Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Нема да добиеш поголема самодоверба ако ставиш слика на форум, туку колку самодоверба имаме сега... дали доволно за воопшто да ставиме слика.

А без? :) Треба таша*и.. за мене барем.. А за со филтри, има да се напраам ко Хајди Клум, пошто ме бива за фотошоп.. а не е тоа поентата...

На kuc, Ane-Goki1, LejlaD и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.174
    Допаѓања:
    137.418
    Ќе најдам јака фотка на нет и таа ќе ја ставам, мислете си дека сум јас :makeup:

Инаку у какви гаќи би се ставиле?

На Thallia, mareane, kuc и 13 други им се допаѓа ова.
  3. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.762
    Допаѓања:
    176.151
    Пак не ми е јасно:^)
    Јас конкретно , имам огромна самодоверба . Ама шо знам због чега би се ставила тука.
    Ај да пробам ако не .
    Да разбијам лед:)

На mareane, kuc, Ane-Goki1 и 8 други им се допаѓа ова.
  4. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Не.. само размисли зошто не би...
    Мислам дека за тебе е поврзано со тоа што многумина те знаат лично.

Тие памучните шо си ги носам :inlove:
    Прслук не носам... или многу ретко... може со маица црна памучна.
    Боринг.

Да размислиме за по маици :D

На kuc, Ane-Goki1, LejlaD и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Де мор вајлдке имам арни слики и без фотошоп. :D Плус знам бар еден маж што реагира бурно:D Да го зачленам вербално да ме прераскаже:rofl:

На LiliBoz, LejlaD, NarCis@ и 4 други им се допаѓа ова.
  6. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Јас немам слики такви... Сум се сликала, ама ги бришам после тоа... По купачи имам.. Ама тоа не е долен веш :?: Се рачуна по купачи? :$

На LejlaD, Mr. Right, M&M и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Хаха после главен хит на фемина- girls gone wild:D
    Сакав да кажам дека.....не би се егзибиционирала, ама не се ни срамам. Не сум уби боже згодна да се вртат сите по мене, нит сум батал неприметлив. Шо постара, тоа помалку ми зависи себесакање од Петко, Трајко што мислел. Сакам да сум ко на 20 сепак:D

Последна измена: 4 октомври 2018
    На Skorpija25, LejlaD, Ariel и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.900
    Допаѓања:
    173.524
    Смрзнав... времево се понаша како да е декември.. А мојов по кратки ракави седи..

Денес продолжение на вчера, се мислам кого да убијам и кај да го закопам:swear: се зезам де... ама секако би утепала некого :D
    Треба да се спремам пак за пат до Немачка... овој пат на малку подолго ќе биде:sweat:
    Се прашувам дали да си купам уште еден екстра куфер за враќање, знајќи се себеси дека ќе купам 300 тракатанци кога ќе си одам:sweat:

По гаќи не би се сликала. Не поради тоа што многу од тука знаат која сум, туку поради тоа што нема што да видат што веќе не виделе кај жена:D
    Мене па купачи и гаќи ми се баш исто ако веќе збориме за сликање. Иста површина покриваат и иста откриваат.. Што е различно? Сега па какви има, да не знаеш дали се гаќи или костим за капење:D

Гаќи големи имаше во Базаро, Лиска и на бит пазар..памучни црни, сиви, бели, кремави..
    Исто ѓубре се секаде, само цената е различна.. Е тука во Берово има едни во кутија пакувани...150ден парче, па нема пребирање:D број ретко има а не па опција да бараш подобри/поевтини:lol:

Ми се јаде сладолед.. Во кит-го веќе нема кутии, останале уште малку сладоледи на стапчиња/корнети.. Ќе кризирам. Имам уште малку во кутијата, после плачки ќе биде:tmi:

На bittersweet, mareane, kuc и 22 други им се допаѓа ова.
  9. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    I love this part :inlove:

п.с. знам дека претерав со цитирање денес... ама не ми е денот... и не е поврзано со гаќи

На Ана на мама, LejlaD, Bozica1980 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Јас ни на дечко не би му пратила слика по долен веш, на интернет да ја ставам нема шанси. Ни по купаќи не ставам слики по социјалниве мрежи. Самодоверба? Горе долу исти сме, исти делови од тело имаме, на некој му се допаѓам на некој не. Ама долниот веш ми е дел од интима, а интима не ми е за во јавност.
    Добар ви ден. Пијам кафе со лимон, нокти да имав сега со се прстите ќе ги изгризев. Бавно поминува времево, паники ме фаќаат. bf1d076515944c88473cc39afd51dfbb.jpg
    Кога сме кај гаќи, шо се убави

На Skorpija25, Thallia, mareane и 21 други им се допаѓа ова.
  11. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.234
    Гаќи-парти правите а:D
    Гледам од гаќи за прашина до сликање по гаќи сте стигнале^_^

Ниту бришам со гаќи,ниту со прслуци,ниту ги чувам скинатите и старите. Бришам со едни многу убави крпи на грин мастер мислам беа( и само со вода можеш,не треба средство).политура не смеам да ставам,веднаш позади бришењето се налепува прашина а црна површина па веднаш се ми се познава. Бришам се по ред со едно универзално средство кое е концентрирано.си го растворам и се со него си поминувам.

Слика не би ставила по долен веш,не дека немам убави или сум дебела или слаба но не се осудувам и не ја гледам поентата за да се разгаќам до толку за други да ме гледаат.а и што би бил коментарот:еее многу убав долен веш,или од кај ги купи,колку пари и дрн дрн:) обично од сара веШн се купувам и заради професијата најмногу бел долен веш имам или со нежни цветиЧи и бели кратки чорапи.

