Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    Земи и стетоскоп.. и стапчиња за грло

Зини дечко! Да видиме кај те боли!

Ааааааа :D

На Ane-Goki1, CameliaMiller, kuc и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Весело ни почна попладнево, хахаха :D

На Ane-Goki1, CameliaMiller, kuc и 6 други им се допаѓа ова.
  3. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Кафе, цигара - гаража пауза.:coffee::)

Деца изморени заспаа, маж со нив заспал, не го будам нека се одмори, сабајлечки е послатко мафето.:wasntme::lol:

Многу бре апови пиете, срам ми е да кажам со три деца колку лекарства имаме по дома.
    Мм пролетно време пие лоратадин за алергија и на дечките нешто слично им давам по потреба, проспан сируп за кашлица, нурофен ако качат температура, стојат и двата скоро цели и јас пијам железо таблети и може неколку кафетина во текот на годината, за спиење главата уште на перница не ставена заспивам, апови не ми требат.
    Во Скопје кога бев ми се укочи вратот, на матичен ми акна дијазапам инекција, спиев 18 саата, такви дроги не се за мене, тука па само во болница се даваат инекции, матичен не смее да ги применува.

Ме потсети @kuc дека апчињата за алергија те успиваат со една случка со мм, заборавил вечерта да се напие лоратадин и сабајлето на работа почнал носот да му тече како чешма а веќе закажани операции, ставил два тампона во нос и почнал да си работи е арно ама до крај на денот веќе заборавил дека тампони има во нос па така си излегол од работа, пазарел, дома кога го видов умрев од смеење.:rofl:

Името само @CameliaMiller ми го спомнала во имиња кои се допаѓаат8), братучеди мои имаат од другата страна прва братучетка што е крстена по баба и Гајтанка(facepalm)за греота девојчето едвај чекаше да направи 18 години да го смени, не го смени зошто татко и се заканил дека ќе се откаже од нејзе преку весник.(facepalm)
    Децата мои веќе и пилињата знаат како се викаат:wasntme::rofl:едно на мајка ми, едно по свекрвата и едно слободен избор.:rofl:

Облека поубава од децата праќам за Мк на роднините, не одбиваат дека се е “марка” |( а се друго од облека, играчки, покуќнина, храна носам во Salvation Army, наша верзија на Црвен Крст.

Мм вика дека секс е лек за се како оној од My big fat Greek wedding со windeksot, а нели доктор е морам да го слушам.:P

На duffi, M&M, mareane и 28 други им се допаѓа ова.
  4. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    107.201
    @Cinderfakinrella честитки и со лесно понатака.
    И јас од септенври ке почнам со курс сакам за масер/ка ама допрва ќе видиме дали ќе има доволно кандидати за да се формира група,инаку и јазици ќе учам и јас во раб.Унирвезитет но овде во мојот град.
    Едвај чекам и мојот живот ептен монотон.
    Имам трема се осеќам како тинејџерка маж се буни он е против а јас не попуштам па ако не се успоубиеме сега не знам кога.
    Ми вика стра сум била за учење :envy:
    Исто и ќе му се вратам на фитнесот мој издувен вентил:inlove:

На duffi, mareane, Ane-Goki1 и 19 други им се допаѓа ова.
  5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    :D Да си го слушаш :!:
    И види ова нешто.. со мантилите, стетоскопот, стапчето.. ко на Синдефакенрела што и' предложив!
    Ионака вие сте двајцата медицински лица, лесно ќе се снајдете во 'докторски игри' :* :D

Како да не!
    Речи му: Ти си стар за со ученичка! :inlove:

На M&M, mareane, Ane-Goki1 и 18 други им се допаѓа ова.
  6. Milobebence

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    107.201
    Хихих и ќе му речам да си ми жива и здрава :*

На mareane, Ane-Goki1, CameliaMiller и 13 други им се допаѓа ова.
  7. Cinderfakinrella

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Човек се учи дур е жив... Јас би учела и јазици и некој занает плус... Никад не е касно. Ова со факсот ми беше жива фрустрација. Секој викенд се осеќав безвезе као залудно си ги трошам слободните денови и превртував очи кога ќе ме прашаа до кај сум.

Со мојот факс би се замарала со стотици мушки у денот. Многу се да ги стројам. Јас еден не можам саглам да посторјам, а не пак 100 :P Башка кој ќе се замара у 3 сабајле за шлеперот што не поминал на граница... Хаха

Нејсе, факсот ми е у пауза... Не за џабе сум се мучела три години, нели... Али сестрица хоџу и могу да будем... :))))))))

п.с. Дечко ми почна да ме изненадува... Повише збори за свадби, осеќам некој напредок...

