Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.401
    Допаѓања:
    260.089
    Јас зборувам за однесувањето на женските сега. Не внимаваат на кого се пуштаат т.е фелртуваат.
    Друг пример, мажот кажува дека е оженет, девојчето си сакла провод и му ѕвони, го кани на пијачки.
    Ако за вас е нормално фелртување со омажени за мене не е.
    Моралните вредности им се спуштени на нула.

На Skorpija25, mareane, lunicka и 17 други им се допаѓа ова.
  2. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.007
    Јас не се ни обидувам тоа да го приметам. Не знам ни на дм дали некоја му се пушта.
    Можда јас не сум нормална, ама стварно ич не ми е гајле.

На duffi, Dust, Bozica1980 и 7 други им се допаѓа ова.
  3. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.793
    Допаѓања:
    214.359
    Такви радознали колку сакаш,кога после четврт пораѓај ме прашаа дали на овие ќе им раѓам уште,одговорив дека за себе си раѓам,не за други(facepalm).За ситуација која ја опиша Јуле,би го окривила и него,не се само девојчињата криви,треба и мажите да знаат како да се справат во таква ситуација,или добре ми дојде е работата

На Skorpija25, Peco, mareane и 18 други им се допаѓа ова.
  4. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.173
    Допаѓања:
    137.413
    Ами и такви, сум видела. Женети мажи им се посебен предизвик... Они си бараат, мажот е тој што треба да одбие...

за радознали саркастичен одговор, и онака буквално си сваќаат бар нека се почудат малце...

На WildMk, Skorpija25, Peco и 18 други им се допаѓа ова.
  5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.401
    Допаѓања:
    260.089
    Конкретно не зборувам за мажите, туку за девојчиња кои се пуштаат на оженети. За нивниот однос, не дали ќе има нешто потоа.

На Skorpija25, mareane, duffi и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Како може да му ѕвони ако овој јасно и кажал дека не сака ништо со неа? Он и дал број, она му ѕвони.

Безобразно е да дискутираш зе нејчии морални вредности, особено ако земеме во обзир дека многу мажи во брак, па и разведени, им се пуштаат на девојки кои не се сингл. Со вакво генерализирање не може да извлечеме заклучок.

На CameliaMiller, duffi, LejlaD и 7 други им се допаѓа ова.
  7. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Не ми текнуваше која е женската морав да ја гуглам.......... мали ми се мене тетоважите, скоро неприметни, една кај ребрата на лева страна за мајка ми, за дечките на внатрешната страна на зглобот од рацете, за мадам на врат под косата, за мм на колкот, my husband е како типката тетовиран само нема на врат ништо.

Висока бар така ми делува и тенка и тука ни завршуваат сличностите, sorry to disappoint you.:wasntme::lol:

@Sesil Константин сега уште 10 дена 5 години ќе полни а веќе пред 6 месеци и нарача на снаа ми торта, пола Cars пола My little pony.(facepalm)
    (facepalm)(facepalm)
    Пробав да го разубедам ама си викам што има да го разубедувам детето мај литл пони, мај литл пони, што си сака тоа ќе му направиме.:rofl:
    Нареден е на мадам таа сакала Hotel Transylvania тема:hai: а Матео љуби га мајка:rofl:е најнормален:wasntme:он сака тема The incredibles.:lol:

Да ви кажам какви родендени прави снаа ми, со маси вакви, такви, акрилни имиња, балони гелендери, слатки сто вида, торти на 7-8 спрата, по $15.000-$20.000 фрлаат на роденден на детето.:worried:
    Добро е тоа за снаа ми ама јас толку пари не би фрлила на роденден, парите на книшка и утре без кредити да може да се школува, тоа е за мене добра инвестиција а и децата паметат мама и тато ако се глупирале да им направат ќеифот а не златните букви на акрилна маса.:)

Бубале:hug::hug::hug:

И вие со големи деца не не плашете нас со мали деца, остајте не да си мислиме дека лесно ќе ни биде кога ќе пораснат, лелееее мене тројца тинејџери во исто време ме чека, да си букирам соба во лудница со време?:lol:

На Skorpija25, kuc, Peco и 30 други им се допаѓа ова.
  8. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Е вака гледам јас на работите: Младо девојче да му се пушта на оженет, не е ич вкусно, ни убаво за гледање.. ни ништо.
    Ама, оженетиот ако не ја фати за партал, и да ја џитни на земја, кога му седнала малава в скут.. додека жена му е во ВЦ во кафич, тогаш, тој за мене е невоспитана стока... и глупоста на девојчево, во одност на неговата, е скоро занемарлива.

