Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.494
    Допаѓања:
    211.499
    Мене лично не,немам стискавец да се пуштам во авантура,налетав на пост каде се игра мајтап за тоа како се пишува кај нас,мт,мм,дм.,си се осетив како неписмена така некако му доаѓа.Овде сум си рает,и да згрешам во правопис се надевам,а и не ми се случило за врат да ме фатите.Дома си е дома ,низ прсти сте прогледале,за др. натаму од друѓите теми, не би да коментирам:lol:. ,какви сме такви сме,арни си сме

Последна измена: 29 јули 2018
    На Skorpija25, duffi, Ane-Goki1 и 18 други им се допаѓа ова.
  2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Форумов ко у ратно станje e :D немоjте, не ме силете :))) и така ми фали бунт, револуциja..без врска мина и заврши сериjaта шо си ja гледав ...пердуви ке летаат од тоа младенчинjaта - крцкалчинja. :))
    Се зезам. Не му се замараjте. На сите нешто ни смета и не замара. Некад и глупи ствари. Некад и небитни да се споменат али, ги дрндаме. Има постови и лугje кои вреди да ги прочитате и послушате и ги има тие кои пожелно е да ги прерипате. Сега ке престанете мм да пишувате, утре за друго ке ви се фатат. Игнор. Боли ве брига. За разонода сте тука? Тераjте си.
    Потпис,
    Жап4е ;)

На Skorpija25, Thallia, duffi и 28 други им се допаѓа ова.
  3. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.494
    Допаѓања:
    211.499
    Не бе Жапче од Хитлер не сум се уплашила,та од младиве ли ќе се плашам;),деми од прошли век сум:lol:,ќе набивам кондиција за иднинава,со снашките да можам да преживеам:rofl:

На Skorpija25, Thallia, duffi и 22 други им се допаѓа ова.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Е, тоа. За со снашките :)))))))

На duffi, Ane-Goki1, Chantal и 12 други им се допаѓа ова.
  5. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.273
    Допаѓања:
    226.754
    имаше едно време во сдк како сме се лигавеле ние мајките... не се навредив. Само помислив колку на човек треба да му е досадно за такво нешто да се фати. Си реков за греота и заборавив на тој пост за помалку од 2 мин. И така. ..

На Skorpija25, duffi, Ane-Goki1 и 16 други им се допаѓа ова.
  6. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.669
    Ај директни постови..сфаќам.Ме нервираш,те цититам и ти кажувам дека не ми се бендисуваш ,се икпокаруваме и крај.
    Ами оние добро спакувани безобразни навреди во кои може секој еден да се препознае??

Софистицирано склопени реченици полни со иронија и сарказам.

Па ќе ги прочиташ неколку пати за да се убедиш дека не е за тебе наменет , нема да ставиш лајк а според тие што ставиле ќе се обидеш да дешифрираш дали и ти да кликнеш на ,ми се допаѓа, зашто така од себе ќе си го тргнеш превезот на сомнежот и ќе се ставиш во категорија -" не сум јас во постот опишан".

На Skorpija25, Thallia, flower30 и 27 други им се допаѓа ова.
  7. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.051
    Допаѓања:
    69.175
    Ко што вели Жапче, боли вас брига. ]:)

Некогаш сакам да се испокарам и низ темиве, ама до сега не се случила сериозна провокација за да дојде до тоа. :D

Имам читано за тоа "мм" па пак го користам. Е што дека, па на тие што им пречи прават работи кои мене ми одат на нерви и ај сега најди НЗС. :!:

Богами! :sweat: :rofl: Ми се има случено и ова, последно тука на темава. Обично никако не реагирам, ама ако не ми се овците на број и барам р'чка знам да одговорам. :D

На duffi, bittersweet, Ane-Goki1 и 21 други им се допаѓа ова.
  8. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Гутен Таг..
    После 30 саати возење конечно дома:sweat:.Аман веќе и од граници,т.е.Маѓарите,значи ич не ѓи можам.Чекавме на граница 2 саати за на крај да не вратат да одиме на друга граница оти сме имале папагал:o..Папагалот го имаме 11 години,секогаш со нас го носиме и нормално имаме документи за него..Колку беше дрска,не сакаше ниту да го сослуша маж ми,кој и ги продаваше документите.На 41 степен не вратија назад и повторно во колона 2 саати на друг премин..Пукна..Децата се вознемирија,ќе го земат ли,или не..Имало Господ,се најде еден разбран и не пушти..Децата почнаа да дишат..
    Секоја година велам,не го земам со нас о пак иста песна(facepalm)..
    Да ве читнам што сте пишувале.
    @Dust Со среќа нека ти е што и да си замислила,еве јас се пријавувам за следната година за гостинка во твоите апартмани,ако може:$:!:..Го сакаме Берово ..
    Убав ден,отидов да си допивам пивото,овде е пекол жешко:beer:

