Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.306
    Допаѓања:
    278.274
    @dunika среќен пат!
    И никако заборавање на пасворд!
    Да разликата меѓу лунерба и лунерба + е што обичната има магнезиум и б6 а плусот има мелатонин.
    И јас сега засега спијам добро ,ама преку ден се чувствувам нервозно напнато,затоа ја зедов обичната...Се е од билки + Mg +B6 така да барем не е штетна...

На duffi, malerozna, CaraMia и 17 други им се допаѓа ова.
  2. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Фала ви девојки на одговорот :*
    Среќен пат @dunika :hug:
    Со лесно да поминеш утре @WORRIED.BT па и ти да частиш

На duffi, malerozna, CaraMia и 10 други им се допаѓа ова.
  3. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.319
    Не биди хипохондрик :wasntme: ко мене :tmi: Сега жешко е сув воздух нормално е да ти се суши устата и да ти се пие вода. Всушност, кога организмот ти бара вода веќе е дехидриран. Јас вода во уста не ставав. Ич. И пред скоро си спуштив апликација да ме потсетува да пијам вода.На почетокот ми беше чудно, толку многу вода ми дојде, но верувај се осеќам ко нова.
    Секако, пак стојам на тоа, секои симптоми кои не тревожат подобро е да ги пријавиме на лекар, макар биле смешни. :hug:

Последна измена: 19 јули 2018
    На duffi, Ane-Goki1, malerozna и 17 други им се допаѓа ова.
  4. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.710
    Допаѓања:
    213.492
    Бубале убави вести,само така да те читам:hug::hug::hug:,честито унапредување ако убаво сум те разбрала:*.@dunika среќен пат :hug:.Лунерба не сум пробала,сега читајќи ве дознавам дека опуштала и за сон,не сум знаела,само аш пијам,ништо друго воопшто,а и од аш пауза малку правам.@WORRIED.BT со лесничко утре,без нервози.можеш ти:hug:

На duffi, malerozna, CaraMia и 13 други им се допаѓа ова.
  5. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.896
    Допаѓања:
    142.322
    Бубале абре заборавив да ти честитам унапредување. Се најубаво и уште многу успеси да си имаш.
    За хипохондрик сум и тоа голем. Пробувам да се сменам па ќе видиме.

@WORRIED.BT со лесно и со среќа утре. Ќе те чекаме со убави вести.

На duffi, malerozna, CaraMia и 13 други им се допаѓа ова.
  6. Thallia

Thallia Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    18.795
    Добар ден друшки
    Да ве поздравам кратко од втора смена
    @♡BuBaLe♡ честито унапредување, уште многу успеси во иднина.
    За пиење вода и јас бев како тебе, заборавав да се напијам, дали една чаша или ниедна во ден... Катастрофа! И јас исто reminder на телефон.. Сега колку-толку барем околу еден литар дневно успевам да внесам...
    @WORRIED.BT со среќа утре, да не израдуваш со убави новости. Пробај помалку нервоза да покажеш, прочитај ако имаш време што најчесто прашуваат на интервју за работа, претстави се во најдобро светло! Нема втора шанса за прв впечаток! Стискаме палци за тебе :hug:
    @dunika јас веќе од вчера ја испратив со “среќен пат“ :D Мислев синоќа ќе тргнуваат, нешто грешно сум разбрала, како и да е, возете внимателно, за кафе во Милано и јас се пријавувам... :* Поздрави не со едно сликче од таму :)

На duffi, malerozna, CaraMia и 17 други им се допаѓа ова.
  7. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.319
    Tnx женски.
    @WORRIED.BT со убај абери да се вратиш утре :f:
    Почна Крејмер против Крејмер, го обожавам филмов

На duffi, Ane-Goki1, zhap4e и 15 други им се допаѓа ова.
  8. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    @dunika Среќен пат и барај за шетање низ Сити мол:);)

