1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.306
    Ама твоето е убаво... навистина :)

На Mr. Right, ane.bella, LejlaD и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.155
    Допаѓања:
    221.775
    @kravce си ме изнасмеала здрава и жива да си и знаеш онаа нашата народна што си замислуваш тоа на гла да те стрефи :D:P

Не знам што да пишам..
    Уствари знам ама страв ми е да пишам
    Почнав па избришав
    Почнав да си молчам а не бев ич таква ваљда со текот на годините човек менува

Јас онаа на рефка што честопати ја вели со тек на годините ова сватив она сватив и јас така како нејзе сум..
    Се некои грешки и се си се поправам на грешките

Порано кога ќе се сетам за се нешто што ќе ставев при срце и ќе плачев па ми беше криво сега се смеам
    Години..

Единствено нешто што не можам да сум имун е на тешки теми и тешки работи на несреќи е тоа ме дотолчува ептен чуствителна сум и ме боли

Ништо не кажав а сакав многу
    Се испужив до дете па ќе одмарам мозок :yawn:

На Ane-Goki1, Viktorijaaa5, duffi и 18 други им се допаѓа ова.
  3. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    Вчера го изгледав Perfect strangers (2017) и не сум одушевена.
    Штом можам да го предвидам текот на филмот, автоматски ми станува неинтересен.
    Иначе, нашите мобилни стојат на маса (освен кога сум на Фемина) и секој се може да си види ако сака.
    Јас да сум се нашла како актер во филмов, ич нема да е интересен.Гарант мајка ми ќе ми се јави и ќе ми го раскажува денот во детали.
    Рефо знае се за мене.
    Му кажав на почеток се, за да нема забуни подоцна, да не излезе ,,не знаев, си криела, не си кажала,,
    Додуши, во еден здив му кажав се што имав, а имаше и мрштење и негодување кога изустив некои работи, ама сакав да градиме нешто на чиста основа, да нема опашки.

Да Ви кажам право со ова празнициве,незнам кој ден е.
    Веќе три дена по ред мислам дека е петок:D

Иначе, си одбрав едно местенце за убав викенд:)
    Дома вечерва ќе видиме дали може да се изведе тоа.

Се работи за апартмани со поглед на еНЅеро, па како гледам вториот викенд во Ноември ке биде сончев, па ќе може да се мрдне.
    Секое можно денарче го користам за шетање некаде.
    Ни гардеоба сакам, ни козметика терам, по фризери не одам, дома си готвам.....се со цел да остане некој денар за ноќевање и бензин, а за храна : некогаш ќе се седне некаде, некогаш од дома ќе си носам и така.
    Важно, тројцата сами и гушнати:l:
    Животот ми го продолжуваат тие моменти:)

.....ми се јаде]:)]:)...

На Ane-Goki1, Viktorijaaa5, M&M и 28 други им се допаѓа ова.
  4. fina erika

fina erika Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2017
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    11.522
    Само да ве поздравам.
    Жива,здрава насмеана.
    Ве мањачам неколку дена и само лајкови ставам.
    Ќе си ја повлечам претставката од лекарска комора и онака адвокатот неможе да докаже дека било лекарска грешка.Кога судот неможе да пресуди што остана за комората и онака две години скоро предметот уште никој не го разгледал.А и да го разгледаат зарем ќе решат нешто во корист на Пациентот,Не во корист на докторите,во преставката ми рекоа да наведам зошто ја повлекувам.
    '' Е па не сум задоволна од вашето работење ете тоа ќе го пишам"
    Ајде ви праќам топол поздрав
    Па се надевам ќе пишам повторно

На Ane-Goki1, WORRIED.BT, M&M и 23 други им се допаѓа ова.
  5. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.053
    Допаѓања:
    69.218
    Јас денес повторно се исеков, ептен убаво го поткачив прстот овој пат. :x Цела сум со рани по рацете, што од моите таленти со остри предмети, што од мачето. :tmi:

@kravce мене не ми треба втор маж, ама ќе ти дојдам на гости таму. Сигурно во вилата во која живеете ќе се најде една соба за мене. :D

На Ane-Goki1, M&M, WildMk и 16 други им се допаѓа ова.
  6. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.653
    Допаѓања:
    107.427
    Поради оваа причина и ние си молчевме и не превзедовме ништо против др.
    Иако тогаш се крена прашина за него и една новинарка ме советуваше да одам во јавното обвинителство да дадам само изјава.
    Маж ми беше против ми рече се е џабе само нервози и пари за адвокат и ништо друго.
    Кај нас не беше лекарска грешка туку измама манипулација лажно ивф.
    Па и немавме ние ни доказ само едно ливче со терапија и фискслна за наводната пункција но на фискалната пишуваше гинеколошки преглед.
    Жално е што нема правда.
    Те :hug: многу.

