив,тродупла дозата дека :whew:,со сауна ефект си се тешам дека некој бенефит ќе имам,само едно каснав најмалецкото:!:.Времево шантаво,таква сум и јас,додуша ми одговара кога е облачно,но те прежешко,те врни,тоа ми ствара мака.Ми фалат сите кои ѓи нема овде :hug::hug::hug:

17. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Aj d.den i od nas :)
    Lani ova vreme dzem od kajsii pravev (pozdrav do drugarot),godinava kompot od praski.11 kg praski gi napikav u 25 tegli, ,,pojacan" neka bide kompotot :rofl:

Gluteusot modar chivit ,ama pocnav da sednuvam na nego.Doma decava me umrea od zezanje , deka celo vreme si go drzam mestoto :rofl:

Drugo novo... ,,drugarka" na sinko prijatno bila iznenadena od mene |(,ne sum bila takva kako sto me zamisluvala koga me gledala niz grad |(.Sreka sto gi odnesov na vecera niv dvajca i malata, pa i go ,,razbiv stravot " (facepalm).

I toa...kuferite pak se pakuvaat ama ovojpat sinko odi .Zdravje neka e,da se vklopime nekako u avgust da otideme site trojca ,u ime na minatite odmori

Batery resist:o:rofl:
    Aj :hug:

18. SV1911

SV1911 Форумски идол

Што е ова штама денес на темава? :^)

Јас денес сум ко пијана кокошка :drunk: кој е за попладневно кафе пропратено уз темно чоколадо од Линдт нек изволи. :coffee::coffee::coffee:

malerozna, CaraMia, kuc and 18 others like this.
  19. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Kompot i dzem moz pravat :lol:
    Daj go kafeto dodeka ne mi puknala baterijata,na 8% e,a punjacot u kola mi e (facepalm)

malerozna, CaraMia, kuc and 17 others like this.
  20. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Изгледа сите реагираме на времево.
    И јас сум денес како пијана кокошка,само сакам да се излежувам и ништо друго.
    Тоа и ми е во план за денес па и утре сум слободна ,па ќе видиме што како.
    Издувен вентил ми е пешачење и слушање музика-најдобра комбинација.
    После тоа кога ќе се вратам дома,како нова сум 8)
    Наздравје кафе девојки :coffee: И јас сум за едно,да земам да се наканам да си сварам :coffee:

Thread Status:
Not open for further replies.