Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.642
    Допаѓања:
    178.217
    Да се запази редот на темава, новите членови треба да почастат кафе.
    Така ли е @Val-Dim ? :)

На Tajnaotrovna, Val-Dim, mira.mira и 17 други им се допаѓа ова.
  2. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.662
    Допаѓања:
    153.098
    @Dust јас некни купив од хоум фешн за,синко постелнина...ако е од тие реин форс програмата преубави се...
    Ти стојам на располагање ако треба нешто да,ти услужам...

Дуќанот им е во чаршијата накај пазарот...

На Ane-Goki1, NarCis@, duffi и 8 други им се допаѓа ова.
  3. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Небото над мене, што изгледа како ветување за далечни места.
    Нема кафе Пецо, доцна е. Алкохол само. Бидете така:rofl:

Прикачени фајлови:

На Skorpija25, Tajnaotrovna, Peco и 13 други им се допаѓа ова.
  4. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    А мене како ми е, кравче цело време ме викате...ох вејт :wasntme:
    Лоша шега, ама се потрудив барем :angel:
    Мене цел живот ме прашуваа дали дома јадење ми даваат, колку коска и кожа сум била, јадеш ли нешто, мажите сакале мевце да фатат |( да ми се фатите. Сега се поправив и сум раат, ама коментари за тежина нит давам нит сакам.
    На фб слики како Десниов, не памтам кога последен пат сум ставила, а на инста глумам уметник :emo:
    Друго да ви кажам немам, т.е. имам ама паничам кога мислам на тоа, па затоа ќе си ќутам. И ќе се надевам дека добро ќе излезе.
    Праќам прегратки кај треба, мене знам ми требаат па се туткам при мајка :hug:

На Skorpija25, Thallia, Peco и 18 други им се допаѓа ова.
  5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307

:o Кемтрејлс!!! :o

Знам како ти е.. :hug:

На M&M, mareane, dunika и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.899
    Допаѓања:
    173.524
    Да од тие е. Дупла RANFORCE постелнина е пишано :)

Фала ти:hug:
    Частам кафе и десерт во некоја следна прилика:*

На M&M, mareane, boomsleng и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Сакаш уште, Вајлдке?))) На...бар је ваздух чист, и пијачките убави, и муж го чакам да стаса:D

Прикачени фајлови:

На Skorpija25, Sesil, M&M и 4 други им се допаѓа ова.
  8. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    И јас пијам... ве дружам од далеку :D

Вотка-боровница :d:

На M&M, dunika, LejlaD и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.752
    Охо,навреди на сметка на физички изглед имам добиено еден куп.На сметка на дебелина,за ,,нелепота''...за се...од колеги,комшии па дури и од домашните..
    Порано се потресував и се земав на срце,сега баш ми е гајле...иако некогаш знае да ме пецне муабетот како оса..
    Слободна сум цели два дена,ова не ми се случило за две и пол години како работам...

На Tajnaotrovna, Ane-Goki1, Thallia и 20 други им се допаѓа ова.
  10. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.899
    Допаѓања:
    173.524
    Каде е па оваа убавина? :D ако не е тајна ..
    Девојка на точак со розева гајба :lol:

На kuc, mareane, LejlaD и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Амстердам Зауд такозвани, јужен дел на Амстердам, ова се ср факултети во далечините

На Tajnaotrovna, Cosmi, M&M и 8 други им се допаѓа ова.
  12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307
    Донеси мори аослна треваааа!!!! :smoke:

Mama... Just killed a man...