На malerozna, LejlaD, kuc и 6 други им се допаѓа ова.
  9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.307
    Допаѓања:
    259.441
    Една недела веќе сум под постојсн стрес, слабо јадам, слабо спијам, а преку ден со обврски и постојано во движење.
    Немам класични вртоглавици, како пијана сум, не знам како да објаснам, како нерасонета. И 2 дена ми се гадеше ама мислам имав вирус и нервози плус.
    Читам во темата кај родилката. Ме фати страв, иако знам од што ми е.
    Имам валеријана ама спушта притисок и страв ми е да се напијам.
    Хаос сум. Хаос.

На duffi, malerozna, Thallia и 12 други им се допаѓа ова.
  10. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.282
    Допаѓања:
    226.789
    Седнав.
    И јас сакам за Милано. Додуше и еден чопинг во Солун ќе ме задоволи периодов. Нешто слушам ќе не почастат пак од работа па уште сега си планирам да тркнам на еднодневна. За повеќе немам простор у распоредот. Иде есен а дете ќе треба да се репетира со све буквално. Летово еден куп маички останаа необлечени. Ама затоа за на есен сме без ништо што се вели.
    Да ви кажам неделава ми летна. Утре петок и само 5-6 часа ќе сум на работа. Викенд е пред нас. Од сега мислам што ручеци да направам викендашки и каде џенем да фатам со дете. Сами ќе сме. Бар така мислам. До тогаш ќе знам. Некогаш многу ми иде да го земам да го однесам негде да си седнеме на ручек лезетски. Ама ќе мора да почека тоа до октомври. До тогаш мама готви стриктно.
    вие што прајте?

На duffi, Ane-Goki1, Annath и 12 други им се допаѓа ова.
  11. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.392
    Допаѓања:
    183.551
    Сте пишале пијани кокошки, јас сум дупло пијана и плус пијан крап. Не знам дали е до времето, до трудноќата, ама цела сум летаргична. Имав издувен вентил порано, чистев купатило, сега немам веќе. Маж чисти неколку месеци уназад :muscle: И да ви кажам, супер чисти. Му реков ќе му ја оставам честа да продолжи и понатаму. Мене ми треба да се истрчам, да се изнавикам за да ми олесни. Е лошото е што не смеам да трчам (дискус хернија), а не сакам да се истурам по домашните. Затоа во мене си трпам. И така.
    @♡BuBaLe♡ честито унапредување и да, сѐ тоа ти е од стрес. Посвети се на себеси и ќе блеснеш :sun:
    @dunika среќен пат :l:
    @WORRIED.BT утре само сигурно во себе :muscle:
    @LiliBoz како ми порасна детево, обожавам да одам на ручек или десерт со неа. Кога сме сами двете, си седнуваме во Џино. Па една госпоџа што е, само си бриши раце и уста после секој залак :emo: Ќе летне времето, ќе дојде октомври:pizza:

На duffi, TarantulaA, Annath и 18 други им се допаѓа ова.
  12. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.282
    Допаѓања:
    226.789
    Оо срцка таа убава. Сигурно си вика сега ко другачки сме со мама. Види мамо голема сум :makeup: :rofl:
    Ништо ќе мора една цурица да си родам јас. Шала на страна ми фали естроген во близина. Та да видам и ја како е за влошки да се работи :rofl:
    Со душа чекам да помине изолацијава и знам дека нема од одма да се опуштиме од уплав. :worried:

На duffi, Ane-Goki1, Annath и 15 други им се допаѓа ова.
  13. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.306
    Допаѓања:
    278.274
    Стресот,Јуле си го прави своето,Свесни сме дека се е од тоа ама ај избегни го.А и времево плус.
    Напи си се сепак валеријана и да го спушти притисокот барем ќе си легнеш и заспиеш...:hug:
    И мене вечерва пак ме фати нервоза...
    Мене досадата ме убива,на одмор сум,освен еден ручек и зачистување по дома ,некое кафе со другарка ништо друго.Еве денеска со повеќе обврски,некако полесно поминав ама вечерва осеќам долга ноќ ќе биде...
    А не сум била ваква...Сега некоја нервоза некој страв од иднина ме фаќа...
    Како едвај да чекам некој да се пожали па и (facepalm) јас да си покукам...

