Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Кавадарчанки се спремам за на Цеца во недела има најава дали нешто ќе биде затворено од улиците?
    И сакам да одам на тиквешко во едно кафанче на Л ваљда беше, сте биле? Препорака за нешто друго ама таму покрај езеро? Не сум била со години натака, а и кога одам накај село не застануваме ич.

Него завчера земав плата, вчера нови штикли, денес еден куп сметки и се осеќам помирно кога се ми е подмирено.
    На зет ми му е роденден во недела и не знам што да му купам, сака фармерки ама искрено тоа ми се многу пари за давање. Што подарувате на мажи од фамилија?

На Skorpija25, V.odolija, Milobebence и 18 други им се допаѓа ова.
  2. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Дезодоранс.. Колку да се одбележи. Доколку воопшто се погодиме во ист град за нечиј роденден.
    Пред да имаме деца, купувавме за нијаанса поскапи поклончиња, до кај 400-500 стотки, сега, со децава (нека се здрави и живи), нема за големите. Ќе си потраат.

На Skorpija25, V.odolija, Milobebence и 12 други им се допаѓа ова.
  3. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.716
    Здраво друштво, како сте? Ја фино, праски, кафе, обврски. :coffee:

Мислењево вчера го почнав, ама сега до довршив. Денес банана јадев. Нејсе, заборавив дека сум почнала да пишувам нешто во темава. Ја заклучија темата и сега сите бираат зборови. Ептен мирни сте. :?:

Ми се трошат пари, најверојатно нови тренерки ке купам, и онака другите работи ми се практично нови и неизносени. (hollest)

@WildMk Не е проблем твојата тема Вајлд, жустри караници во темава имало уште пред да почнеш да пишуваш овде, т.е. уште пред да направиш профил на форумов.

@LiliBoz среќна годишница женска! Ти посакувам успех во бизнисот! Куќата фенси, ми се свиѓа терасата за кафе и палачинки. :^: :d: :party: :f: :sun:

@kravce мајка има порачувано од такви бутици, најчесто чевли и ташни, ама јас не сум фан на таков вид на шопинг. Прво, сакам да го видам производот со свои очи и да го пипнам материјалот, а второ, не ми се допаѓа тоа што речиси секоја девојка и жена носат такви работи, па некако ми се губи чувството за мода. А и од сите работи порачани до сега, добар дел воопшто не биле убави, значи ни приближно исти како на сликата, па си седат во плакар.

Инаку, целосно се согласувам со @dunika за нелојална конкуренција. Воопшто не е фер кон луѓето кои отвориле фирма, ама пак од друга страна, многу од салоните се прават наудрени за фискална сметка, па мора да им побараш. Јас лично, не поддржувам работа на црно, секогаш одам во салони кои даваат фискална сметка, бидејки и јас самата плаќам данок, а не збориме за мала сума.

@marama мајка ме научи на една финта - кога има добра понуда во авон, најчесто колекции (тоалетна вода, лосион за тело, рол-он - секогаш различно) ние порачуваме и машки и женски, па кога има некоја прилика ние подаруваме. Цените со попуст се од 600 до 1200, а редовни цени над 2000. :)

Кој е за кафе?

На Val-Dim, V.odolija, Milobebence и 22 други им се допаѓа ова.
  4. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.849
    Допаѓања:
    95.281
    Мислиш улицатА:rofl:
    Имаш бесплатен превоз организиран инаку,од повеќе градови низ Мк.
    На Тиквешко тоа е ресторан(ако може така да се нарече) Луле:)
    Ок е,ама не очекувај многу.
    Остани во градот,има фини кафичи и диско ако ти се денса:music:
    Препорачувам да ја посетиш визбата,т.е ресторанот во Тиквеш(fingers)

На Val-Dim, Milobebence, boomsleng и 17 други им се допаѓа ова.
  5. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.798
    Допаѓања:
    214.380
    Добар ден и од мене.Убаво поминат ден вчерашен,малку побогато ручече.уште поубава вечер:$,28 г.брак.Поминато дождови,грмотевици, секавици и виулици,сонце од време на време,виножито едно,се на се години кои не се за фрлање лесно низ вода.Жилава ли сум како тегавецот,тврдоглава ли,не е битно,стојам здраво на двете нозе,а богами и главче знам да кренам,не се предавам лесно,ниту пак дека жртва сакам да бидам.Вчерашниот ден ми значи многу,тогаш дојдов овде каде што сум,но официјална капитулација на двете страни е потпишана на 12 ти овај месец:D.Се надевам дека ние двајца,кога до сега сме издржале,ќе издржиме уште долго,сепак љубов заедничка во нас има и покрај се поминато.Од сабајле средено подома,изпазарено.Чашата за кафе на @Dust во умот ми остана:inlove:,одамна ѓи меркам,но се надевам понови ќе излезат,па овие попристапни ќе бидат,можеби кај кумовите ќе начекам нешто слично:*

На Skorpija25, Val-Dim, bittersweet и 29 други им се допаѓа ова.
  6. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Ко така, апдејт да ви направам... Малиот не бил толку мал... 31год имал :D

Стара сум... заборавам што ми кажуваат луѓето :smoke:

На Skorpija25, Milobebence, kravce и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.716
    :?: ништо не разбирам, зошто ме цитираше?