На Skorpija25, kuc, Ane-Goki1 и 18 други им се допаѓа ова.
  9. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.173
    Допаѓања:
    137.413
    Добро утрооо

станувајте ајде, треба да се работЕ!

На Skorpija25, Peco, Viktorijaaa5 и 22 други им се допаѓа ова.
  10. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.751
    Допаѓања:
    176.047
    Д утро :sun:
    Петок ,а :clap:
    Да ставам кафенце . Да биде убав викендов dd40109beb8e4fbda56f07a0e14e8c85.jpg Конечно "оздравев". Тиииијј два дена да не можеш при себе да си дојдеш. Вино скоро да никогаш не пијам ,не знам шо ми текна неќни:headbang:. Ама за ак'л ,шо викат старите :).
    И смокви останаа и све . Гледам се скапале . Џабе го терав свекор да бери. Сега срам ме фаќа . Ама они си мислат дека ме фатил некој грип , па така и нека остане . За жив срам сум ,признавам :rock:
    Да се врати маж од работа , да видам дали се сменил за недела да е слободен ,па да направиме план за викендов .До среда е на одмор ,ама џабе ,дежурствата си ги работи ,па тешко ни оди шеткањето .
    Мајка си нашле превоз за Грција ,па од обврската да ја носам јас сум ослободена . А сакам да идеме и ние ден-два да се подружам со неа :makeup: Последните 3-4 год одат одделно со татко ми на одмор . Мајка оди со тетка ми на море ,татко ми сам си оди на бања :tmi:. Им се чудам на умот ,ама ги гледам среќни си се така :)

Не можам да ја тагнам Бубале, а сакам силно да ја :hug::hug::hug:. Ќе дојдат мајче и твоите убави денови , ќе го пребродиш ти и ова . Трите ангелчиња ќе ти дадат сила :hug:

За ова со пуштањето на млади девојчиња на оженети . Немам што да кажам , од тој страв сум ослободена :). Тешко некој да му се пушта на мн:rofl::rofl::rofl:

Првата љубов ми се случи на 17 . И прилично долго траеше. Тоа беше нешто најубаво . Мислам дека и до ден денес ќе траеше ако не се случеше тоа што се случи . Судбини ;(

Имајте убав викенд.
    Да си го пречекам љубовчето мое . Свежа и насмеана :makeup:
    Не заборавајте да им кажете на саканите по еден убав збор :inlove::inlove:
    На здравје :coffee:

На Skorpija25, Peco, mareane и 26 други им се допаѓа ова.
  11. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.344
    Добро утро, радни народе.. :)
    Втора смена после којзнае колку време у мојава работна кариера:D
    Наспана, одморена, освежена:sun:...будам дете куче да шета, :toivo: јас обврски да завршам што немам кога, па ми се погоди вторава. Никогаш не сум сакала втора, цел ден ти е фатен...:?:
    Кафе да пијам и се средувам:makeup:
    Имајте убав ден и само позитивни мисли,:f::f:
    што е наше ќе си дојде:muscle:

На Skorpija25, bittersweet, Peco и 22 други им се допаѓа ова.
  12. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.086
    Допаѓања:
    154.691
    @♡BuBaLe♡ прво нека му е среќен роденденот на дечкото, само радости да ти носи :*:party:. Тебе ти посакувам побргу да оздравиш и глава горе, кога тибе тешко отвори тука и пцуј викај што сакаш пишувај да ти олесни :hug:
    Абе јас не возам затоа можам само да отворам прозор и да викам ама мм не е тој тип па не ми дава :)
    @WildMk скоро сите тука што сме од Скопје сме од Аеродром :)
    @PUPICA ние почнавме да го пуштаме големиов пред зграда веќе сам, 8г има, ама кај нас е пешачка зона и се многу деца што се дружат уште од градинка и сите живееме во зградиве околу кај што играат и чат пат проаѓа некој возрасен да ги провери. Умен е засега не оди далеку, башка е плашлив мојов доста. Кај и да е ќе сакаат и подалечку да шетнат па ќе почнам да се тресам :).
    За девојчињава не ми се чита имам женско страв ме фаќа, некогаш за мене се нервирам што сум цел живот стегната и не опуштена ама потајно се надевам дека и малава ќе биде таква бар во однос на машки.
    @LejlaD и братучетка ми што има 2 сина над 17г им купува кондоми, јас еднаш и реков не си нормална, вика ќе видиш еден ден што е сигурно сигурно е по цел ден се со девојкине бутнати у соба :$.
    Ај добро утро :)
    Вчера сум изгледала 2 филма, што ти значи деца кога ќе се заспани до 9 :) . Ама тој вториот ме напна у пм, уште еднаш ќе кажам јас у Америка не сакам да живеам, секаде има психопати ама не како таму :!:

