Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.834
    Допаѓања:
    275.002
    Мене ме лајкуваат кај шо не ми се бројат постовите само.... :D

На Ane-Goki1, Alishan30, Milobebence и 4 други им се допаѓа ова.
  2. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.774
    Допаѓања:
    214.180
    Браво Каме,нема шанса да те стигнам,ако уште еднаш си заборавам лозинка,пак ќе бидам новајлија:hug::*.Туку арно е и така стално нова:tmi:(facepalm)

На Skorpija25, Ane-Goki1, Milobebence и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.473
    Допаѓања:
    91.040
    Да се пишам и јас,конфекциски број треба?:D 38 носам ако дава гардероба Вајлд на победников на анкетава.
    '78 годиште ,мажена,две керки.Скопје
    freelance illustrator по професија,другата диплома користи за по форуми ,да не фака прашина дома.
    Рак/рак во хороскоп ,месечина во јарец.
    Што треба уште?8)

На Tajnaotrovna, Skorpija25, mareane и 17 други им се допаѓа ова.
  4. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.774
    Допаѓања:
    214.180
    Е арно ме потсети @Cosmi ,водолија со подзнак јарец,месечината појма немам кај ми е,за сонцето сеуште чекам да ме огрее:tmi:.Добра ви ноќ и сонувајте анѓелчиња кои ве чуваат:*

На Skorpija25, mareane, Ane-Goki1 и 11 други им се допаѓа ова.
  5. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.834
    Допаѓања:
    275.002
    Не зезај, стариот+новиот, 40ка имаш некаде ;) заслужуваш милион, драга Лејла :*

На Skorpija25, Dadusicka, LejlaD и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.888
    Допаѓања:
    173.470
    Секој со своите буби Вајлд:D
    Некои жени никогаш не доживеале оргазам..соу уат..

На Tajnaotrovna, Skorpija25, Ane-Goki1 и 9 други им се допаѓа ова.
  7. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.131
    Еве ме и мене, на време се прибрав. Вечерва сте се распишале, не можам да ве дочитам.

Јас 31 и пола, стара мома, маж за мене не најдов. Денес ми нудеа еден на работа, имал куќа и многу пари, јас вадам 5 фунти од џеб и викам, еве и јас имам пари.
    Тој милиот метро и желба за растење.
    Јас, машала, ко што сум наа бабачко, уште фали некој колку мене да земам. Поарно женска ќе си фатам, стара мома дур сум жива ќе одам, ама ситно маже за мене не е. Стилот ми е томб бој, богами и појавата, сакам мажага до мене. Само на сакање ќе си останам.

Јас сум риба, подзнак и месечина скорпија. Повише треба?

На Tajnaotrovna, Skorpija25, Ane-Goki1 и 22 други им се допаѓа ова.
  8. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    Заспав во 9 ко и стално всушност ама еве ме цел саат се вртам и превртувам. Штама е, туристичката сезона веќе затворена е, на Булевар сум и ниедна кола не помина, само кучиња во хор лаат а еве и петелон комшиски се јави (facepalm)
    Јас на 22 копнеев за деца. Пред да родам и мене татко ми ме будеше наутро за работа, сите аларми ги местев и плус тој звонеше по 10 пати, дури 2 пати шефицата ме има будено :$ која спанка бев. Сега се будам на секое претање на децава и по цела ноќ ги препокривам и проверувам и пак во 6 се будам.
    За бракој и сексој сте отвориле тема, мој став за успешен брак пресудни се 50:50 добар секс и да им оди муабетот.
    Друго за мене шо да кажам а шо не знаете :?: 32, мајка на 3 деца, во хороскоп бик, тежок емотивец, напатена душичка и тивок борец.
    Ај ваљда ќе заспијам. Море петелов распеан :^)

На Tajnaotrovna, Skorpija25, mareane и 27 други им се допаѓа ова.
  9. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.053
    Допаѓања:
    69.218
    Добро утро од оваа страна на светот! :sun:

Денес доцнам за на час, проблеми со превоз. (facepalm) За тестот има два саати пред време од дома да излезам, за секој случај. :D Ве напнав со ова, проштевајте! :bow: :D

@♡BuBaLe♡ како си? Се надевам помина веќе и си подобро! :hug:

@kuc побрзо да оздравите!

Една што седи до мене на час доаѓаше болна цела недела, сите симптоми на грип ги имаше, ама мене не ме префати. Дали ова значи дека конечно имунитетот ми работи како што треба? :o

Си се најадов јаболки и праски од сабајле ама ми текна на муабетот на @LiliBoz со бурекот за доручек, па ми се пријаде и тоа. :D Среќа вакви работи на кои што сум посебно слаба не продаваат тука, а моите неколку обиди сама да направам пита/бурек беа под просечни, така да сакала - неќела, нема! :D

Имајте убав почеток на неделата! :f:

На mareane, Ane-Goki1, EuHenIa и 20 други им се допаѓа ова.
  10. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.305
    Допаѓања:
    226.930
    Добро утро
    СВ за бурек ли е проблем. Јас ќе те научам да правиш :D
    Сум сонувала како сум купила некое минијатурно ташниче ама цената ја видов откако ја купив. Астрономска! !! А веќе сум дала картица да ми пројдат. Само моб собираше у неа... У сон се нанервирав. :DТегнам кафе фрЉам фстано и одам на посао. Да видиме денов што ќе донесе...