п.п.с. Мислам дека си ја најдов више венчаницата од соништата... Ххаха

На duffi, M&M, mareane и 18 други им се допаѓа ова.
  8. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    МаЌе.. ќе биде интересно да ти 'играме' на свадба од позади мониторите :party:

Фустанот е преубав.. за фигура како твојата :inlove:

Ја не би.. мене нешто што ќе ме покрие цела.. на пример: Вреќа за компири :rofl:

На M&M, flower30, mareane и 14 други им се допаѓа ова.
  9. Cinderfakinrella

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Абе бегај таму, ќе те истепам. Ова со тепањето само за блиски го зборам, хахах... Нешто ми е како фора... Јас од секогаш сакав па балски, кралски фустан... Ама со моево телце ќе се изгубам во него :P

На M&M, mareane, CameliaMiller и 7 други им се допаѓа ова.
  10. Milobebence

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    107.201
    Прекрасна венчаница(y) со оглед какво тело имаш те гледав во темата што и да облечеш т.е било каква венчанца ќе бидеш презгодна невеста

На duffi, M&M, mareane и 9 други им се допаѓа ова.
  11. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    Имав скоро 'балски' фустан на свадбата наша :inlove:

00 (911).jpg

На duffi, M&M, mareane и 18 други им се допаѓа ова.
  12. Cinderfakinrella

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    На M&M, CameliaMiller, dunika и 4 други им се допаѓа ова.
  13. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.010
    Секое време пред да заспива малата си викам да ја заспијам и легнувам до неа.
    Ама ќе ми заспие во прегратка и не ја оставам додека раце не ми се вкочанат.
    Како расти се повеќе се вљубувам во неа.
    Ден стандард цел ден по неа и со неа.
    Незнам што ќе правам кога нема да и требам како сега. Се излигавив и ниш не кажав :|
    Убав ден... .

На duffi, mareane, CameliaMiller и 21 други им се допаѓа ова.
  14. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.605
    Допаѓања:
    177.754
    Еден пријател сакаше да има секс со студентка, па ја запиша жена му на факултет :rofl::rofl::rofl:

На duffi, M&M, mareane и 23 други им се допаѓа ова.
  15. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    Не морало до толку... Може да се облечеш како 'студентка', кратка сукња, прцлиња, лупни една мастика в уста и речи му: Професоре, може ли да одговарам.. орално? :$ :D

На duffi, M&M, mareane и 12 други им се допаѓа ова.
  16. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.829
    Допаѓања:
    274.985
    Ам ако е во Аустрелија чупето шо имат веза Гајтанка... многу знаат тие таму шо значи :)

Мене само ми е нај нај нај безвезе кога даваат кучешки имиња на деца, и човечки имиња на кучиња.

Мислам колку и да си го сакам кучето, сигурно нема да го крстам Бојан, ни па детето Лео. Мене не ми оди тоа, кој како сака нека си сфати.

На другарка една кучето Бруно и' се вика, а на друга познаничка детето така и' се вика.
    Needless to say, не одам со двете на кафе истовремено, оти еднава може кучето, другата детето ќе си го донесе.

Името за човечко суштество значи многу, а на кучињата во суштина им значи дека ќе добијат чешкање или грицка ако го научат :) мачорот искрено не знам ни дали си го знае името, поеќе "мац мац" му се допаѓа.

Следно е дете да чујам Џеки или Дорчо да се вика... јер уникатност :D стварно има избор на убави човечки имиња, ама некои луѓе...

И друга работа, да дохејтам до крај, сигурна сум дека имаш такви познаници таму, Џесика Најдоска, Џорџ Стојаноски... итн. И ај, пак таму некако личи, ама кога луѓе што живеаат тука, си ги викаат децата Џесика, Џорџ, Хари, Питер.... зоЖто?

На duffi, M&M, mareane и 16 други им се допаѓа ова.
  17. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.572
    Допаѓања:
    175.011
    Ја сум за усно :rofl:-бар одма знаеш на што си:rofl: (facepalm)
    Многу убава невеста си била мАри:inlove: -венчаницата ѕвони (y)
    ........

Бев ,видов и пукнав :@-ама ај да не Ве трујам .Не вреди да се секира човек за материјалното(се тешам сама себе (facepalm))

На duffi, M&M, mareane и 16 други им се допаѓа ова.
  18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    Изнавреди еден куп луѓе мории.. еееј :D

Најуба бев :inlove:

Шо виде и од шо пукна??

На M&M, mareane, Ane-Goki1 и 8 други им се допаѓа ова.
  19. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.053
    Допаѓања:
    69.218
    Добро утро! :sun:

Што вкусно ќе се јаде денес? :pizza: :?: :D

Кај мене на мени вчерашен ручек и книги по немачки. Не пипнав речиси ништо деновиве, па денес да надокнадам како што треба.

Тука стара облека ставам во кеси и пред куќа, некој ја зима. Не сум нашла расфрлани парчиња до сега, па ако ги фрлиле, не било блиску.

Спиев до 5 попладне! :o (facepalm)

како не! За учење никогаш не е доцна, ама никогаш! Плус, учењето делува многу добро на мозокот, а мозокот треба постојано да се развива. Само напред! :*

Мене ми е сеедно, кој како сака нека си ги вика децата и милениците. :) Мачките ми се викаат Ириска и Лили. Второто име го ставаат и на човек, ама кога бирав имиња ова име и "легна" на маца па сега се одзива на него.

@Cinderfakinrella честитки! :d:

Имајте убава недела! :f:

На duffi, mareane, Ane-Goki1 и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Cinderfakinrella

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434

Фала, фала.. Секому да се враќа! Иначе и мене мачето ми се вика Лили :D

На WildMk, dunika, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.