Последна измена: 5 октомври 2018
    На Ane-Goki1, Thallia, Cka и 10 други им се допаѓа ова.
  13. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.802
    Допаѓања:
    214.421
    Тркнав да си купам мелатонин б6,од вечер почнувам,белким ќе се упристојам,во Зегин лента е 72 ден со 30 таблети,фала уште еднаш за помошта:hug:.@Peco неколку пати и јас ги опоменав,ама кој ме слуша,мора изгледа @Val-Dim да реагира:!:,Утре договорено шетање кај кумовите,панаѓур има во Аминдео кој трае три дена почнувајќи од денес.Воопшто не ми е битно дали ќе се купи нешто,важно од дома ќе се излези и прошета:)

На Skorpija25, Val-Dim, Ane-Goki1 и 22 други им се допаѓа ова.
  14. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.092
    Допаѓања:
    154.760
    Стварно значи секојдневно по тинекси, аптеки ... одат по 700-1000ден како од шала а за парче облека и јас се подмислиувам, се под враќам да земам да не земам. Лани решив да се почастам том таилор фармерки од 3000 и ден денес си мислам дека се избрзав :D , ептен сум будала кога сум јас во прашање.
    Ice Angels??? Мислам само од таму има ваква глетка. Од кога го меркам хотелчево, локацијата му е топ, а најмногу мерак ми прават оние црвените куќички отспротива :inlove: . Убав е Боровец нема збор, само за време на распуст што е пола македонија таму, само од работа минимум по 10 луѓе среќавам |(
    Пијалок од младоста :) , лелеее од кога немам пиено.
    Денес бев блиску до паник атак, ужас ден ама ептен ужас, не ми се ни збори ни пишува. Дома си грабнав деца оставив големо на курс и со малово се изнашетав се изнаигравме како мелем на душа ми дојде, и викам "мама ти си ми најдобра другарка" ми вика "ама па ја сум маwечка :inlove::inlove:" . Не дека е мое ама ептен е мило, како лексилиум делува (добро знае некогаш и ѓаволот да излезе од неа :devil: ама воглавно е :angel:)
    Си легаме сите во дневна и гледаме филм со диносауруси, мераци петочки :inlove:

На Ane-Goki1, Thallia, Dentina и 19 други им се допаѓа ова.
  15. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.862
    Си ставив маска на лицето онаа црната и кога се видов не сакајки на стакло се преплашив искрено. Сега прашање е како ќе ја тргнам.
    Наземав 23444 гелови и кремови а ме мрзи да се шљакам општо ова ама морам и така.
    Не ми се спие..
    Утре сабота..
    Денови летаат ко улави
    Кај да е нова година ко утре ќе дојде
    Да си допушам цигарето и ќе си легнам
    Се најадов грицки стандарт ама у последно време не ми стандарт туку реткост
    Испив сокче со цефче (facepalm)
    Сега можам да спијам
    До утре до 1 ќе држи белким
    Ајде добра ноќ

На Skorpija25, Tajnaotrovna, Ane-Goki1 и 21 други им се допаѓа ова.
  16. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.385
    Допаѓања:
    279.202
    Денес на пазар дадов 2500,во маркет 2800 и во една продавница за домаќинство 1500.А вчера 1300 за мантилче ми беа премногу ,а ноќеска сум го сонувала толку се мерактисав...
    Големата утре оди со другарка во соседен град на шопинг, малото и мајка ќе ги соберам со мене за ајвар правење.Мм нека оди по болници со мајка му...
    ТоВа е...
    Лани овој викенд си бев со женско друштво претежно колешки на еден викенд надвор од државава.Сега не можеме да се собереме на едно кафе.Се понапната и неубава атмосвера на работа.Неколку неубави случки,една особа која ствара толку негативна енергија,неколку промени во раководство и тотален хаос сме...
    Незнам дали секаде е така ,ама ептен не го бива :Сепак битна е колегијалноста и атмосверата на работа за се ,голем дел од денот и животото го минуваме таму...
    Еве и песМа да разбијам монотонија и меланхолично расположение:

На Skorpija25, duffi, Tajnaotrovna и 24 други им се допаѓа ова.
  17. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.132
    Ме фати тахикардија, си се напив апче, сега гајле ми е за се.
    Ми се гледа некој интересен филм, ама не ми работи амазон прајм. Ќе се бара нешто онлајн. Која има предлог, нека ми пише.
    Хот ин Кливленд напамет го научив веќе.

