1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.171
    Допаѓања:
    276.696
    @Dust и такво имавме ,мислам дека најдолго издржа.Ќе барам пак...

Туку @WORRIED.BT да се јави,да пие нешто:):hug:

На dunika, LejlaD, Ane-Goki1 и 11 други им се допаѓа ова.
  2. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.272
    Допаѓања:
    226.751
    За тебе сум спремна одамна :* Знаеш дека те сакам. Радо би седнала со тебе во кафана :inlove:
    Бубка со време ќе каже кога ќе сака Лилибоз торта :party:
    А Нарцис ќе се стрпам да ја видам мада ако не и е проблем ќе и тркнам у посета сос балоне сос све 8-| (и некоја похованица у подарокот )

На Bubce38, dunika, LejlaD и 12 други им се допаѓа ова.
  3. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.301
    Допаѓања:
    182.584
    Јас сакам да дојдеш, ама си реков да не мислиш дека сум нападна :$

На Bubce38, LejlaD, Ane-Goki1 и 10 други им се допаѓа ова.
  4. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.538
    Допаѓања:
    174.338
    Vakvo li?

IMG_2510.JPG

So se produzen , corpus delicti (facepalm)

На Peco, LejlaD, Ane-Goki1 и 14 други им се допаѓа ова.
  5. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.801
    Допаѓања:
    173.178
    Такво:D
    Епа кога сакаш - ајде:lol: да се замешам и јас меѓу луѓе. Отупавев овие 3 недели, само тв гледам:D

На Skorpija25, Bubce38, LejlaD и 12 други им се допаѓа ова.
  6. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.477
    Допаѓања:
    150.596
    @mareane еве сум...
    Пред 20 мин.дојдов...секој ден од лошо полошо..денес немаше струја па дополнителњн час од таму....а од утре човек помалку ќе има па може и до кај 1 ќе заглавам...
    Појќе и не знам како да се осеќам..

@Bubce38 ко ќе идиш накај Бт пиши ме и мене во тој списокот...со еден удар и @LejlaD и тебе ќе ве Упознаам(се разбира ако сакате:))
    Пишав пред некој ден тебе на фб.ко да те познав_море скоро сум сигрна оти си ти...згодница си...

@Vodolija живо и здраво бебушето..честото крштевање...

На Bubce38, dunika, LejlaD и 21 други им се допаѓа ова.
  7. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    И јас @WORRIED.BT ja мислев,ај @CameliaMiller шо не чкрта,купи приколка и на пат по светот игледа...
    Ама па @Val-Diim светлоно уште го нема изгасено а демек штедиме а?:?:
    Ве исчитав конечно,абре за медови,пици и пастрмајлии муабетите по ноќојте?
    Шо убаи соништа ќе имам лиги да ти потечат,ако не желудник од глад:D
    @WORRIED.BT во ист секунд пишавме,ете кој друг те мисли:nod:

Последна измена: 26 јули 2018
    На Skorpija25, CameliaMiller, Val-Dim и 16 други им се допаѓа ова.
  8. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    @WORRIED.BT да те прашам за погоре пишаноно имаш ли договор за работа потпишано?:?:
    На тоа моено работно место тогаш и некаде низ минатото имавме ново вработено чупе од Бт. и доаѓаше од фирма со искуство и си учеше нели на старт-што како е во новава фирма и работно време си беше од 8-16 и таа ќе дочекаше до 17и ќе си се облечеше со торба на рамо и си велеше маж ми ме собира од работа во 17а и завршив за денес. Убаво и тргна,ама имаше искуство си знаеше кога ја мачкаат на лепче за глупости па културно да пресече. Ех да го имав 50% нејзиниот акл и искуство...ама во животов човек учи док е жив.

На Skorpija25, ines.h, LejlaD и 12 други им се допаѓа ова.
  9. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.477
    Допаѓања:
    150.596
    Море колку сум гладнаааа....ама сум трипати појќе уморна за да јадам...се залажав со банана и ќе си легнам уште малку...

На LejlaD, vitamina, mal.ecka и 14 други им се допаѓа ова.
  10. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.331
    Допаѓања:
    78.050
    Е така, другарки, браво. Во 1 сабајле за пастрмајлија зборите, па имајте осет малку, жив човек сум и јас. Ако нешто највеќе обожавам, е тоа. Сега ќе морам со зелник да се задоволам. Пица имам секој ден.

Ајде добровечер. Ве искарав, доста ви е. Гладна сум ептен. Не знам зошто. Може дека луто јадев. Едвај чекам креветот да го налегнам.