На Skorpija25, mareane, Ane-Goki1 и 20 други им се допаѓа ова.
  11. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Аjм ту секси фор joр ш'рт, ту секси фор joр ш'рт :)))) мада онаа бек ту риалити треба да ja свиркам. :( Понеделник и назад у ратно станje. :( неjку!
    Не знам дали би застанала на некоj автостопер, богами. У други ситуации да се вдадам у помош е скроз оки. Ал ова.... брр. Гутен морген Скопjaнг.
    Августов значи никако да проjде. Легни, стани се' август па август. :))

На Tajnaotrovna, mareane, Ane-Goki1 и 25 други им се допаѓа ова.
  12. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.750
    Допаѓања:
    176.019
    Ај добро утро :sun:
    Одвај ве дочитав . Кога видов колку страни за читање има ,си реков нешто се скараа девојчињата ,а јас испуштив :emo:. Оно ,генералии си кажувале .
    Да си ја испочитувам другарка ми @WildMk :
    Малку постара од тебе
    Среќно омажена во затворен со катанци брак :). По 10 пати зрнкање на тел дур е на раб , на семинар никако не отиден без меН :D.
    Дупли лав во хороскоп
    Конф број : сега сосем комотно влагам у 42 . Следна цел - 40 .
    Штипјанче мажено уф Ге
    Пушач
    Маж ми вели убавка сум му била :makeup:
    Деца : немам .ама ќе имам :!:
    Ваљда доволно е :mm:

Кафе шмркнувам и чекам маж да се врати од работа . Му нарачав пита бурек . Уште сега си давам команда на мозок дека од две четвртинки не смеам да помислам повеќе да см'скам . Ама не верувам да ќе успеам :tmi:

Да одлучам што слатко да се прави денес . Ако се смилува маж да ми сокрши бадеми ,од сливи ќе се прави,ако не ,капинките не ми бегаат.
    Туку гледам ајварската пиперка годинава ни подранила . Не е лошо деновиве да сплескам малку ајварче . Како ме фаќа стрв . Ама ако го направам волку рано , до ноември ќе го нема :headbang:

За @Dust потврдувам дека е големка . Ама во душата и срцето :hug::hug::hug:
    И за @dunika да си кажам . Навистина е многу убава :makeup::*

Убава работна недела да си имате :f:

На Tajnaotrovna, Skorpija25, mareane и 24 други им се допаѓа ова.
  13. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.848
    Допаѓања:
    95.249
    Морген:coffee:
    Среќа гладна бев се разбудив во 7 иначе ке си одложував аларм на 2 мин.

Бубче се зезав бе душо за убавината:D,ке помислат кујзнае шо лепотица имаат во групава.
    Просечна македонка сум,ништо посебно.

Многу ми се јадат калорични глупости во последно време,а си одложувам теретана со изговор дека ке останам трудна па после ке правам реконструкција.
    Мај есс|(

Ајде чус,нека не е многу убав денов,доволно е да е мирен и без нервози:f:

На Skorpija25, mareane, Ane-Goki1 и 20 други им се допаѓа ова.
  14. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    Добро утро
    Јас за себе што да кажам....::?:
    -најдобра8)
    -најубава:emo:
    -најмлада:makeup:
    -најзгодна(hollest)
    -најдомаќинка:cash:
    -најмајка:!:
    -најжена:rock:
    Доволно е мислам, за да си створиш слика за Ре-циса:D (кратенка од Рефа и Нарциса):rofl:
    Мала шала.

Ништо од ова горново:)
    После Вал-Дим и Луничка сум јас на редот застаната по години.
    Многу деца, и неколку мажи:D
    Во стабилен брак, без екстерналии:)..и ако сакаш баш да знаеш-од сапун ми е - се троши:P

Понеделничко расположение:tmi:
    Немам што да кажам.
    Штом ќе имам битни информации и податоци, ќе се навратам да пишам.

П.С. каде ја видовте @dunika :^)???

На Tajnaotrovna, Skorpija25, mareane и 26 други им се допаѓа ова.
  15. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.750
    Допаѓања:
    176.019
    ^^Јас во Гевгелија ја видов . Ми дојде на гости , ме частеше салата и узо , ми донесе швицарско чоколатце и си замина .
    Јас малоумната ни едно шише ракија не ми текна да пуштам:headbang:
    @dunika да не се лажеме. Далеку изнад си од просекот:makeup:

П.С. 3/4 бурек мавнав :headbang::headbang::headbang:

На Tajnaotrovna, Skorpija25, mareane и 24 други им се допаѓа ова.
  16. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.286
    Допаѓања:
    85.268
    Добар ден!!!
    Денеска во план правосмукалкава да поигра,ама не онаа од 700 евричи туку мојава обичнава:D ,па еден туш и на работа ќе се оди ...
    Кога сакаш да кажеше генералии за себе се вели среќно омажена и најубава си сум не мора да ми кажуваат другите ;)
    @dunika пушти слика и другаркиве да те видеме каква си ...или штом Бубче кажува дека си убавка значи да не се сомневаме
    Ај убава недела да имаме!!!