На mal.ecka, Annath, Ane-Goki1 и 16 други им се допаѓа ова.
  14. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.710
    Допаѓања:
    213.492
    Утре рано од сабајле треба мајка да носам на болница,за окото од перде да ја средат,уште сега потој ме кинат,толку е тешка жената што прсте ако си удри плачи и кука небаре е на умирање,ами утре:tmi:.Цела среќа па не сум на неа,на еден куп операции и болки си ќутам,траам,не вознемирувам никого,и си ја терам работата.Женава утре мозочно ќе ме поремети,ако ми е мајка(facepalm).

На mal.ecka, duffi, Annath и 19 други им се допаѓа ова.
  15. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.392
    Допаѓања:
    183.551
    Нека се накрене дечкото твој, па ќе ти го пуштам естрогенов мој да си поиграат :D Јас ќе имам работа со друг естроген :D За влошки рано е, ама за шминки се научила, бара на секое излегување. И не се секирај, ќе видиш како ќе се опуштите, само нека помине време. Ќе се собереме сите тука и ќе те опуштаме дур не се опуштиш за да се опуштиш со маж ти :lol:

На duffi, Annath, Ane-Goki1 и 12 други им се допаѓа ова.
  16. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.282
    Допаѓања:
    226.789
    многу сака џенцки мојов посебно со долги коси :D се научил да бира која маица сака да ја носи. ало бреее уште не знаеш стабилно да одиш :rofl::rofl::rofl: ама битно он сака дотеран да иде на шетња :rofl::rofl: носи и вика -оа. оа :rofl::rofl:

На mira.mira, Ane-Goki1, azelea и 15 други им се допаѓа ова.
  17. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.569
    Допаѓања:
    174.955
    Jaka si ti sister , :hug:
    @Dadusicka mi ja nema, :|
    @Peco go nema -nema muzika,norrmalno...

@JuLleE ,drmni si 2-3valeriani u tek na den ili pred spienje,bilni se,taman da te opustat a nema da te zamelusat

18. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.306
    Допаѓања:
    278.274
    Со дуплиот естроген нема да имаш мака додека не почнеш со дупло и тродупло купување влошки.Дотогаш и кафе ќе пиеш со нив и муабет и се ама после некој луд естроген ги фаќа,па групен пмс ве фаќа па ...Не да те плашам туку припремам...:)

19. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.282
    Допаѓања:
    226.789
    3 пмс пута една недела месечно... :| ставете Добра звучна изолација људиии

На Ane-Goki1, Annath, SV1911 и 11 други им се допаѓа ова.
  20. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.038
    Допаѓања:
    154.293
    Ми дадовте идеја за викендов @NarCis@ i @LiliBoz , сами ќе сме со малава и онака веќе некое време ми збори дека сака со автобус да ја возам, ќе си отидеме до центар некаде на пица и сладолед, женски две сами :). Не дека ми сметаат мажињава ама некогаш кога сме сами со малово повеќе се одмарам, а ми треба одмор.
    @Mr. Right додека не станеш нема да дознаеш каков татко можеш да бидеш :)
    @PUPICA мислам дека го видов пупо мали, ако шеташе попладнево низ населба со баба тој бил сигурно :bandit:,
    Влегов во дм по 1 работа излегов со полна ќеса, малоно е криво, дур ја чекав да се изигра со таа коцката со играчки кружев по рафтови. Ептен залажувалки има таму.
    Турбо денов, не седнав сега директ во хоризонтала|-)

На duffi, azelea, Annath и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.