Утре најавуваат пеколна жега. Ако ме нема да пишам, сум балдисала некаде. Дури сега залади, надвор само.

Плакарот ми е црно бел. Зедоа да ме караат едно време, и ај да не е црно, темно сино е. Последниот пат си купив портокалови на куси. Ко да не сум јас на сликите.

Кабли имам десетина. Е сега со новиот телефон, морав нов да си купам, не е мини усб, барем 2 да имам сакам. Еден веќе изгубив. Пак 2 ќе купам.

Добив желба да се селам. Пак. Ама сега сум поразумна, друг дел на Лондон сакам. Другарка си купи куќа па и мене ме фати мерак. И такааа

На Skorpija25, Val-Dim, Viktorijaaa5 и 20 други им се допаѓа ова.
  11. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.801
    Допаѓања:
    173.178
    Утро..:hug:
    Апчиња за мене, кафе за вас

Душава ми е во клопче.. аман веќе.
    Се осеќам како да е 2017, ова време..ама тогаш ако не повеќе, барем помалку нервози имав.
    Ја мразам темнината, ги мразам автобусите.
    Толку имам да кажам..не мора никој да ме разбере, јас си кажав важно:D

На Skorpija25, Val-Dim, Viktorijaaa5 и 28 други им се допаѓа ова.
  12. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.051
    Допаѓања:
    69.175
    Добро утро! :sun:

Стигнав на час, професоров доцни - сѐ е како по обичај. :clap:

Сабајле едвај станав, спиев само четири саати, за мене тоа е како да не сум спиела воопшто. :wasntme: Навистина ви се восхитувам како функционирате со малку сон, јас нема да знам ни како се викам ако спијам толку малку.

Денес пак облеков бели панталони и кога влегував во кола истурив од кафето на нив. |( Е значи, секогаш кога ќе облечам бели панталони ќе ги извалкан уште пред да стигнам каде сум тргнала. Ама бела боја ептен сакам, омилена ми е, посебно тука каде што цело време е лето.

Жолта боја сакам, воопшто, ептен ми се допаѓаат смели комбинации, како тие на @joy1 на пример. (y)

Имам јаки бои во плакар, ама почесто посегнувам по бело, крем, сиво и светло сино.. досадна сум, знам. :D

Тука не ни можам да експериментирам со аутфити нешто посебно, никој не носи кратки или фустани, дури и маици без ракави се ептен смел избор, така да ова ми е уште една од низата причини зошто едвај чекам да се иселиме од овде. :D

Во учебници подцртував порано, и тоа исклучиво по копираните само повеќе бидејќи ми се допаѓаше шаренилото, а не дека ми помагаше да запамтам нешто подобро. :lol: Се уште сакам шарени пенкала, ги имам еден куп ама ги користам само за низ тетратки, никако по книги.

Ко мала на една книга за подарок напишав посвета со пенкало на втората страница внатре, мајка ми како ме искара тогаш. :o После не ми текнало да направам такво нешто повторно. :D Не дека ми се дереше или нешто такво, ама во тој период само забелешка од мајка ми беше доволно да научам што не смеам да правам. :D #траумиоддетството :doh: :D

Додека допишам, дојде овој, тест ни даде и сега чекам другите да довршат, јас мојот прва го решив. 8)

@Vodolija среќен роденден и среќна крштевка на малиот. :hug::^::sun::party:

Од форумов познавам неколку, ама никој од нив не е активен на темава, иако се убацуваат понекогаш. :hai:

Од тие што сум ги запознала, имам убав впечаток и баш ми е мило што си го проширувам кругот на познанства со навистина интересни личности.

Од темава би сакала сите да ве запознам во живо! Само да дојдам во Мк, има да ве спамирам со покани за дружба. :P

Леле, уште не завршија другиве.. пола саат помина. |(

Имајте убав ден! :f::sun:

На bittersweet, Val-Dim, Viktorijaaa5 и 28 други им се допаѓа ова.
  13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Есен во мене ми се повторува во глава и се тоа оти па и толку знам од песната. Едвам се излуштив од кревет. Сесиjа растеганje локуми имам закажано за денес, а ниje ми дан за локуми.
    Топол тен зо зелени вени е валjда друг 'поим' за темен тен?! Од тие сум и ж'та, пож'та не може да биде...ми стои убо. Ама па има разлика од Палестинец до Палестинец. :))))
    jaс SV многу сакам да ти ги изманиjaчам сите фотки. Кравче ja сакам за на танци и курс по шеше и сличните да ми е друшка. Со Дафи и Еме по моловете. Бригита и Божа за кафе и зjaпанjе луге.
    Гутен морген беjбис.

