Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WildMk

WildMk Форумски идол

Нема да добиеш поголема самодоверба ако ставиш слика на форум, туку колку самодоверба имаме сега... дали доволно за воопшто да ставиме слика.

А без? :) Треба таша*и.. за мене барем.. А за со филтри, има да се напраам ко Хајди Клум, пошто ме бива за фотошоп.. а не е тоа поентата...

kuc, Ane-Goki1, LejlaD and 5 others like this.
  2. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Ќе најдам јака фотка на нет и таа ќе ја ставам, мислете си дека сум јас :makeup:

Инаку у какви гаќи би се ставиле?

Thallia, mareane, kuc and 13 others like this.
  3. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Пак не ми е јасно:^)
    Јас конкретно , имам огромна самодоверба . Ама шо знам због чега би се ставила тука.
    Ај да пробам ако не .
    Да разбијам лед:)

mareane, kuc, Ane-Goki1 and 8 others like this.
  4. WildMk

WildMk Форумски идол

Не.. само размисли зошто не би...
    Мислам дека за тебе е поврзано со тоа што многумина те знаат лично.

Тие памучните шо си ги носам :inlove:
    Прслук не носам... или многу ретко... може со маица црна памучна.
    Боринг.

Да размислиме за по маици :D

kuc, Ane-Goki1, LejlaD and 5 others like this.
  5. Dentina

Dentina Форумски идол

Де мор вајлдке имам арни слики и без фотошоп. :D Плус знам бар еден маж што реагира бурно:D Да го зачленам вербално да ме прераскаже:rofl:

LiliBoz, LejlaD, NarCis@ and 4 others like this.
  6. WildMk

WildMk Форумски идол

Јас немам слики такви... Сум се сликала, ама ги бришам после тоа... По купачи имам.. Ама тоа не е долен веш :?: Се рачуна по купачи? :$

LejlaD, Mr. Right, M&M and 1 other person like this.
  7. Dentina

Dentina Форумски идол

Хаха после главен хит на фемина- girls gone wild:D
    Сакав да кажам дека.....не би се егзибиционирала, ама не се ни срамам. Не сум уби боже згодна да се вртат сите по мене, нит сум батал неприметлив. Шо постара, тоа помалку ми зависи себесакање од Петко, Трајко што мислел. Сакам да сум ко на 20 сепак:D

Last edited: Oct 4, 2018
    Skorpija25, LejlaD, Ariel and 7 others like this.
  8. Dust

Dust Game Over

Смрзнав... времево се понаша како да е декември.. А мојов по кратки ракави седи..

Денес продолжение на вчера, се мислам кого да убијам и кај да го закопам:swear: се зезам де... ама секако би утепала некого :D
    Треба да се спремам пак за пат до Немачка... овој пат на малку подолго ќе биде:sweat:
    Се прашувам дали да си купам уште еден екстра куфер за враќање, знајќи се себеси дека ќе купам 300 тракатанци кога ќе си одам:sweat:

По гаќи не би се сликала. Не поради тоа што многу од тука знаат која сум, туку поради тоа што нема што да видат што веќе не виделе кај жена:D
    Мене па купачи и гаќи ми се баш исто ако веќе збориме за сликање. Иста површина покриваат и иста откриваат.. Што е различно? Сега па какви има, да не знаеш дали се гаќи или костим за капење:D

Гаќи големи имаше во Базаро, Лиска и на бит пазар..памучни црни, сиви, бели, кремави..
    Исто ѓубре се секаде, само цената е различна.. Е тука во Берово има едни во кутија пакувани...150ден парче, па нема пребирање:D број ретко има а не па опција да бараш подобри/поевтини:lol:

Ми се јаде сладолед.. Во кит-го веќе нема кутии, останале уште малку сладоледи на стапчиња/корнети.. Ќе кризирам. Имам уште малку во кутијата, после плачки ќе биде:tmi:

bittersweet, mareane, kuc and 22 others like this.
  9. WildMk

WildMk Форумски идол

I love this part :inlove:

п.с. знам дека претерав со цитирање денес... ама не ми е денот... и не е поврзано со гаќи

10. kravce

kravce Форумски идол

Јас ни на дечко не би му пратила слика по долен веш, на интернет да ја ставам нема шанси. Ни по купаќи не ставам слики по социјалниве мрежи. Самодоверба? Горе долу исти сме, исти делови од тело имаме, на некој му се допаѓам на некој не. Ама долниот веш ми е дел од интима, а интима не ми е за во јавност.
    Добар ви ден. Пијам кафе со лимон, нокти да имав сега со се прстите ќе ги изгризев. Бавно поминува времево, паники ме фаќаат. bf1d076515944c88473cc39afd51dfbb.jpg
    Кога сме кај гаќи, шо се убави

Skorpija25, Thallia, mareane and 21 others like this.
  11. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Гаќи-парти правите а:D
    Гледам од гаќи за прашина до сликање по гаќи сте стигнале^_^

Ниту бришам со гаќи,ниту со прслуци,ниту ги чувам скинатите и старите. Бришам со едни многу убави крпи на грин мастер мислам беа( и само со вода можеш,не треба средство).политура не смеам да ставам,веднаш позади бришењето се налепува прашина а црна површина па веднаш се ми се познава. Бришам се по ред со едно универзално средство кое е концентрирано.си го растворам и се со него си поминувам.