На Ane-Goki1, WORRIED.BT, M&M и 20 други им се допаѓа ова.
  7. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.936
    Марципан и сок од портокал и отворив малце очи. Сега кафе и цигара. Периодов навистина ми е тежок. Маш рани дете и одиме да фатиме бар некој зрак од сонцево. Ручек за нас споен со вечера.
    вие арни.

На Ane-Goki1, WORRIED.BT, M&M и 16 други им се допаѓа ова.
  8. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.848
    Допаѓања:
    95.249
    Рефка со мислите многу ме бендисува,ќе треба да си правам скриншот на постовите нејзини,да ми служат како животни лекции.

Рефи знаеш дека слободно можеш да станеш life coach,ке се наполниш со пари во ова време-невреме кога никој не знае кај тера.
    Или па пишувај колумни за Фемина,толку им е очајна содржината на сајтот,да не останеше Меган трудна под стечај ке одеа.Се шалам,нека ни го форумов.

Вчера ми беше last call да предадам дати за одмор за цела 2019.
    Ептен пресметлив народ швајцарциве,никаква спонтаност|(

@kravce каде ја правевте свадбата и дали имаше мак обичаи.Го замислив маж ти коа иделе по тебе,вратата сама му се има отворено,онака бумммм :rofl:
    Бонус видео:Норвежани ја пеат “Врана коња јавам јас”:D

На Ane-Goki1, Espadrila, WORRIED.BT и 24 други им се допаѓа ова.
  9. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.359
    Допаѓања:
    278.872
    Сум ви кажала некогаш дека многу си ја сакам работава?,ама конкретната она за што сум всушност дојдена. Се пропратно е тоа што ствара нервози.
    Од таму и ви пишувам првпат поселе подолго време.Значи некои работи сум ги ставила во ред.Иако нема често ова да ми се повтори,си ветувам...
    Главава ме боли ама трпам да не пијам аналгетик оти желудецот партал ми е.

На Ane-Goki1, WORRIED.BT, WildMk и 20 други им се допаѓа ова.
  10. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.053
    Допаѓања:
    69.218
    Трудна? :^) Не сум во тек со светските збиднувања. :D

Инаку, целосно се согласувам со тебе, @referentka би можела да биде life coach, дефинитивно.

На Ane-Goki1, WORRIED.BT, kuc и 11 други им се допаѓа ова.
  11. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.936
    истото и го имам речено. Да е книга со мерак ќе ја читам. Таа жена е ризница на мудроќа.
    Треба да се изгласа за форумџика на годината не ради награда туку ко благодарност зашто ја имаме овде меѓу нас.
    И многу сакам кафе со неа .. ама искрено да ви кажам страв ми е. или срам. не знам. трема би ме фатило и сигурно ќе се сопнам пред неа... па си подголтнувам секогаш кога ќе сакам да речам ај едно кафе да пиеме..

На Ane-Goki1, Viktorijaaa5, M&M и 19 други им се допаѓа ова.
  12. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.131
    Ако не го избричат со секира и не крши баница, не е македонски зет.

Добар ден.
    Денес немам инспирација за пишење. Уствари не знам што да кажам. Имам тапа главоболка, срцево нешто ми прави проблеми, стомак ме боли, генерално цело тело се буни против. Не ме слуша главата, што викаат браќата балгари.

Денес ме оставија да се наспијам, па денов ќе е 11, а не повеќе саати, како вообичаено.
    Куча посо, посо куча. Уште барам некој ќотек да ми мавне.

На @referentka и симнувам капа. Толку многу животна мудрост има во неа. Се надевам дека не сѐ има осетено на своја кожа, за да научи од своите грешки.

На Ane-Goki1, Viktorijaaa5, WORRIED.BT и 16 други им се допаѓа ова.
  13. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    @dunika Јас многупати имам кажано дека сакам традиционална свадба, со одење по невеста, со јадење пиле у спална скришно со зетот па со тоа мрсните раце да се забришеш од фустанот... Ама многу време треба за све тоа да се организира, а мене ми се брзаше да се омажам, па се регистриравме у општина само. Ааамааа :!: срцко мој е многу романтичен, денот беше најубав на свет и не би го менувала ни за едно копанче од пилето или голтка од шишето ракија од кое сите пијат :wasntme:
    Многу брзо све се случи, немам време ни да го осмислам овој идеален живот :D
    Ми се јаде и ми се спие. И притисокот ми се кренал, за прв пат во животов. Мразам кога чекам, нервиве чочек играат

На SV1911, M&M, Mr. Right и 16 други им се допаѓа ова.
  14. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.155
    Допаѓања:
    221.775
    Го изгледав и јас perfetti sconosciuti ми се допадна филмот, како филм. Реалноста малку по друга е сепак сметам.
    Јас лично и маж лично си оставаме телефони на маса :) многу пати се дешава и да ги менуваме или да стојат двајца кај еден итн..
    Се реадактирав..