За жртвата за детето,исто би одговорила како повеќето од вас.значи пред се би ми била среќата на детето.така сум воспитана и така би терала во животот.;)

Уште малку ќе заврши оваа луда недела,на работа поминаа многу луѓе.ќе имам нова колешка од понеделник ќе бидеме 4 ца.доста бевме 3 ца на работа.па очекувам малку да ми се растерети чекалната:D

FB_IMG_1538666076085.jpg

20181004_162003.jpg
    20181004_161600.jpg

Си купив старки од неќњашниот муабет.не се оригинал но ќе ги носам на први Мај и на екскурзија.маж ме зафркава дека ми фалело уште фармерско палто и Џоинт и ќе сум била ок:rofl: (highfive)

На bittersweet, Thallia, mareane и 22 други им се допаѓа ова.
  12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Не, туку дали имаш доволно храброст да ставиш таква слика и да не се мислиш кој - што ќе рече за твојот изглед, односно: Дали имаш доволно самодоверба (под услов да не знае никој кој е на сликата)?
    Како што и појаснив претходно.

На Sesil и LejlaD им се допаѓа ова.
  13. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.234
    ^немам доволно самодоверба.ни глава ни ништо да не ми се гледа.немам самодоверба доволно за таква слика да ставам.ете имам за пижамките со цреши да ги ставам на старки пробани,но за долен веш немам самодоверба

На kuc, Sesil, Ane-Goki1 и 6 други им се допаѓа ова.
  14. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.642
    Допаѓања:
    178.220
    Добра ви е идејата за привлекување манијаци на форумов :D

:rofl::rofl::rofl:

На Skorpija25, bittersweet, Thallia и 25 други им се допаѓа ова.
  15. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    :l: Фала ти на одговорот.. Ај фил ју :l:

Тоа е она што ме мачи... Што ме прави да ми е криво што не сме доволно силни...

Сериозно? Ние 'ќе сме виновни' ако постираме слики, а манијаците само 'ќе бидат привлечени'?
    Исто како да и' кажеш на девојка која била силувана, дека 'сама си го барала' :puke:

Види како размислуваш... и смешно ти е.. Што кажува тоа за нашето општество и односите помеѓу мажите и жените во него? м?

На LejlaD и Mr. Right им се допаѓа ова.
  16. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.093
    Допаѓања:
    154.767
    Официјално станувам мизантроп, од секојдневно искуство со многу чуѓе се повеќени повеќњ замразувам човечки род. Веќе и ги разбирам оние чудаци што сите ги сметаат зошто си се дружат само со животни. Уште еден ужас ден :envy:
    За вас тука ке важи :!:, вие ако не ме расположите нема кој :)
    Многу ми е интересно како знае да се развие и забега некоја тема тука, како со гаќиве на пример :D
    Ај да почнам со ред
    Исто мислење имам и јас, не ми ни дошло желба од мене да дтавам било каква слика тек па у веш но но :shake: . Еее на времето кога бев згодна немав самодоверба за вакви работи не па сега веќе вака незгодна :P .
    А зошто па секогаш менталитетот се истакнува, се гледа по фејсбук и инстаграм колку е менталитетот таков кај девојчињава во последно време |(
    :rofl::rofl::rofl: умрев, или целулитот на левата нога ти е поистакнат од тој на десната :rofl:
    Да допијам кафе па да будам дете, па ќе ме дрибла ноќеска до ниедно време

Едит @Alishan30 од каде неоригиналниве старки :), неоти се познава дека се неорогинал. Вторите се темно зелени??

На bittersweet, Thallia, mareane и 16 други им се допаѓа ова.
  17. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.234
    @M&M има една страна на фб ми ја кажаа - добра зделка - се вика.од таму ги нарачав и задоволна сум.а едните се црвени а другите тегет.
    Имаше и бели и сиви.погледни ги.за парите вредат-пробано;)

На mareane, Sesil, Ane-Goki1 и 7 други им се допаѓа ова.
  18. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.762
    Допаѓања:
    176.151
    Најдов едни почитави ,ко за пред човек:), се стокмив , и млеко се нашлапав ( да сијам нели ) ,му реков на маж да ме слика . Ми вика : е што ти текна сега ова :?:. Му реков дека си ја тестирам самодовербата и дека ми е за на форум сликата , да се потруди поубаво да ме фати у кадар :yawn:
    Ме праша дали сум си ги испила апчињата за денес :rock:

Натнав фармерки и кошулче и правац на блачко . Па и едно коктелче мцнав . Додуша уште го лигавам .
    IMG_20181004_165723.jpg

На Skorpija25, Thallia, lunicka и 23 други им се допаѓа ова.
  19. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Во ГТЦ на први спрат има продавница.
    Продаваат ОлСтар и ДокМартенс.

Мартинки купувам од таму.
    За старки има избор, за мартинки слабо....

На Sesil, Dust, LejlaD и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Па у право е за привлекуванje маниjaци. Реалноста е таа. Никоj не вели дека голата мома е крива, али, да чепати човек нозе, макар и на форум и да очекува дека нит еден еректиран изрод не ке улета превозбуден и пренапасен е многу нереално. Ако неjкам да паднам у дупка, не ке се обидувам да проjдам по дупката. Домино..ништо повеке. Едно си повлеквит друго ;) не е ни вина у прашане туку,сакаме манjaци на форумов и у инбох? Ja не.

На bittersweet, do-re-mi, mareane и 20 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.