Слика не би ставила по долен веш,не дека немам убави или сум дебела или слаба но не се осудувам и не ја гледам поентата за да се разгаќам до толку за други да ме гледаат.а и што би бил коментарот:еее многу убав долен веш,или од кај ги купи,колку пари и дрн дрн:) обично од сара веШн се купувам и заради професијата најмногу бел долен веш имам или со нежни цветиЧи и бели кратки чорапи.

За жртвата за детето,исто би одговорила како повеќето од вас.значи пред се би ми била среќата на детето.така сум воспитана и така би терала во животот.;)

Уште малку ќе заврши оваа луда недела,на работа поминаа многу луѓе.ќе имам нова колешка од понеделник ќе бидеме 4 ца.доста бевме 3 ца на работа.па очекувам малку да ми се растерети чекалната:D

FB_IMG_1538666076085.jpg

20181004_162003.jpg
    20181004_161600.jpg

Си купив старки од неќњашниот муабет.не се оригинал но ќе ги носам на први Мај и на екскурзија.маж ме зафркава дека ми фалело уште фармерско палто и Џоинт и ќе сум била ок:rofl: (highfive)

12. WildMk

WildMk Форумски идол

Не, туку дали имаш доволно храброст да ставиш таква слика и да не се мислиш кој - што ќе рече за твојот изглед, односно: Дали имаш доволно самодоверба (под услов да не знае никој кој е на сликата)?
    Како што и појаснив претходно.

Sesil and LejlaD like this.
  13. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

^немам доволно самодоверба.ни глава ни ништо да не ми се гледа.немам самодоверба доволно за таква слика да ставам.ете имам за пижамките со цреши да ги ставам на старки пробани,но за долен веш немам самодоверба

kuc, Sesil, Ane-Goki1 and 6 others like this.
  14. Peco

Peco Форумски идол

Добра ви е идејата за привлекување манијаци на форумов :D

:rofl::rofl::rofl:

15. WildMk

WildMk Форумски идол

:l: Фала ти на одговорот.. Ај фил ју :l:

Тоа е она што ме мачи... Што ме прави да ми е криво што не сме доволно силни...

Сериозно? Ние 'ќе сме виновни' ако постираме слики, а манијаците само 'ќе бидат привлечени'?
    Исто како да и' кажеш на девојка која била силувана, дека 'сама си го барала' :puke:

Види како размислуваш... и смешно ти е.. Што кажува тоа за нашето општество и односите помеѓу мажите и жените во него? м?

LejlaD and Mr. Right like this.
  16. M&M

M&M Форумски идол

Официјално станувам мизантроп, од секојдневно искуство со многу чуѓе се повеќени повеќњ замразувам човечки род. Веќе и ги разбирам оние чудаци што сите ги сметаат зошто си се дружат само со животни. Уште еден ужас ден :envy:
    За вас тука ке важи :!:, вие ако не ме расположите нема кој :)
    Многу ми е интересно како знае да се развие и забега некоја тема тука, како со гаќиве на пример :D
    Ај да почнам со ред
    Исто мислење имам и јас, не ми ни дошло желба од мене да дтавам било каква слика тек па у веш но но :shake: . Еее на времето кога бев згодна немав самодоверба за вакви работи не па сега веќе вака незгодна :P .
    А зошто па секогаш менталитетот се истакнува, се гледа по фејсбук и инстаграм колку е менталитетот таков кај девојчињава во последно време |(
    :rofl::rofl::rofl: умрев, или целулитот на левата нога ти е поистакнат од тој на десната :rofl:
    Да допијам кафе па да будам дете, па ќе ме дрибла ноќеска до ниедно време

Едит @Alishan30 од каде неоригиналниве старки :), неоти се познава дека се неорогинал. Вторите се темно зелени??

17. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

@M&M има една страна на фб ми ја кажаа - добра зделка - се вика.од таму ги нарачав и задоволна сум.а едните се црвени а другите тегет.
    Имаше и бели и сиви.погледни ги.за парите вредат-пробано;)

mareane, Sesil, Ane-Goki1 and 7 others like this.
  18. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Најдов едни почитави ,ко за пред човек:), се стокмив , и млеко се нашлапав ( да сијам нели ) ,му реков на маж да ме слика . Ми вика : е што ти текна сега ова :?:. Му реков дека си ја тестирам самодовербата и дека ми е за на форум сликата , да се потруди поубаво да ме фати у кадар :yawn:
    Ме праша дали сум си ги испила апчињата за денес :rock:

Натнав фармерки и кошулче и правац на блачко . Па и едно коктелче мцнав . Додуша уште го лигавам .
    IMG_20181004_165723.jpg

Skorpija25, Thallia, lunicka and 23 others like this.
  19. WildMk

WildMk Форумски идол

Во ГТЦ на први спрат има продавница.
    Продаваат ОлСтар и ДокМартенс.

Мартинки купувам од таму.
    За старки има избор, за мартинки слабо....

Sesil, Dust, LejlaD and 1 other person like this.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Па у право е за привлекуванje маниjaци. Реалноста е таа. Никоj не вели дека голата мома е крива, али, да чепати човек нозе, макар и на форум и да очекува дека нит еден еректиран изрод не ке улета превозбуден и пренапасен е многу нереално. Ако неjкам да паднам у дупка, не ке се обидувам да проjдам по дупката. Домино..ништо повеке. Едно си повлеквит друго ;) не е ни вина у прашане туку,сакаме манjaци на форумов и у инбох? Ja не.

Thread Status:
Not open for further replies.