Ајде сега дајте друг сите колективно да гледаме :D

На Ane-Goki1, kravce, Annath и 18 други им се допаѓа ова.
  15. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.099
    Само да ве поздравам.
    Деновиве ми летаат.
    Малото ми е болно и душава камче ми е.
    На работа веќе наголемо се "вртам во бубањот".
    Уморна, ненаспана и кафе раат непиена. Ете така се "осеќам".
    Гушки до вас мили луѓе :)

На Ane-Goki1, kravce, WORRIED.BT и 22 други им се допаѓа ова.
  16. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.936
    со лесно и брзо да поминува :hug:

мојот пред скоро 2 саати ме извади од ум пак со слуз во каке. одма маж пратив во аптека. И умор ми пројде и све. сеа за сеа е се под котрола. Се надевам така ќе остане. Може дека јадеше праз завчера .. а он грчеви има од него ..

иначе темава ја обожавам. Сите до еден сте ми ок. признавам, некои и повеќе од ок :$ уште Реинка да се излаже да реши да не дружи почесто овде супер би било.

На Ane-Goki1, WORRIED.BT, Annath и 17 други им се допаѓа ова.
  17. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.359
    Допаѓања:
    278.872
    Си дојдов дома и одма нервози;со мајка, со брат,со свекрва со сиите!
    Човек да експлоадира,ама тоа е...Јас само од својте си патам...Цел живот само по права линија тераш,никогаш да не скршнеш,ама другите не те оставаат ни по рамна линија да одиш,туку те буткаат удолу...

Скролајте ме слободно,само сакав меѓу своите да си се искажам,јас сум од тие кои не чуваат во себе!

На Ane-Goki1, kravce, EuHenIa и 25 други им се допаѓа ова.
  18. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.653
    Допаѓања:
    107.427
    Слободно отворај си ја душичката сите или повеќето од нас го правиме тоа тука.
    И не треба да чуваш во себе.
    Те :hug:.

Јас не знам да пишувам убави содржајни постови.
    Не познавам никого од вас но мене пак анонимноста ми одговара дивјак сум признавам.
    Но убаво се чуствувам помеѓу вас.
    @Bubce38 jа нема па да ја поздравам.
    @EuHenIa нека е со помин на малечкото
    @flower30 валда не го утнав никот и ти пиши некогаш подружине.
    @referentka и мене ми е милина да ја читам.
    Денес се изнапишав :hug:до сите.

На Ane-Goki1, fina erika, kravce и 21 други им се допаѓа ова.
  19. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Бидна и маабет за работа(изгледа ќе ме викнат)ручек изеден е вечерата ќе ја рипнам,да,после чоколадото со ориз и треба да ја рипнам:$..
    Ќе мора да се закажуваат нови термини,осеќам хормоните пак ми се "разиграни "И ќе мора изгледа една магнетна да правам ама ептен ми е страв,клаустрофобична сум:sweat:..Секој со своите маки..
    @mareane те читам имаш проблем со желудникот,и маж ми има.Нему му помага Ранитал или ќе изеде еден свеж морков,пробај и ти ако сакаш..
    За муабетот со @referentka потполно се согласувам со секој збор.Изгледа и генерациски сме блиску па така и во многу муабети размислувања,Се пронаоѓам.
    Ви сабота е првиот фудбалски натпревар на малото синче и нормално ќе одиме да го гледаме,а после по продавници да бараме костим за халоин,сакал да се маскира како Доналд Трамп(facepalm)
    Од кај му е тоа,кој ќе знае:^)
    А да.Со приказните за Дедо Мраз почнав и јас да раскажувам но многу кратко траеше,скоро ич:worried:поголемиот син ми рече(на 4 години)не постои Дедо Мраз и тоа и го кажуваше на сите деца:worried:..
    Во Дедо мраз не верува но затоа сака пакетЧиња :lol:

На Ane-Goki1, kravce, EuHenIa и 22 други им се допаѓа ова.
  20. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.430
    Допаѓања:
    143.459
    Јас сум била на македонска свадба со норвежани. Не знаеја луѓето што ги снашло (facepalm)

На Ane-Goki1, Esmeralda-MD, kravce и 19 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.