На Skorpija25, duffi, Ane-Goki1 и 22 други им се допаѓа ова.
  9. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.331
    Допаѓања:
    78.053
    Миле ми текна, се сетив што ќе пишев. Го мислам ова со недели.

Дали ги депилирате рацете?
    Ги гледам овде, кокони, дотерани ептен, облека од неколку бона, штикли, шминка, се цаком паком, нозете издепилирани, ама милите им раце... Влакна, да сплетеш плетенка како на Лара Крофт :D
    Јас се можам да разберам, ама тоа не.
    Ајде у спортска варијанта, можеби, ама на елитен настан, така да се појавиш, не ми е разбирливо.
    П.с. Не сум ни јас перфектна, да се разбереме.

И друго, дали носите патики.
    Овде, младо, старо, сите до еден, патики насекаде.

Инаку, денов скоро помина, врнејќи.
    Одам дома и едвај чекам да се залепам на кревет. Не сум ни гладна. Ненаспана сум.

На Espadrila, Skorpija25, duffi и 20 други им се допаѓа ова.
  10. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.282
    Допаѓања:
    260.899
    Ич нејќам влакна...синоќа у 1 депилирав раце :) не дека сум ко за Лара Крофт ама така поубаво ми е.
    Патики носам многу често. И фармерки. И старки со фустан сакам ама одамна не сум си купила.

Жешко ми е. Изедов една крушка неплански тоа дека вчера видов -2кг на вагата па да ги вратам :))))

На Skorpija25, Luciferovog zlo♧, Thallia и 26 други им се допаѓа ова.
  11. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.571
    Допаѓања:
    106.591
    На темата јас немам потреба од депилација на раце неприметни се како и воопшто да ги нема.
    Исто е така и со нозете но сепак нив ги депилирам но можам на подолг период не се познаваат така па и светли се влакненцата но сепак нозе средувам.
    Инаку имам братучетка која ги депилира рацете зошто има доста влакненца.
    Инаку патики носам а и стартки со фустанчиња обожавам.

На duffi, Ane-Goki1, Esmeralda-MD и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.803
    Допаѓања:
    173.181
    Излегов.. и купив тоа што ниту планирав ниту нешто многу ми треба(facepalm) нека се најде:rofl:
    Да потрошам уште некој денар па да седнам некаде..
    Најубаво ми е кога си пазарам самата со себе:lol:

Видов на ФБ за Владимирските средби, лани бевме..скара, музика, пиво:lol: ќе го терам мојов и годинава да одиме:wasntme:
    Знам дека нема да сака, ама да пробам јас:sweat:

Круши ми се пријадоа и мене.. ќе проверам во Рамсторов дали има:wasntme:
    Со мајка се договоривме вечерва да гледаме некое фимче уз даска и винце. Две сами жени дома, што да прават сиротки:lol: ако се приберам порано:D

На Skorpija25, duffi, bittersweet и 24 други им се допаѓа ова.
  13. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.301
    Допаѓања:
    182.584
    Раце не депилирам, светли и тенки влакна имам и некако не ми се отвора работа за толку малце. А нозе и остало да. Инаку да имав повеќе влакна на рацете, би ги депилирала, имам многу светол тен, а потемни влакна и кај мене тоа би било поизразено пута 100. За патики, можам само тоа да носам. Имам едни за трчање, и ако верувате ги носев и зимата, за по маркети и сл. затворени простори. Да можев и на работа ќе ги носев :tmi: Еднаш нѐ опоменаа демек за сите вработени важеше, да не се облекуваме спортски или провокативно, дека нели образовна институција. Сакав да кажам: па никој не доаѓа по тренерки или хеланки за вежбање, евентуално по патики, ама тоа ич не го гледам како проблем. Туку што правиме со миничите и деколтеата? Си поќутев, да не ме фаќа глава од засегнатите. И од каде до каде заминав со муабетот (facepalm)