На Milobebence, NarCis@, LejlaD и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Епа не си била во тек ко така.. 'Мојата тема', се однесуваше на муабети за секс овдека.
    Имав непристојна понуда од еден мал... бла-бла.. мислев има 27, имал 31... и то..

Ми го пос*а мајтапот! :@

На Milobebence, mal.ecka, M&M и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.451
    Допаѓања:
    143.723
    За поклон за мажи маичка, блуза, виски... околу 1000-ка.

И јас како @LejlaD го славам денот откако почнавме да живееме заедно, а не денот на потписот. Тогаш доаѓа до промена, и тоа каква. Ми текнува првата вечер кога си викав - што ми требаше :D. Во викендица отидовме да живееме, октомври, ама камен ладно. Плус научена сама во соба, а сега има некој што ми диши до мене :D.

И се разбира, годишница од врска славиме, како предуслов за се друго :)

На Skorpija25, WORRIED.BT, bittersweet и 20 други им се допаѓа ова.
  10. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.716
    Е не сум во тек со муабетите, никој не ми пишува ЛП. :doh:

А имам пишано, сандачето ми е отворено за сочен трач. :lol:

На Milobebence, M&M, kravce и 7 други им се допаѓа ова.
  11. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Многу скапи поклони давате бе? Јас стварно сум циција. Не ме канете на родендени.. Освен ако не сте дечиња :)

Не е од форумов дотичниот... се знајме од друго место.. :lol:

На Milobebence, M&M, dunika и 2 други им се допаѓа ова.
  12. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.947
    Бека фала срцка фалеше во темава :*

На Milobebence, ane.bella, NarCis@ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.798
    Допаѓања:
    214.380
    Бегалка бев,односно од вечерно излегување право овде,каде ѓи поминав годиниве,потписот само неколку дена покасно :D,да не закасниме,се засекиравме:D

На Skorpija25, Val-Dim, Milobebence и 12 други им се допаѓа ова.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Асли бегалка? Никој не знаеше дека ќе отидеш? :)
    Ептен ми е јако ова :inlove:

На Val-Dim, Milobebence, boomsleng и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.716
    Не мора да значи, некогаш подарувам само тоалетна вода, која да речеме е 300 денари. Или колекција од гел за туширање, лосион за тело и рол-он кои чинат 350-400. Внимавам што подарувам и на кого подарувам. Прво, затоа што не сите личности имаат иста 'вредност' во мои очи, друго затоа што не сакам да обврзувам некого со скап подарок за возврат.
    Да не ме разберете погрешно, ова вредност го ставив во наводници затоа што зборот се однесува на почитта кон мене, поддршка кога истата е потребна, радост кога ке успеам и ред други ситуации. А сакам да трошам пари на подароци и трошам, кога се драги луѓе во прашање. :)

:drunk: е дури сега ништо не ми е јасно.

Срцка, тука сум јас, ама најчесто само ве читам. :hug:

На Skorpija25, Ane-Goki1, Milobebence и 10 други им се допаѓа ова.
  16. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Епа ќе мораш да се вратиш по темава и да читаш постови мои.. Не памтам кога го спомнав прв пат муабетов :D
    Ти реков... стара сум и заборавам :smoke:

На Milobebence, LejlaD и Rebecca_R им се допаѓа ова.
  17. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.288
    Допаѓања:
    85.281
    Честитки @LejlaD уште долги години да славите заедно,внуци да си дочекате:*

На Ane-Goki1, Milobebence, ane.bella и 6 други им се допаѓа ова.
  18. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Јас за зет ми купив од ДМ колекција од Нивеа, околу 500 денари беше. Имав во план новчаник да му купам, ама баш тој ден ме апна кучето и не можев многу да шпартам низ град.

Сериозно? Не сакам луѓе кои воопшто не се трудат околу поклон и гледаат само да те тргнат од глава. Еднаш годишно е да му се сневиди.

Ај сега добар ден.
    Испазарив од Просветно дело за првачето. Сè што ми текна купив од таму. Кога влегов ми текна дека Бубале ми кажа да купам тесни-широки тетратки и појма немав како изгледаат. Кога ги видов се присетив. :) Плус ми дадоа ваучер со попуС. (poolparty)

@LejlaD честитки. Уште многу години поминати заедно во љубов, среќа и хармонија. :)

На Skorpija25, senjorita-v, Val-Dim и 19 други им се допаѓа ова.
  19. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.798
    Допаѓања:
    214.380
    :nod: асли бегалка,не знаев ниту пак јас,немаше класично паѓање на колено,туку порача шампањ и кажа дека ќе се жени пред цело друштво,па затоа части.На бегање за дома не бев сама со него во кола,и двајца негови другари имаше,па право кај него дома.Е таму веќе собрани сите,музика и се по ред,па кога ме чапнаа од врата да ми честитаа,сеуште не бев сигурна да не ја згрешиле невестата:D(facepalm).

На Skorpija25, Val-Dim, kuc и 20 други им се допаѓа ова.
  20. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Најсериозно. Ни за мене славам роденден, ниту пак се тревожам околу туѓи. За возрасни зборувам.. За деца ми е поинаку... си се радуваат секако они :inlove:

На Skorpija25, kuc, boomsleng и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.