На boomsleng, kuc, Peco и 25 други им се допаѓа ова.
  13. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Не сакам да те плашам... ама и мајка ми се надеваше исто :lol:
    ... за мене.... :$

На mareane, CameliaMiller, ♡BuBaLe♡ и 4 други им се допаѓа ова.
  14. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.577
    Допаѓања:
    175.066
    @Dadusicka моја :hug:...попозитивно женче од тебе немам сретнато :hug:,затоа те сакам мАри :*

Д.јутар и од нас .Темава за млади девојки(малолетни ) со оженети или со бајаги ми ти постари сешто сум се нагледала и наслушала,за жал .И најлошо е кога по службена должност ќе се реагира кај родителот -нема реакција некоја , да се превземе нешто како родител .Сведок сум била на неколку брака кога она е малолетна а он над 35 год.Родителите со две раце потпишуваат (facepalm), немој ќе остане немажена...жалосно.

Убав ден денеска ќе биде.Да одам да ги отклучам влезовите,да си дојде (влезе) она што е мое :wasntme:

Бубале ,,исправи се Делфина" -горе глава :hug:

Ај :*

На Skorpija25, boomsleng, Peco и 25 други им се допаѓа ова.
  15. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.655
    Допаѓања:
    107.458
    Нека е со помин бубале и среќен роденден на синчето гушки од мене :hug:

На boomsleng, Ane-Goki1, ♡BuBaLe♡ и 10 други им се допаѓа ова.
  16. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306

Како бе така Стетоскоп???
    Ти во МВР работиш??
    Потпишуваат родителите согласност??

Цццц!! Нема бе смајли со поп со кандило или емотикон што се крсти??? Ми фали во моментов!! Ептен!! :swear:

Се извинувам.. Не ви реков 'Добро утро'....
    Скроз изумив, затоа што воопшто не сум легнала да спијам.. и мене ми е 'приквечер' :D

:hug:

На boomsleng, kuc, mareane и 15 други им се допаѓа ова.
  17. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.086
    Допаѓања:
    154.691
    Да ти кажам искрено ме уплаши :)

На CameliaMiller, ♡BuBaLe♡, EuHenIa и 6 други им се допаѓа ова.
  18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    :!: Го сфаќам како комплимент! :D

На CameliaMiller, ♡BuBaLe♡, EuHenIa и 4 други им се допаѓа ова.
  19. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Добро утро, накај ден. Добри ли сте? Малце денес ми се поткрена расположение, се надевам ќе потрае.
    Првиот однос го имав на 18 години и толку беше никаков што си помислив, ок заврши, не мора пак веќе :D
    Денес си сонувам за заштедата, што можеби ќе ја соберам :!: дали да одам во Јапонија или Норвешка :wasntme: Пукната сум за Норвешка, верувале или не, како да ќе ми ги реши сите животни проблеми. А да си учам јас норвешки наместо кинески? Имам слушнато дека е неверојатно лесен :^)
    Ќе ви праќам слики од овде

@Moira видиш каде отидов со паметот. Тури некоја слика од таму да ме прелажеш :D

Што да ви кажам друго. Тема, дали среќата зависи од парите? Чувствувам во овој свет, индиректно за да бидеш среќен, ти требаат пари. Те прави среќен да одиш да го видиш блискиот во странство, ама ти требаат пари за да појдеш. Посредно средство кон среќата. И Норвешка те прави среќна, ама не те прави среќна да спиеш на улица таму :D

На Skorpija25, boomsleng, Thallia и 21 други им се допаѓа ова.
  20. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.577
    Допаѓања:
    175.066
    :rofl:
    :hug: ,
    не носам пендрак ма,(facepalm)

Сакам и ја у НорвеШка ...и у Португалија сакам ...и Холандија :smoke:

Ова моево у некое пореметување ќе да е |(...излегов по1-2 кг компири,а вака се вратив (facepalm)
    IMG_2602.JPG
    :tmi:...
    Не е мито :!: :rofl:
    (facepalm)

На Skorpija25, Val-Dim, kuc и 26 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.