На Skorpija25, mareane, Ane-Goki1 и 22 други им се допаѓа ова.
  17. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.637
    Допаѓања:
    152.705
    Добро утро!

Шмркам кафе и заминувам на фризер...стрижење и фарбаење -ќе се освежам понеделнички...

Ручек има од вчера па нема да готвам....попладне на работа и така ....уште една полна работна недела пред нас...

Инаку ,,
    ја туркам 39тата година...

14 год.мажена со човек кој го познавам повеќе од 20г....

2 прекрасни деца (оти на мајката нејзините и се најубави)
    Тврдоглав овен во хороскоп со конфекциски број 38а некогаш и 36 ...и то

Одох на улепшавање...

На Tajnaotrovna, Skorpija25, mareane и 28 други им се допаѓа ова.
  18. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.383
    Допаѓања:
    262.012
    По кутија митформин да не пиеш ма?!
    3/4 у 365 дена не сум изела па пак сум 44бр у продавница :!:
    Љубоморна сум :envy:

На лекар бидна посетата. Сеа у аптека. Ќе се лечиме^_^

На mareane, Ane-Goki1, boomsleng и 19 други им се допаѓа ова.
  19. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Кафе, цигара пауза додека татко ми се занимава со деЦите, локација стандард за зимото - ла гараж.:rofl:

Синоќа цела ноќ и помагав на снашка да заврши со порачките за Бајрам оти нели стандард вработените кога има највеќе работа се болни, јас се тоа би отпуштила, без било каква грижа на совест.]:)

Кај мене нема мешање на политика во работата така да не знам како да одговорам на прашањето на @Lilit никогаш не сум се нашла во таква ситуација.:^)

Кога ве читам неќам да бидам богаташка со џипови итн да ви кажам искрено глупо ми паѓа дека возам џип, зш не сум богаташка.:wasntme: Не дека сакам ама морам, освен миниван што нема шанса да возам друга кола три седишта не собира, тука па скоро 90% возат џипови зошто имаат повеќедетни семејства, без седиште ем казна кркаш ем без дете можеш да останеш, воопшто не е џип синоним за богаташ, уствари никој не те ни гледа што возиш нит па го интересира.:)
    Саботата сабајле кога се враќав од работа ми падна во очи регистрација 4- ceps, си реков гарант овој некој Индиец или Балканец друг никој нема да се рекламира што работи, забрзува малку и Индиец (facepalm)никад не би отишла на гинеколог што има таква регистрација, одма ми делува како вообразен а без стручност личност.]:):wasntme:

Константин прешкртува денови до роденден јас ќе сум била miss fritter од cars а татко му rainbow dash од my little pony, забегано ми е малку детето.:rofl::rofl:

@WildMk со тоа мал пенис ( ама сум културна:lol:) одма ми текнува на сцената од секс енд д сити со Саманта кога беше заљубена многу ама типот мал му беше па им покажуваше на другачките како прстенот мало му бил.:lol:

Инаку генералии...... 38 години,мажена 7 години со помлад маж од мене8) мајка на 3 деца, секое летенце детенце, во едно лето скоро 2 детенца ( второто и третото 14 месеци разлика) по дома хаос едно 2-3 години сега малку поарно е:lol:на работа сум со рацете во д*нди 90% од времето, бабица по нашки, родена и цел живот во Мелбурн, татко ми инсистираше со брат ми да знаеме да пишуваме и читаме ќирилица па благодарение на него ми се најде сега за на форумов.:lol:
    Во хороскоп рак ама немам никави одлики на ракот а и не ме ни интересираат хороскоп и такви ми ти работи, конфекциски број 32-34 би била по Мк стандард мислам, стап се сторив од родив, да бидам обратна од сите се поправаат дека специјална снегулка сум си ја.:P8):D

Лелееее ово Кики челенџ сте го гледале? ОМГ како беше тоа, да се симне Господ на земјата да си ја собере вересијата? Колку нетокму народ без работа има да се чуди човек.(facepalm)(facepalm)

На Tajnaotrovna, Skorpija25, Jas! и 33 други им се допаѓа ова.
  20. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Добро утро девојчиња :hug:

Ви благодарам за одговорите.. Мило ми е што ве запознавам (повторно)... ми се допадна вашата досетливост и креативност во одговорањето, ептен :inlove:

Мислам дека е време да одам на доктор. Кој ден по ред ми е не знам.. ама легнувам-станувам, умот ми е во темава :o Се навлеков ко на крек... сраа ме фаќа :D

Сакам да си се сакаме, почитуваме, да си бидеме искрени, да се галиме и муабетиме со саати, и сакам добар секс! И еднаш на месец да е (шо е често случај кај мене), ама да биди секс за паметење :$
    Идемо на квалитет, не на квантитет :rofl:

Ви посакувам убав ден, со барем едно малечко-пријатно изненадување :l:

На Tajnaotrovna, Skorpija25, mareane и 21 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.