На Skorpija25, duffi, bittersweet и 18 други им се допаѓа ова.
  14. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.638
    Допаѓања:
    174.947
    Болната ми точка ја зборите|(
    Влакна ! Ги мразам ! Ги имам насекаде ! И многу ! И црни се и дебели :tmi::worried:
    Депилирам само раце (сега се гледам ,ептен сум ги оставила ) , лице редовно депилирам , а нозе и се останато бричам . Не можам да ја истрпам таа болка и не можам . Па така летно време секој ден бикче, зимата на два - три дена . Па замислите колку влакна имам :rock:.

Патики ,имам кажано . Скоро па никогаш . Имам едни се маАт од оваа тераса на онаа .

Се симнав од планина . Убаво поминат ден . Домаќините на викендицата пријатни , не угостија од - до . Дури и за дома ни пратија боровинка , печурки , слатко , медче:inlove::inlove:
    Важно маже се најаде домашен леб . Сите скара кркаме ,тој леб и сирење (facepalm)

Купатилото плака за чистење . Машини имам сигурно три за пуштање . За пеглање два купа.
    Се тешам ,ќе дојде утре девојчето па ќе ми помогне . Сега ќе оставам се така . Утре и маже ми е дежурен , па да го искористам преостанатиот дел од денов за едно долго гушкање :P:inlove:
    Од дамна не сум му кажала дека многу си го сакам . Најмногу :l::l:

На Skorpija25, Thallia, duffi и 23 други им се допаѓа ова.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.282
    Допаѓања:
    260.899
    ^Лумеата да ја пробаш? Ја се мислам дал да се опрчам да ја купам :|

На duffi, Ane-Goki1, Esmeralda-MD и 12 други им се допаѓа ова.
  16. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    :hai:

Сум отспал два саата саглам. Ама топло бре мме. :sweat:
    Завршив со обврските и сега дремам. Сакам кога ноќта ја користам за уживање.

За депилација да кажам? :wasntme:
    :D

На duffi, Esmeralda-MD, malerozna и 14 други им се допаѓа ова.
  17. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.301
    Допаѓања:
    182.584
    Јас размислував и решив не. Ептен ми е шубе. Ама пробај со шеќерна паста, јас се запрепастив колку се намалуваат влакната. Ептен бев скептик, ама еве после скоро година намалени се за 50% сигурно.
    @Mr. Right се разбира дека треба да си кажеш :!:

На Ane-Goki1, Esmeralda-MD, malerozna и 11 други им се допаѓа ова.
  18. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.638
    Допаѓања:
    174.947
    Шо е тоа ?
    Нешто со ласер што ти горат ?
    Бев пред 2-3 год на едни третмани нешто со ласер демек го уништуваа коренот . Ц. Ништо не се проретчи .
    Ова такво нешто е ? За домашна ли употреба ?
    И дали е апсолутно безболно?
    Само не прифаќам - помалку боли од класична депилација :)
    Имам одено 3-4 пати на депилација у живот . Последниот пат ( лани чинам) господ го видов у бели гаќи . Никогаш веќе !!! Никогаш :shake:

На Thallia, Ane-Goki1, Esmeralda-MD и 17 други им се допаѓа ова.
  19. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.282
    Допаѓања:
    260.899
    ^плачка ;)
    Мене не ме боли депилација ама јас и на забар не мрчам.
    Има тема за Лумеата безболно е целосно.

На Ane-Goki1, Esmeralda-MD, malerozna и 12 други им се допаѓа ова.
  20. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.494
    Допаѓања:
    211.499
    Влакна мразам на себе,тоа значи средување од -до,само на глава те.коса имам сеуште:D.Сама се средувам на некои места брич,на некои крем депилатор,на Лидера го купив последно,задоволна не ми иритира кожа.Лумеата можеби е убава ама солена,тоа со пастата шеќерна никако да ја погодам,или прегуста или претечна ми излегува(facepalm).Патики ретко носам,едни летни имам,со макава моја не иаздржувам да ми се нозете пикнати во нив,кога би начекала некои да ми се удобни не би излегла од нив.

На Skorpija25, duffi, Ane-Goki1 и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.