Времево полека, но сигурно се движи, лета. Толку бавно, а сепак толку брзо. Нештата се менуваат со брзина на светлината. Еднаш си тука, после таму.
    Уште си ја сонувам работата. Десетина дена како сум на одмор, ама скоро секое заспивање, јас нив ги сонувам. Не ми е јасно зошто така. Мислам дека не ми недостигаат до толку за така често да ги сонувам. Или можеби да.

Целиот живот ни е потрага по среќа. И борба. Борба со самите себе. За нешто. А и ние не знаме за што се бориме. И кога ќе постигнеме нешто, пак не сме задоволни. И пак нова цел се поставува, нова борба се започнува. И се така, дури не ни се случи нешто, за да не освести на недела, две. Тогаш ветуваме ридови и долини, дека после ќе се промениме. Ама после пак исто, пак истата борба за нешто почнува. И човек заборава да е среќен и да ужива. Секогаш има нешто да ни ја мати среќата. Ја гледаме само кога сме несреќни. Тогаш знаеме да цениме. Ама дури сме среќни и немаме проблеми, сме слепи.

На duffi, Tajnaotrovna, LejlaD и 26 други им се допаѓа ова.
  18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.307

Сонуваш тоа, затоа што ти е навика. Уште 'решаваш проблеми' потсвесно, со кои си се соочувла секојдневно.

На Tajnaotrovna, LejlaD, M&M и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.899
    Допаѓања:
    173.524
    Убав е амстердам..ама навака не памтам да сум била:D најдалеку надолу што стигнав беше до тоа чудото на хајнекен кај што се чекаше пола саат за да влезеш:lol: барем пивото вредеше:D
    После се тупнав во тие бродчињата што стојат преку пат и утепав саат ипол по каналите:D

Конечно се прибрав во Скопје.. мртва уморна сум после 4 ипол саати во бус и уште пола саат до дома..
    Утре ме чека турбо ден уште од сабајле|( да доспремам и некои работи за Немачка и може ќе седнам некаде да одморам..жими се уморна сум ама баш од ништо. Психички уморна..
    Му викам на татко ми прееска - утре да одиме до викендичката скара да направиме затоа што пукнав од нервози, мора да се релаксирам некако..
    Тој ме гледа бледо и ми вика - добро бе ќерко, од што се умори толку? На копање не те пратив..:?:
    Е тоа е проблемот, од ништо што сум уморна.. да беше од нешто немаше да ми е мака:D

И залегнав на тросед пред тв:D
    Им викам на моиве - може нема да ве носам со мене во Берлин.. сама веројатно ќе одам а вие седете со роднините... Па не се ни натажија:D
    Ништо ново на западу..

За облека не сакам да трошам многу. Дадов преку 150 евра сега во Германија и некако многу ми се виде:tmi: додека не си ја доведам линјата во ред, нема да ми се дава. После знам дека нема да сум скржава..како и за се останато.. ама вака мака ми е. Ем не сакам да се дотерувам, ем мислам дека ништо не ми стои добро ..па затоа и пари не ми се даваат:D
    А сепак, прееска со Алек преговарав да си купам нов гардеробер и да го ставам во една празна спална:D ми се смее..ми вика и тогаш немало да успеам да си ги приберам парталите:rofl:
    Ако подобро размислам имам доста облека.. ама ниедна не ми е по ќејф..

На duffi, Tajnaotrovna, LejlaD и 21 други им се допаѓа ова.
  20. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.642
    Допаѓања:
    178.217
    Отворив вино и си наполнив пола чашка. Неколку пати по пола чашка.
    Немам самоконтрола :D

На Skorpija25, duffi, Tajnaotrovna и 23 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.