На Skorpija25, Thallia, bittersweet и 24 други им се допаѓа ова.
  14. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Добро утро..
    Кафе се пие машко на тераса,и ќе се шета во Скопје,деца сакаат да запазат традиција на кино да одат во Сити мол,Хотел Трансилванија ќе се гледа.
    Мене ми ги продужија инјекциите,аман,ептен болат,некој коктел,3во 1заедно.
    Шо убаво да си се видите во живо,и јас сакам да ви се придружам на собиранката,можеби следен пат,се нема време..

@Dust :hug::hug:мислам оти те разбрав.
    @WORRIED.BT те прочитав за работното место,и кој совет ти е да си бараш нешто друго,подобро,некое со похумани и човечни услови..
    На темата бев присутна па малце стагнирав со пишување и пак ср вратив,како дрога:lol:..

И јас сакам да носам Ж'те боја,како што вика @Bubce38
    Убав ден на сите..Отидов да шетам

На Skorpija25, Thallia, bittersweet и 23 други им се допаѓа ова.
  15. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.253
    Допаѓања:
    13.903
    Отварам да читам...што да видам...пици, пастрмајлии...па бивало ли ваков муабет, има жени што сакаат да ослабат. Сега ме „кандисавте“ од работа да влезам во Дионис и да си земам ручек :rofl: @Dust ќе да сме од исто маало по муабетов...ехехех
    Вчера сум гледала филм, по којзнае колку време. Се таква навика имам, секој ден викам вечер ќе одмарам и штом легне малишанот јас се фаќам со пеглање, перење, средување кујна, и толку очите паѓаат...Ама вчера изгледав цел филм со 200 гр сончоглед :)

Убав ден жени и мажи...ден пред викенд, таман си е.

На Skorpija25, Thallia, Esmeralda-MD и 22 други им се допаѓа ова.
  16. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.241
    Допаѓања:
    84.734
    Добро утро:rain:!!!
    Истури цела вечер оваа вода во Грција да паднеше се ќе изгаснеше немаше да се мачат луѓето но ние не се прашуваме...И што сме лето или зима ,од што е ладно немам желба за на одмор да ти се погоди вакво време само во соба ќе треба да се седи...
    Каква генералка сум направила вчера само до кога ќе трае другата недела повторно со гости ќе сме и ќе треба повторно чистење...
    Со пициве што правите после вагата во плус ќе биде и се навечер ви се јади но не берете гајле и така есен ќе си продолжи нема раслекување;)
    Да варам кафе и со мажево да пиеме :coffee:
    Убав ден!!!

На Skorpija25, Thallia, bittersweet и 21 други им се допаѓа ова.
  17. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.171
    Допаѓања:
    276.696
    Aj добро ви есенско утро!
    Магла,стемнето дожд.свежо.права есен ...
    Искрено мене арно ми е ко што нејќам жештини и ко што не одам по мориња,па и езероно годинава го немам видено.

На Skorpija25, Esmeralda-MD, Viktorijaaa5 и 20 други им се допаѓа ова.
  18. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.975
    Ајде тoгaш нa кaфе и зјaпaње луѓе. Ве кaнaм сo Бoжa вo вaшетo Скoпје. Сликaње зaбрaнетo :!: Снимaње рaзгoвoри, истo.

На Skorpija25, Thallia, Esmeralda-MD и 13 други им се допаѓа ова.
  19. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.559
    Допаѓања:
    106.524
    Добро утро, добар ден и од меН:hai:
    И тука цела вечер дожд утрово облачно но мене ми одговара многу.
    На топлото не функционирам ич.

Денес ми се стопли душава:inlove:бев излезена маже се јави заедно да сме доручале :l:за 15гоини ова ни е прв пат да доручаме заедно додека е на работо.
    Стално ме вика да пиеме кафе ама ич немам навика да му одам на работа:D
    Но,вака убаво било:lol:може и ке сменам табиет па ке му одам на кафенце:coffee: :nod:.
    Битно утрото започна убаво како ке го биде денов не знам.
    Во план чистење,ручек и се разбира фемина:makeup:

На Skorpija25, Thallia, Esmeralda-MD и 20 други им се допаѓа ова.
  20. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.418
    Допаѓања:
    126.997
    Malata mi kasla:(od ludovo vreme e ili sto e...posle ja nosam da ja slusnat.
    Prvin kaj majka ns kafe, ova vremevo za nisto ne e.

На Skorpija25, Esmeralda-MD, Ane-Goki1 и 12 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.